0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα...είμαι ακόμα φοιτήτρια σε τει πληροφορικής και ήθελα πολύ όταν τελειώσω να ασχοληθώ και να διοριστώ κάποια στιγμή σε ένα σχολείο....άκουσα ότι για να γίνει αυτό,θα πρέπει να έχω κάνει από την σχολη μου μαθήματα στα παιδαγωγικά,αλλα εγώ δεν έχω κάνει τέτοια...μετά έμαθα ότι πρέπει να κάνω κάποια μαθήματα σε 1σχολη ονόματι "σελετε"..μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει να μου πει τι ακριβώς γίνετε??τι μαθήματα είναι αυτά?πως μπορώ να μπω στην σελετε?γενικά τι πρέπει να κάνω για να γίνω αργότερα δασκάλα?μήπως κάποιο μεταπτυχιακό σε κάποια ειδικότητα?(αν και εγώ θα μου άρεσε να κάνω στα μαθηματικά)ευχαριστώ εκ των προτερων...
Παράθεση από: NHNA στις Μάρτιος 27, 2010, 08:58:22 μμκαλησπέρα...είμαι ακόμα φοιτήτρια σε τει πληροφορικής και ήθελα πολύ όταν τελειώσω να ασχοληθώ και να διοριστώ κάποια στιγμή σε ένα σχολείο....άκουσα ότι για να γίνει αυτό,θα πρέπει να έχω κάνει από την σχολη μου μαθήματα στα παιδαγωγικά,αλλα εγώ δεν έχω κάνει τέτοια...μετά έμαθα ότι πρέπει να κάνω κάποια μαθήματα σε 1σχολη ονόματι "σελετε"..μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει να μου πει τι ακριβώς γίνετε??τι μαθήματα είναι αυτά?πως μπορώ να μπω στην σελετε?γενικά τι πρέπει να κάνω για να γίνω αργότερα δασκάλα?μήπως κάποιο μεταπτυχιακό σε κάποια ειδικότητα?(αν και εγώ θα μου άρεσε να κάνω στα μαθηματικά)ευχαριστώ εκ των προτερων...Για να γίνεις δασκάλα στην πρωτοβάθμια θα πρέπει να τελειώσεις 4-ετή παιδαγωγική σχολή (π.χ. παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης στο Ρέθυμνο) μπαινείς με κατατακτήριες που διεξάγονται κάθε χρόνο απο τις σχολές. Για να γίνεις καθηγήτρια πληροφορικής στη δευτεροβάθμια μπορείς να αποκτήσεις παιδαγωγική επάρκεια τελειώνοντας το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ το οποίο είναι ετήσιο.