0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επικοινωνήστε με το μέλος klampέχουν βρει δικηγόρο και θα σταλεί υπόμνημα προς όλες τις πολιτικές κατεύθυνσεις για να γνωστοποιηθεί η κατάσταση του 24μηνου
μπορεις να στειλεις π. μ. σε ολα τα μελη ανεξαρτητως του εαν δειχνουν το εμαιλ τους ή όχικάνε κλικ στο συννεφακι που φαίνεται διπλα στο προσωπακι και γραφει ΙΜ Πώς όμως μπορούμε να βρούμε τον klamp; Από τη μηχανή αναζήτησης δεν κατάφερα να τον βρω για να στείλω και μήνυμα
Καλησπέρα! Διαβάζω όσα γράφονται εδώ με τεράστιο ενδιαφέρον και ομολογώ ότι όσο διαβάζω τόσο μεγαλώνει το άγχος μου. Τουλάχιστον ξέρω ότι βρίσκονται κι άλλοι στην ίδια θέση με μένα. Να ρωτήσω λοιπόν κι εγώ κάτι (να μειωθεί έστω το άγχος - ή να αυξηθεί, αναλόγως):Είμαι ΠΕ06 και με τη φετεινή χρονιά έχω 30 και κάτι μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας (όχι του ΟΑΕΔ). Επίσης έχω επιτυχία στον ΑΣΕΠ (για την ακρίβεια, τρεις επιτυχίες...), άρα με πιάνει και το 24μηνο. Με τα προηγούμενα δεδομένα, θα διοριζόμουν του χρόνου σίγουρα. Με αυτά που βλέπω, όμως, έχει φοβηθεί το μάτι μου. Να έχω, λέτε, ελπίδες διορισμού ή να προετοιμάζω τον εαυτό μου για άλλη μια χρονιά αναπλήρωσης στην παραμεθόριο; Ειλικρινά, δεν θα αντέξω άλλη μια χρονιά αβεβαιότητας (κι άλλα αεροπλάνα). Όχι πως αν διοριστείς παύεις να έχεις προβλήματα, αλλά είναι διαφορετικό. Ευχαριστώ για την όποια απάντηση, χρόνια πολλά και καλό κουράγιο σε όλους