*

Αποστολέας Θέμα: toefl - αγγλικά  (Αναγνώστηκε 2297 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ln03

• Επισκέπτης
toefl - αγγλικά
« στις: Μαρτίου 31, 2010, 06:07:27 pm »
Καλησπέρα!

Θέλω να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό έξω, οπότε πρέπει να δώσω το toefl. Επειδή έχω proficiency και το επίπεδό μου στα αγγλικά είναι αρκετά καλό, θέλω να διαβάσω μόνη μου και να πάω να δώσω. Αν έχετε κάποιο καλό βιβλίο προετοιμασίας για toefl να προτείνετε, πείτε μου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2010, 08:20:46 pm από ln03 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: toefl - αγγλικά
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:01:36 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 01, 2010, 12:11:28 am »
Καλά, αφού έχεις το proficiency τι το θες το TOEFL?

To TOEFL θεωρείται λίγο της πλάκας μπροστά στο proficiency, και ο λόγος ύπαρξής του είναι καθαρά εμπορικός, ώστε ο οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε να μπορεί να αποκτά έναν τίτλο πιστοποίησης Αγγλικών έστω και στο παρά 5 προκειμένου οι Άγγλοι να τον δεχθούν σε κάποιο πανεπιστήμιο, ώστε να μην χασουν τον πελάτη. Υπάρχει γιατί σε αντίθεση με το Proficiency που θέλει προετοιμασία χρόνων και κόπων, το TOEFL είναι μια άμεση και πιο εύκολη λύση. Για αυτό εξάλλου έχει και περιορισμένη χρονική ισχύ νομίζω για 1 ή 2 χρόνια και μετά πρέπει να το ξαναδώσεις.

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 01, 2010, 12:07:21 pm »
Το toefl το ζητούν στο μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω αίτηση, οπότε πρέπει να το δώσω και με καλό βαθμό.

Οπότε λες να μην διαβάσω καθόλου; να πάω να δώσω έτσι;

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 01, 2010, 12:39:00 pm »
Το toefl το ζητούν στο μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω αίτηση, οπότε πρέπει να το δώσω και με καλό βαθμό.

Οπότε λες να μην διαβάσω καθόλου; να πάω να δώσω έτσι;

Απλά κάνε ένα δυο τεστάκια για να μάθεις καλά τη δομή του και μετά πήγαινε δώσε. Ο βαθμός που ζητούν τα ξένα πανεπιστήμια συνήθως αντιστοιχεί στο επίπεδο του Lower οπότε δεν παίζει καθόλου άγχος ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:01:36 »

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 01, 2010, 12:42:49 pm »
Α ωραία! Ευχαριστώ πολύ!!

Και να ρωτήσω: πού κάνω αίτηση για να δώσω  ???

Αποσυνδεδεμένος nikgre

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 01, 2010, 01:59:35 pm »
Καλά, αφού έχεις το proficiency τι το θες το TOEFL?

To TOEFL θεωρείται λίγο της πλάκας μπροστά στο proficiency, και ο λόγος ύπαρξής του είναι καθαρά εμπορικός, ώστε ο οποιοσδήποτε, οποτεδήποτε να μπορεί να αποκτά έναν τίτλο πιστοποίησης Αγγλικών έστω και στο παρά 5 προκειμένου οι Άγγλοι να τον δεχθούν σε κάποιο πανεπιστήμιο, ώστε να μην χασουν τον πελάτη. Υπάρχει γιατί σε αντίθεση με το Proficiency που θέλει προετοιμασία χρόνων και κόπων, το TOEFL είναι μια άμεση και πιο εύκολη λύση. Για αυτό εξάλλου έχει και περιορισμένη χρονική ισχύ νομίζω για 1 ή 2 χρόνια και μετά πρέπει να το ξαναδώσεις.
Μήπως μπερδεύετε το toefl με το toeic; Εγώ ξέρω ότι το τελευταίο είναι εύκολο ενώ το πρώτο απαιτητικό! Δεν το θεωρείτε λογικό; Εδώ δε δέχεται το proficiency (που είναι απαιτητικό), θα δέχεται ένα χαρτί της πλάκας; Διορθώστε με, αν κάνω λάθος.
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 01, 2010, 02:48:32 pm »
Καλησπέρα!

Θέλω να κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό έξω, οπότε πρέπει να δώσω το toefl. Επειδή έχω proficiency και το επίπεδό μου στα αγγλικά είναι αρκετά καλό, θέλω να διαβάσω μόνη μου και να πάω να δώσω. Αν έχετε κάποιο καλό βιβλίο προετοιμασίας για toefl να προτείνετε, πείτε μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Υπάρχει ένα βιβλίο του Betsi(αν δεν κάνω λάθος ορθογραφικό) που έχει πολλά τεστ και είναι ογκώδες. Γνώμη μου να τα κάνεις όλα για να εξοικιωθείς με τους χρόνους και τον υπολογιστή γιατί αν και είναι εύκολο, ο χρόνος είναι λίγος...

Επίσης επειδή ήμουν και εγω στην ίδια θέση με σένα προτίμησα να δώσω το IELTS που είναι το αντίστοιχο βρετανικό για Παν/μια του εξωτερικού. Μπορεί να ακούγεται οτι είναι δύσκολο αλλά προσωπικά με μικρή προετοιμασία μόνη μου πήγα πολύ καλά. Σκέψου το.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2010, 02:50:41 pm από vasilikip »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144