0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αυτήν την παραφιλολογία γύρω απο ΔΝΤ και οικονομική αναστάτωση γύρω απο τουσ εργαζόμενουσ στον Δημόσιο Τομεα αναρωτίεμαι για πόσο καιρό θα είναι ελκύστικό το Δημόσιο γενικοτερα. Προς το παρόν είναι ακόμη ελκυστικό αλλα το μέλλον δεν προβέπεται καλό. Προχτές μιλόυσα με παιδικό μου φίλο που τώρα ζεί και εργάζεται εξωτερικό σε ένα απο τα περιβόητα Heads funds και μου περιέγραφε την κατάσταση το πώς μας βλέπουν οι έξω.Παιδια , δεν έχουμε δεί τίποτα ακομή απο αυτα που θέλουν να μας επιβάλλουν. Μου έλεγε για μείωση 20% των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και κατάργηση 13 , 14 μισθού και σε Ιδιωτικό τομεα. Το θεωρούσε παράλογο οταν του ελεγα οτι ενας ιδιωτικόσ υπάλληλος παίρνει extra μισθούς καθώς και οτι οι δημόσιοι υπαλληλοι παίρνουν μισθούς υπο την μορφή επιδομάτων. Το παιδί δεν ήξερε απο Ελληνική πραγματικότητα και όταν του τα λεγα αυτά με κοίταζε με απορία. Μου εξέφραζε την απορία του για το πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουμε πόσους δημοσίους υπαλληλους έχουμε και πόσο τους πλήρώνουμε καθώς και οτι είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε δυό μήνες να αναθέσεις αυτό το έργο σε Ινδικέσ εταιρίεσ λογισμικού.Δεν ξέρω αν τώρα θα ήθελα να μώ στο Δημόσιο , σε κανενα χωριό στην άνω Ραχόυλα και να μου πούν σε 1-2 χόνια οτι θα πέρνω 700-800 euro χωρίς 13 και 14 μισθό και με μηδενικές αυξήσεις σε ορίζοντα δεκαετίας λόγο οικονομικής κρίσεις . Απλά δέν βγάινει οικονομικά.
Παράθεση από: geopap στις Μαΐου 19, 2010, 12:30:32 pmΜε αυτήν την παραφιλολογία γύρω απο ΔΝΤ και οικονομική αναστάτωση γύρω απο τουσ εργαζόμενουσ στον Δημόσιο Τομεα αναρωτίεμαι για πόσο καιρό θα είναι ελκύστικό το Δημόσιο γενικοτερα. Προς το παρόν είναι ακόμη ελκυστικό αλλα το μέλλον δεν προβέπεται καλό. Προχτές μιλόυσα με παιδικό μου φίλο που τώρα ζεί και εργάζεται εξωτερικό σε ένα απο τα περιβόητα Heads funds και μου περιέγραφε την κατάσταση το πώς μας βλέπουν οι έξω.Παιδια , δεν έχουμε δεί τίποτα ακομή απο αυτα που θέλουν να μας επιβάλλουν. Μου έλεγε για μείωση 20% των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και κατάργηση 13 , 14 μισθού και σε Ιδιωτικό τομεα. Το θεωρούσε παράλογο οταν του ελεγα οτι ενας ιδιωτικόσ υπάλληλος παίρνει extra μισθούς καθώς και οτι οι δημόσιοι υπαλληλοι παίρνουν μισθούς υπο την μορφή επιδομάτων. Το παιδί δεν ήξερε απο Ελληνική πραγματικότητα και όταν του τα λεγα αυτά με κοίταζε με απορία. Μου εξέφραζε την απορία του για το πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουμε πόσους δημοσίους υπαλληλους έχουμε και πόσο τους πλήρώνουμε καθώς και οτι είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε δυό μήνες να αναθέσεις αυτό το έργο σε Ινδικέσ εταιρίεσ λογισμικού.Δεν ξέρω αν τώρα θα ήθελα να μώ στο Δημόσιο , σε κανενα χωριό στην άνω Ραχόυλα και να μου πούν σε 1-2 χόνια οτι θα πέρνω 700-800 euro χωρίς 13 και 14 μισθό και με μηδενικές αυξήσεις σε ορίζοντα δεκαετίας λόγο οικονομικής κρίσεις . Απλά δέν βγάινει οικονομικά.
Παράθεση από: elena86 στις Μαΐου 19, 2010, 01:56:46 pmΠαράθεση από: geopap στις Μαΐου 19, 2010, 12:30:32 pmΜε αυτήν την παραφιλολογία γύρω απο ΔΝΤ και οικονομική αναστάτωση γύρω απο τουσ εργαζόμενουσ στον Δημόσιο Τομεα αναρωτίεμαι για πόσο καιρό θα είναι ελκύστικό το Δημόσιο γενικοτερα. Προς το παρόν είναι ακόμη ελκυστικό αλλα το μέλλον δεν προβέπεται καλό. Προχτές μιλόυσα με παιδικό μου φίλο που τώρα ζεί και εργάζεται εξωτερικό σε ένα απο τα περιβόητα Heads funds και μου περιέγραφε την κατάσταση το πώς μας βλέπουν οι έξω.Παιδια , δεν έχουμε δεί τίποτα ακομή απο αυτα που θέλουν να μας επιβάλλουν. Μου έλεγε για μείωση 20% των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και κατάργηση 13 , 14 μισθού και σε Ιδιωτικό τομεα. Το θεωρούσε παράλογο οταν του ελεγα οτι ενας ιδιωτικόσ υπάλληλος παίρνει extra μισθούς καθώς και οτι οι δημόσιοι υπαλληλοι παίρνουν μισθούς υπο την μορφή επιδομάτων. Το παιδί δεν ήξερε απο Ελληνική πραγματικότητα και όταν του τα λεγα αυτά με κοίταζε με απορία. Μου εξέφραζε την απορία του για το πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουμε πόσους δημοσίους υπαλληλους έχουμε και πόσο τους πλήρώνουμε καθώς και οτι είναι πάρα πολύ εύκολο μέσα σε δυό μήνες να αναθέσεις αυτό το έργο σε Ινδικέσ εταιρίεσ λογισμικού.Δεν ξέρω αν τώρα θα ήθελα να μώ στο Δημόσιο , σε κανενα χωριό στην άνω Ραχόυλα και να μου πούν σε 1-2 χόνια οτι θα πέρνω 700-800 euro χωρίς 13 και 14 μισθό και με μηδενικές αυξήσεις σε ορίζοντα δεκαετίας λόγο οικονομικής κρίσεις . Απλά δέν βγάινει οικονομικά.
geia sas , basika 8a i8ela na rwthsw an kserei kapios posa moria pianoun metaptixiako kai didaktoriko gia ton asep kai an telika aksizei na kanei kapios an thelei na dosei asep ! episis kserei kapios pio einai to pososto diorismou biologon (diladi pia h analogia ) kai apo edw k pera sxetika me thn krisi ean tha ginontai diorismoi ,eidika sto klado mou biologon . an tha borouse na m apantisei kapios tha me boithouse arketa. thanks !