0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν θα ήταν καθόλου άσχημα το ωραριο των σχολείων να διαμορφωθει σε 9:30-3:30. αλλα μήπως προκαλέσουμε προβλήματα στους φροντιστηριούχους
Πάντως, τα σημερινά παιδάκια καλό θα ήταν να κοιμούνται και νωρίτερα (εδώ φταίνε οι γονείς που έχουν χάσει κάθε έλεγχο πια). Δεν μπορεί να μου έρχεται το γυμνασιόπαιδο και να λέει ότι κοιμάται μετά τις 12 (για καθημερινές μιλάμε). Ας προσαρμοστούν!
Περυσι που δουλευα φροντιστηριο, ολόκληρη στρατηγική είχαμε για να πείσουμε τους μαθητές να έρθουν φροντιστηριο και να μη δουν Λαμπίρη!!!!!!!!Συνεπώς μια χαρά μου ακουγεται η αλλαγή προγραμματος μπας και ανεβει και λιγο το πνευματικο επίπεδο , μπας και αλλάξουν και λίγο τα πρότυπα!
Παράθεση από: πε04.04 στις Απριλίου 09, 2010, 02:01:24 pmΠερυσι που δουλευα φροντιστηριο, ολόκληρη στρατηγική είχαμε για να πείσουμε τους μαθητές να έρθουν φροντιστηριο και να μη δουν Λαμπίρη!!!!!!!!Συνεπώς μια χαρά μου ακουγεται η αλλαγή προγραμματος μπας και ανεβει και λιγο το πνευματικο επίπεδο , μπας και αλλάξουν και λίγο τα πρότυπα!Αυτό θα ήταν ένα επιπλέον θετικό από την αλλαγή ωραρίου. Έλεος άλλο πια με τα σκουπίδια που βλέπουν τα παιδιά στην τηλεόραση.
Mήπως να τους στέλνουμε και τον σοφέρ στο σπίτι να τους παραλαμβάνει στις 10 ή να περιμένουμε να τελειώσει την εκπομπή της και η Μενεγάκη; Κι όταν μετέπειτα θα ψάχνουν δουλειά, τι θα κάνουν; Θα διαπραγματεύονται με το αφεντικό το ωράριο; Είμαστε σοβαροί; Να μάθουν να κοιμούνται νωρίτερα, εφόσον έχουν πρωινό ξύπνημα. Δεν πρέπει να γίνουν υπεύθυνα άτομα κάποια στιγμή; Μονίμως θα παραχαϊδεύονται;