0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mpourkoulas στις Απριλίου 11, 2010, 08:51:28 am. Κι αυτό γιατί δεν θέλω να περάσει τα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής του μέσα στο σνομπισμό και στις ανέσεις, σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, παρά θέλω να ψηθεί κοινωνικά με τα παιδιά όλου του κόσμου. αν ειναι να το εχω σε σχολειο που κινδυνευει ανα πασα στιγμη να πεσουν οι σοβαδες στο κεφαλι του , που εχει τουαλετες του 18ου αιωνα , που καθε πρωι βρισκονται χρησιμοποιημενες συριγγες , που τα βιβλια και οι καθηγητες του θα ερθουν τον Νοεμβρη που για βδομαδες θα ειναι κλειστο απο τις καταληψεις και ολα τα υπολοιπα ''που'' που εχουν καποια σχολεια να μου λειπει το ψησιμο...
. Κι αυτό γιατί δεν θέλω να περάσει τα πιο κρίσιμα χρόνια της ζωής του μέσα στο σνομπισμό και στις ανέσεις, σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον, παρά θέλω να ψηθεί κοινωνικά με τα παιδιά όλου του κόσμου.
Δε σας χτυπάει άσχημα που η Παπαρήγα έστειλε την κόρη της σε ιδιωτικό λύκειο(ίσως και δημοτικό ή γυμνάσιο) και ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού ενώ είναι κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης; Μου φαίνεται μεγάλη υποκρισία αυτό... Από τον Σαμαρά,
Η κόρη του