0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε σας χτυπάει άσχημα που η Παπαρήγα έστειλε την κόρη της σε ιδιωτικό λύκειο(ίσως και δημοτικό ή γυμνάσιο) και ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού ενώ είναι κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης; Μου φαίνεται μεγάλη υποκρισία αυτό... Από τον Σαμαρά,
Δεν χρειάζεται να είσαι παιδί πολιτικών για να έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση ή για να καταφέρεις μία μεταγραφή ή ένα ρουσφέτι. Ας μην βγαίνουμε όλοι οι αναμάρτητοι με τη ρομφαία της κάθαρσης...
Παράθεση από: gallikou στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 10:08:42 pmΔεν χρειάζεται να είσαι παιδί πολιτικών για να έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση ή για να καταφέρεις μία μεταγραφή ή ένα ρουσφέτι. Ας μην βγαίνουμε όλοι οι αναμάρτητοι με τη ρομφαία της κάθαρσης...Ναι δεν χρειάζεται,απλά αν είσαι παιδί πολιτικών και θέλεις να κινήσεις κάποια νήματα υπέρ σου μπορείς,φύση και θέση, να το κάνεις..Εννοείται ότι και άλλοι που είχαν πρόσβαση στα πολιτικά->κομματικά κέντρα εξουσίας έπρατταν ανάλογα.Μόνο από την τάξη μου,σε σχολείο της
Στα μεγαλύτερα, τα πιο γνωστά ιδιωτικά πανεπιστήμια και πανάκριβα κολέγια του εξωτερικού, στέλνουν τα παιδιά τους οι περισσότεροι από τους Έλληνες πολιτικούς ενώ ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις των παιδιών που ολοκλήρωσαν την βασική τους πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα.Χαρακτηριστικές είναι και οι περιπτώσεις των πολιτικών που διετέλεσαν υπουργοί Παιδείας και οι οποίοι επέλεξαν να στείλουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό.Κι όπως φαίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά οι επιλογές γίνονται πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες και ιδεολογίες.Η κόρη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σπουδάζει πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο στο City Univercity London , ένα πανεπιστήμιο με διόλου ευκαταφρόνητα δίδακτρα.Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος
οι αριστεροι που εχουμε στην Ελλαδα ειναι ολοι αριστεροι με δεξιες τσεπες..μονο του Αλαβανου τα ακινητα και τις καταθεσεις να διαβασεις σε πιανει ιλιγγος..ή να πιάσουμε τον "αριστερο" Τσιπρα που προτίμησε να γεννήσει η σύζυγος του σε υπερπολυτελη σουιτα ιδιωτικου θεραπευτηριου και οχι δημοσιου νοσοκομειου..τα δημοσια πανεπιστημια νοσοκομεια και σχολεια ειναι για τον λαουτζικο οχι για την παρτη τους..γιαυτο και ενω με την κριση που βιωνουμε η αριστερα ως γνησιος εκφραστης των λαικων στρωματων επρεπε να χτυπαει ποσοστα στις εκλογες ανω του 50% τουλαχιστον , το ΚΚΕ συρικνωσε την δυναμη του στο 4% και ΣΥΡΙΖΑ πετυχε να κανει πρωθυπουργο το Σαμαρα..
Παράθεση από: dinateacher στις Δεκεμβρίου 09, 2012, 09:32:31 pmΔε σας χτυπάει άσχημα που η Παπαρήγα έστειλε την κόρη της σε ιδιωτικό λύκειο(ίσως και δημοτικό ή γυμνάσιο) και ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού ενώ είναι κατά της ιδιωτικής εκπαίδευσης; Μου φαίνεται μεγάλη υποκρισία αυτό... Από τον Σαμαρά,
... η αποψάρα του καναπεδάτου νεοέλληνα, που ψάχνει τρόπους να αποποιείται των ευθυνών του, κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα από τη ασφάλεια του καναπέ του και του ίντερνετ.
Αλλά, όχι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήγε σε ιδωτικό γυμνάσιο και κυρίως λύκειο, το κολλέγιο Αθηνών που φαντάζομαι τα δίδακτρά του θα είναι ....Πες μου εσύ Μάρκο που δε σε πειράζει...γιατί;
Παράθεση από: dinateacher στις Δεκεμβρίου 10, 2012, 07:37:14 pmΑλλά, όχι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήγε σε ιδωτικό γυμνάσιο και κυρίως λύκειο, το κολλέγιο Αθηνών που φαντάζομαι τα δίδακτρά του θα είναι ....Πες μου εσύ Μάρκο που δε σε πειράζει...γιατί;την εστειλε για να πολεμησει τα δεινα του καπιταλισμου εκ των εσω... ...