0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σαςΜήπως γνωρίζει κανείς, πότε έγιναν οι πρώτες προσλήψεις (ημερομηνία) στα Ολοήμερα;
Παράθεση από: kanelldi στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 09:10:14 am :)Γεια σας! Χαιρετώ την όμορφη διαδικτυακή κοινότητα! Είμαι καθηγητής του κλάδου ΠΕ19, εργάστηκα πέρυσι ως αναπληρωτής,ενώ πιο πριν είχα εργαστεί και ως ωρομίσθιος σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο.Φέτος δεν εργάστηκα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων-θητείας..Πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να μπορέσω να διοριστώ το σχολικό έτος 2006-2007 με το 40%; Είσαι στον πίνακα
:)Γεια σας! Χαιρετώ την όμορφη διαδικτυακή κοινότητα! Είμαι καθηγητής του κλάδου ΠΕ19, εργάστηκα πέρυσι ως αναπληρωτής,ενώ πιο πριν είχα εργαστεί και ως ωρομίσθιος σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο.Φέτος δεν εργάστηκα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων-θητείας..Πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να μπορέσω να διοριστώ το σχολικό έτος 2006-2007 με το 40%;
Παράθεση από: Dr_Michael στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 09:32:32 amΠαράθεση από: kanelldi στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 09:10:14 am :)Γεια σας! Χαιρετώ την όμορφη διαδικτυακή κοινότητα! Είμαι καθηγητής του κλάδου ΠΕ19, εργάστηκα πέρυσι ως αναπληρωτής,ενώ πιο πριν είχα εργαστεί και ως ωρομίσθιος σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο.Φέτος δεν εργάστηκα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων-θητείας..Πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να μπορέσω να διοριστώ το σχολικό έτος 2006-2007 με το 40%; Είσαι στον πίνακα
Παράθεση από: kanelldi στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 11:09:39 amΠαράθεση από: Dr_Michael στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 09:32:32 amΠαράθεση από: kanelldi στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 09:10:14 am :)Γεια σας! Χαιρετώ την όμορφη διαδικτυακή κοινότητα! Είμαι καθηγητής του κλάδου ΠΕ19, εργάστηκα πέρυσι ως αναπληρωτής,ενώ πιο πριν είχα εργαστεί και ως ωρομίσθιος σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο.Φέτος δεν εργάστηκα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων-θητείας..Πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες για να μπορέσω να διοριστώ το σχολικό έτος 2006-2007 με το 40%; Είσαι στον πίνακα
Πιστεύω ότι διατηρούνται. Στην περίπτωση που διατηρούνται, υπάρχει περίπτωση να διοριστώ με το 40%, ή έστω να δουλέψω σαν αναπληρωτής;
Παράθεση από: kanelldi στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 12:53:28 pmΠιστεύω ότι διατηρούνται. Στην περίπτωση που διατηρούνται, υπάρχει περίπτωση να διοριστώ με το 40%, ή έστω να δουλέψω σαν αναπληρωτής;Ανέτρεξε στον πίνακα
Παράθεση από: Dr_Michael στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 07:30:59 pmΠαράθεση από: kanelldi στις Φεβρουαρίου 08, 2006, 12:53:28 pmΠιστεύω ότι διατηρούνται. Στην περίπτωση που διατηρούνται, υπάρχει περίπτωση να διοριστώ με το 40%, ή έστω να δουλέψω σαν αναπληρωτής;Ανέτρεξε στον πίνακα
Για να υπολογίσεις τα μόρια σου βάζεις 1 μόριο για κάθε μήνα που ήσουν αναπληρωτής και για το ολοήμερο τις ώρες που έκανες συνολικά δια 100. Κάπου στο site dide.fth.sch.gr της δευτεροβάθμιας Φθιώτιδος έχει και το πως υπολογίζεις τα συνολικά σου μόρια ως ωρομίσθιος. Κοίταξε το.
Γιάσας παιδιά . Μια ερώτηση . Δεν τα έχω μάθει ακόμα καλά αυτα με τους πίνακες . Με καλέσανε ωρομίσθιο αρχές Μαρτίου με 8 ώρες και δεν πρόλαβα να μπώ στους πίνακες ωρομισθίων με προυπηρεσία . Μόλις ανανεωθούν οι πίνακες θα περάσω στον πίνακα
Thanks για την απάντηση ! Στον πίνακα Γ ήμουν κοντά στιν 1000αδα σαν ΠΕ20 . Όταν έκανα αίτηση έκανα και για αναπληρωτής και για ωρομίθιος . Εκτός απο τον πίνακα