*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 584193 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος asimos_alex

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #1106 στις: Απριλίου 18, 2010, 05:58:33 am »
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ!
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΔΟΕ-ΟΛΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

http://www.petitiononline.com/doeolme/petition.html

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:35:18 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1107 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:08:09 am »
Απευθύνομαι στον dimfil : Συνάδελφε έλα να στείλουμε το κείμενο- με ή χωρίς υπογραφές. Δεν υπάρχει γιατρειά παιδιά... Αν δεν φανούμε θα μας φάνε λάχανο. Έστω από τον καναπέ ... να μην τους αφήνουμε σε ησυχία με κανέναν τρόπο.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1108 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:17:48 am »
Απευθύνομαι στον dimfil : Συνάδελφε έλα να στείλουμε το κείμενο- με ή χωρίς υπογραφές. Δεν υπάρχει γιατρειά παιδιά... Αν δεν φανούμε θα μας φάνε λάχανο. Έστω από τον καναπέ ... να μην τους αφήνουμε σε ησυχία με κανέναν τρόπο.

...πολλα κειμενα, πολλες επιτροπες , πολλα σωματεια και blogs...

divide et regna , ελεγαν οι Ρωμαιοι...

προσυπογραφω λοιπον ΚΑΙ  αυτη την προσπαθεια!

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1109 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:18:27 am »
Πάνω από 15.000 εκπαιδευτικοί στον δρόμο την άλλη χρονιά!

ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Μόνο οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές που θα κοπούν την ερχόμενη χρονιά θα ξεπεράσουν τον αριθμό των 15.000! Είναι πολύ μεγάλος αριθμός και προφανώς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι θα γίνει. Το χειρότερο από όλα είναι ότι...

δεν μπορεί να γίνει τίποτα για να μην χαθούν αυτές οι θέσεις εργασίας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι καθηγητές και κυρίως οι μαθητές που θα στοιβάζονται στις τάξεις.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τι άλλο πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ ικανή

"Είμαι καθηγήτρια(φυσικός), με υπηρεσία 18 ετών σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, έχω δουλέψει δε και ως ωρομίσθια 3 χρόνια και αναπληρώτρια τα 2 τελευταία χρόνια ανά την Ελλάδα, όντας επιτυχούσα παράλληλα στους 3 τελευταίους...

διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Τι άλλο πρέπει να αποδείξω ώστε να θεωρηθώ ικανή για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση, όταν τα νέα μέτρα της δήθεν λαϊκής κυβέρνησης μ΄αφήνουν μετέωρη επαγγελματικά στην ηλικία των 44 και με παιδί που πρέπει να! του μιλήσω για ηθική και αξιοκρατεία; Πώς να διατηρήσω μια οικογένεια, σκεπτόμενη το αν, πού και με ποιο εργασιακό καθεστός θα εργασθώ;
Ας αναλογισθούν αυτοί που σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς, τι είδους πολίτες και οικογένειες θέλουν κι ας αφήσουν για λίγο τις δερμάτινες καρέκλες και τα χλιδάτα γραφεία τους κι ας ρίξουν γύρω τους μια ματιά για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα της κοινωνικής μας ζωής.
Όπως εγώ, έτσι και χιλιάδες συνάδελφοί μου, κάνουμε οικογενιακό προγραμματισμό ημερών ή στην καλύτερη περίπτωση μηνών, σ΄ένα κράτος και σ΄ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά του. Ευελπιστώντας πως θα φτάσω τα 70, διδάσκοντας τις νέες γενιές από όποιο πόστο μου καθορίσουν (αυτοί εμένα, χωρίς εμένα), ελπίζω να υπάρχει και τότε ένα βήμα απ΄το οποίο θά μπορώ και τότε, αν μου το επιτρέπουν οι σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις, να εκφράζω την άποψή μου, γιιατί την αγανάκτήσή μου την έχουν κλέψει ήδη!!!"

Με εκτίμηση,

Μια ακόμα καθημερινή, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και θύμα του καρεκλοκένταυρου συστήματος...

troktiko

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:35:18 »

Αποσυνδεδεμένος kozzi1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1110 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:23:17 am »

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Είμαι καθηγήτρια(φυσικός), με υπηρεσία 18 ετών σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, έχω δουλέψει δε και ως ωρομίσθια 3 χρόνια και αναπληρώτρια τα 2 τελευταία χρόνια ανά την Ελλάδα, όντας επιτυχούσα παράλληλα στους 3 τελευταίους...

διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Τι άλλο πρέπει να αποδείξω ώστε να θεωρηθώ ικανή για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση, όταν τα νέα μέτρα της δήθεν λαϊκής κυβέρνησης μ΄αφήνουν μετέωρη επαγγελματικά στην ηλικία των 44 και με παιδί που πρέπει να! του μιλήσω για ηθική και αξιοκρατια; Πώς να διατηρήσω μια οικογένεια, σκεπτόμενη το αν, πού και με ποιο εργασιακό καθεστός θα εργασθώ;
Ας αναλογισθούν αυτοί που σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς, τι είδους πολίτες και οικογένειες θέλουν κι ας αφήσουν για λίγο τις δερμάτινες καρέκλες και τα χλιδάτα γραφεία τους κι ας ρίξουν γύρω τους μια ματιά για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα της κοινωνικής μας ζωής.
Όπως εγώ, έτσι και χιλιάδες συνάδελφοί μου, κάνουμε οικογενιακό προγραμματισμό ημερών ή στην καλύτερη περίπτωση μηνών, σ΄ένα κράτος και σ΄ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά του. Ευελπιστώντας πως θα φτάσω τα 70, διδάσκοντας τις νέες γενιές από όποιο πόστο μου καθορίσουν (αυτοί εμένα, χωρίς εμένα), ελπίζω να υπάρχει και τότε ένα βήμα απ΄το οποίο θά μπορώ και τότε, αν μου το επιτρέπουν οι σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις, να εκφράζω την άποψή μου, γιιατί την αγανάκτήσή μου την έχουν κλέψει ήδη!!!"

Με εκτίμηση,

Μια ακόμα καθημερινή, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και θύμα του καρεκλοκένταυρου συστήματος...

troktiko

...ΕΔΩ  κι αν προσυπογραφω, με τα 2 χερια μαλιστα!
...αν αλλαζε το γραμματικο γενος των μετοχων και των επιθετων του κειμενου, καθως και η ειδικοτητα, θα ελεγα οτι στο troktiko  ξερουν την περιπτωση μου !!!!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1111 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:27:24 am »
Έτσι έτσι... να τους φρακάρουμε τα mailbox μήπως και ψυχανεμιστούν το έγκλημα που διαπράττεται εν ψυχρώ.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1112 στις: Απριλίου 18, 2010, 12:59:57 pm »
ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ; ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος sirea

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1113 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:10:56 pm »
ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ; ;D ;D

Αφού η νέα διακυβέρνηση πιστεύει (λέμε τώρα ) στη συμμετοχική δημοκρατία και στο διάλογο με την κοινωνία γιατί δενεισάγουν και την πρόταση να βαθμολογήσουμε εμείς τους υπουργούς; Ας βαθμολογήσουν μια φορά και τα πειραματόζωα.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1114 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:15:02 pm »

διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Τι άλλο πρέπει να αποδείξω ώστε να θεωρηθώ ικανή για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση, όταν τα νέα μέτρα της δήθεν λαϊκής κυβέρνησης μ΄αφήνουν μετέωρη επαγγελματικά στην ηλικία των 44 και με παιδί που πρέπει να! του μιλήσω για ηθική και αξιοκρατια; Πώς να διατηρήσω μια οικογένεια, σκεπτόμενη το αν, πού και με ποιο εργασιακό καθεστός θα εργασθώ;

Με εκτίμηση,

troktiko

...ΕΔΩ  κι αν προσυπογραφω, με τα 2 χερια μαλιστα!
...αν αλλαζε το γραμματικο γενος των μετοχων και των επιθετων του κειμενου, καθως και η ειδικοτητα, θα ελεγα οτι στο troktiko  ξερουν την περιπτωση μου !!!!

Έγω αν και μεγαλύτερος ξεκίνησα αργότερα... Έχω τα μισά από εσάς και μάλλον μετά από χρόνια θα είμαι σε δυσμενέστερη θέση από εσάς...
Μην ξεχάσω και την επαναξέταση των γυαλιών πρεσβυωπίας πριν από τον επόμενο ΑΣΕΠ, γιατί σ'αυτόν του 2007 το ξέχασα και την πάτησα... ::)
Να το σημειώσω κάπου... :D

Αποσυνδεδεμένος remy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1115 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:33:44 pm »
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,
η εθεση του παιδιου μου πρατειθεται αυτουσια

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1116 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:52:29 pm »
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,

αυτό το παιδί άραγε θα το καλέσουν στη

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1117 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:53:01 pm »
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,

Το ψυχάκι μωρέ!...  :(
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1118 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:56:02 pm »
100.000 αδιόριστοι εκπαιδευτικοί....
150.000 .......τέτοια παιδιά

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1119 στις: Απριλίου 18, 2010, 01:56:33 pm »
πιστεύω πως θα πρέπει να μην μεταβιβάζουμε στα παιδιά μας τις δικές μας αγωνίες, ας τα αφήσουμε απ'έξω ώστε να μπορέσουν να ευχαριστηθούν την παιδική τους ηλικία

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)