0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απευθύνομαι στον dimfil : Συνάδελφε έλα να στείλουμε το κείμενο- με ή χωρίς υπογραφές. Δεν υπάρχει γιατρειά παιδιά... Αν δεν φανούμε θα μας φάνε λάχανο. Έστω από τον καναπέ ... να μην τους αφήνουμε σε ησυχία με κανέναν τρόπο.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Τι άλλο πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ ικανή "Είμαι καθηγήτρια(φυσικός), με υπηρεσία 18 ετών σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, έχω δουλέψει δε και ως ωρομίσθια 3 χρόνια και αναπληρώτρια τα 2 τελευταία χρόνια ανά την Ελλάδα, όντας επιτυχούσα παράλληλα στους 3 τελευταίους...διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Τι άλλο πρέπει να αποδείξω ώστε να θεωρηθώ ικανή για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση, όταν τα νέα μέτρα της δήθεν λαϊκής κυβέρνησης μ΄αφήνουν μετέωρη επαγγελματικά στην ηλικία των 44 και με παιδί που πρέπει να! του μιλήσω για ηθική και αξιοκρατια; Πώς να διατηρήσω μια οικογένεια, σκεπτόμενη το αν, πού και με ποιο εργασιακό καθεστός θα εργασθώ;Ας αναλογισθούν αυτοί που σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς, τι είδους πολίτες και οικογένειες θέλουν κι ας αφήσουν για λίγο τις δερμάτινες καρέκλες και τα χλιδάτα γραφεία τους κι ας ρίξουν γύρω τους μια ματιά για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα της κοινωνικής μας ζωής.Όπως εγώ, έτσι και χιλιάδες συνάδελφοί μου, κάνουμε οικογενιακό προγραμματισμό ημερών ή στην καλύτερη περίπτωση μηνών, σ΄ένα κράτος και σ΄ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά του. Ευελπιστώντας πως θα φτάσω τα 70, διδάσκοντας τις νέες γενιές από όποιο πόστο μου καθορίσουν (αυτοί εμένα, χωρίς εμένα), ελπίζω να υπάρχει και τότε ένα βήμα απ΄το οποίο θά μπορώ και τότε, αν μου το επιτρέπουν οι σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις, να εκφράζω την άποψή μου, γιιατί την αγανάκτήσή μου την έχουν κλέψει ήδη!!!"Με εκτίμηση,Μια ακόμα καθημερινή, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και θύμα του καρεκλοκένταυρου συστήματος...troktiko
ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ;
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 18, 2010, 10:18:27 am------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Τι άλλο πρέπει να κάνω για να θεωρηθώ ικανή "Είμαι καθηγήτρια(φυσικός), με υπηρεσία 18 ετών σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα, έχω δουλέψει δε και ως ωρομίσθια 3 χρόνια και αναπληρώτρια τα 2 τελευταία χρόνια ανά την Ελλάδα, όντας επιτυχούσα παράλληλα στους 3 τελευταίους...διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Τι άλλο πρέπει να αποδείξω ώστε να θεωρηθώ ικανή για μια θέση στη δημόσια εκπαίδευση, όταν τα νέα μέτρα της δήθεν λαϊκής κυβέρνησης μ΄αφήνουν μετέωρη επαγγελματικά στην ηλικία των 44 και με παιδί που πρέπει να! του μιλήσω για ηθική και αξιοκρατια; Πώς να διατηρήσω μια οικογένεια, σκεπτόμενη το αν, πού και με ποιο εργασιακό καθεστός θα εργασθώ;Ας αναλογισθούν αυτοί που σχεδιάζουν για μας, χωρίς εμάς, τι είδους πολίτες και οικογένειες θέλουν κι ας αφήσουν για λίγο τις δερμάτινες καρέκλες και τα χλιδάτα γραφεία τους κι ας ρίξουν γύρω τους μια ματιά για να δουν τι πραγματικά συμβαίνει στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα της κοινωνικής μας ζωής.Όπως εγώ, έτσι και χιλιάδες συνάδελφοί μου, κάνουμε οικογενιακό προγραμματισμό ημερών ή στην καλύτερη περίπτωση μηνών, σ΄ένα κράτος και σ΄ένα σύστημα που τρώει τα παιδιά του. Ευελπιστώντας πως θα φτάσω τα 70, διδάσκοντας τις νέες γενιές από όποιο πόστο μου καθορίσουν (αυτοί εμένα, χωρίς εμένα), ελπίζω να υπάρχει και τότε ένα βήμα απ΄το οποίο θά μπορώ και τότε, αν μου το επιτρέπουν οι σωματικές και ψυχικές μου δυνάμεις, να εκφράζω την άποψή μου, γιιατί την αγανάκτήσή μου την έχουν κλέψει ήδη!!!"Με εκτίμηση,Μια ακόμα καθημερινή, εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και θύμα του καρεκλοκένταυρου συστήματος...troktiko...ΕΔΩ κι αν προσυπογραφω, με τα 2 χερια μαλιστα!...αν αλλαζε το γραμματικο γενος των μετοχων και των επιθετων του κειμενου, καθως και η ειδικοτητα, θα ελεγα οτι στο troktiko ξερουν την περιπτωση μου !!!!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,η εθεση του παιδιου μου πρατειθεται αυτουσια