0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει να κοψουμε θεσεις καθηγητων, αλλα μπορω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια, η χωρα εχει πια....................αγροφυλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 11:25:25 pmμπορει να κοψουμε θεσεις καθηγητων, αλλα μπορω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια, η χωρα εχει πια....................αγροφυλακες!!!!!!!!!!!!!!!!!! για να φυλάνε τα ζωα και τα φυτα της πατριδας μας
μιας και το θεμα ειναι το νομοσχεδιο, εσεις του οαεδ καλο ειναι να χετε και ασεπ μπορει να σας χρειαστει...μακαρι, αν και δεν το πιστευω αυτο που μου ειπαν, να προταξουν το 24μηνο, ε ρε γλεντιαβεβαια ο συμβουλος Σ......, ουτε να το ακουσει, ειναι υπερμαχος ( βλ.οαεδιτισα) της αξιοκρατιας
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 11:14:24 pmμιας και το θεμα ειναι το νομοσχεδιο, εσεις του οαεδ καλο ειναι να χετε και ασεπ μπορει να σας χρειαστει...μακαρι, αν και δεν το πιστευω αυτο που μου ειπαν, να προταξουν το 24μηνο, ε ρε γλεντιαβεβαια ο συμβουλος Σ......, ουτε να το ακουσει, ειναι υπερμαχος ( βλ.οαεδιτισα) της αξιοκρατιαςπου είναι σύμβουλος αν δεν σε πειράζει
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Απριλίου 19, 2010, 11:39:57 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 11:14:24 pmμιας και το θεμα ειναι το νομοσχεδιο, εσεις του οαεδ καλο ειναι να χετε και ασεπ μπορει να σας χρειαστει...μακαρι, αν και δεν το πιστευω αυτο που μου ειπαν, να προταξουν το 24μηνο, ε ρε γλεντιαβεβαια ο συμβουλος Σ......, ουτε να το ακουσει, ειναι υπερμαχος ( βλ.οαεδιτισα) της αξιοκρατιαςπου είναι σύμβουλος αν δεν σε πειράζειΜαλλον τον Σταθιά εννοεί ο physikos13, έναν από τους συμβούλους της Δ
σαλονια σαλονικα,αλλα τα εσωτερικα του υπεπθ τα κατεχεις βλεπω
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 11:48:13 pmσαλονια σαλονικα,αλλα τα εσωτερικα του υπεπθ τα κατεχεις βλεπω Ε, τι να κάνεις... Λίγο μακριά βέβαια από τα κέντρα των απφάσεων αλλά κάτι μαθαίνουμε κι εμείς! ;-) Αν κι έχω την εντύπωση ότι ο Τσαγκρής είναι πιο σοβαρός
να φυγουν ολοι, αλλα να πανε και φυλακη τα λαμογια που επι δεκαετιες κλεβουν και οδηγησαν εκει τα πραγματα,καθως και αυτοι που τους καλυπτουν, αλλιως πως θα με πεισει καποιος να θυσιαστω, να στερηθω
Και να δεις που κι αυτά τα λευτά θα τα φάνε στο τέλος μόνοι τους τέτοιοι αλήτες που είναι όπως έκαναν και με το λογαριασμό για τους πυρόπληκτους στην Ηλεία. Απορώ γιατί δεν τους καίμε