0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανειθα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωση
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 08:30:11 pmεπισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανειθα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωσημαλλον θα ενημερωνεται απο την τηλεοραση
σε εμενα ο λυκειαρχης, ενα κομματοσκυλο, ειπε οτι επιτελους πρεπει να μπει μια ταξη στην παιδεια, γιατι γεμισαμε αχρηστουςαν ο ιδιος δωσει ασεπ, θα προσδιορισουμε τον πατο της εκπαιδευσηςοι μαθητες και οι καθηγητες μολις στριψει τον χαιρετουν με ανοιχτες παλαμες, ετσι ειναι ο βολεμενος, και χωρις κοπο τα χρονια εκεινα δεν μπορει να μας καταλαβει, ποσο μαλλον η υπουργος αννα-θατσερ-διαμαντοπουλουεπισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανειθα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωση
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 19, 2010, 08:05:44 pmσε εμενα ο λυκειαρχης, ενα κομματοσκυλο, ειπε οτι επιτελους πρεπει να μπει μια ταξη στην παιδεια, γιατι γεμισαμε αχρηστουςαν ο ιδιος δωσει ασεπ, θα προσδιορισουμε τον πατο της εκπαιδευσηςοι μαθητες και οι καθηγητες μολις στριψει τον χαιρετουν με ανοιχτες παλαμες, ετσι ειναι ο βολεμενος, και χωρις κοπο τα χρονια εκεινα δεν μπορει να μας καταλαβει, ποσο μαλλον η υπουργος αννα-θατσερ-διαμαντοπουλουεπισης εχουμε μια αναπληρωτρια φιλολογο, που ειναι εντελως προβατο, μονο μπε δεν κανειθα γινει μεταβατικη μου λεει, γιατι φωναζεις....η ιδια εχει 22 μηνες και ασεπ φετος, αντε και καλα κρασια, πληρης αποχαυνωσησιγα μην ξερουν το pde, αν αναφερω τη λεξη θα νομισουν οτι μαθαινω ρωσσικαΦΥΣΙΚΕ, πραγματικά να εισαι καλα! Με εκανες και γελασα! Ελπιζω να μην εχεις πει στο σχολειο σου οτι γραφεις στο pde και με ποιο ψευδώνυμο! ...