0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βαθμολογία των υπουργών σύμφωνα με γκάλοπ της ALCO έχει ο εξής:1)Χρυσοχοίδης 45,52)
Παράθεση από: arist2 στις Απριλίου 27, 2010, 09:00:24 amΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ...ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ......ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 5 γ.πραγματική διδακτική προϋπηρεσία και μετά έχει τη μοριοόδτησή της...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ
ΔΕ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ...ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ......ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 5 γ.πραγματική διδακτική προϋπηρεσία και μετά έχει τη μοριοόδτησή της...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ
Συνάδελφοι θα ήθελα τη βοήθειά σας.Είμαι ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο σχολείο φέτος και στο τέλος της χρονιάς υπολογίζω ότι θα έχω 11,5 μόρια μικτής προϋπηρεσίας.Μετά τα χθεσινά σκέφτομαι να τα μαζέψω και να φύγω.Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας?
Παράθεση από: maria100 στις Απριλίου 27, 2010, 12:19:43 pmΣυνάδελφοι θα ήθελα τη βοήθειά σας.Είμαι ωρομίσθια σε δυσπρόσιτο σχολείο φέτος και στο τέλος της χρονιάς υπολογίζω ότι θα έχω 11,5 μόρια μικτής προϋπηρεσίας.Μετά τα χθεσινά σκέφτομαι να τα μαζέψω και να φύγω.Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας?Όταν λες "μικτής";Εννοείς με ΑΣΕΠ μάλλον, ε;