0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα...οι Οαεδιτες προλαβαινουν ανετα να τακτοποιηθουν!!! ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!
Καλησπέρα σε όλους. Διάβασα το νομοσχέδιο και έχω μια ερώτηση την σε όσους γνωρίζουν καλύτερα. Εγώ φέτος διορίστηκα πρώτη φορά αναπληρωτής δασκαλός. Αυτήν την στιγμή είμαι σε κάποιον πίνακα; Αν ναι πως θα το δω; Επίσης αν είμαι αυτό σημαίνει πως θα διοριστώ κανονικά όπως φέτος μέσα στα επόμενα 3 χρόνια;[/quotΑν δεν έχεις καθόλου προϋπηρεσία και σε πήρανε αμέσως ,το όνομά σου είναι στον πίνακα με μηδενική προϋπηρεσία που βρίσκεται ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα και πρεπει να το κατεβάσεις από το site του υπουργείου παιδειας. Μπαίνεις στις προσλήψεις-διορισμοί και πας κάτω πίνακας κατάταξης αναπληρωτών και ωρομισθίων και επιλέγεις με μηδενική προϋπηρεσία τη δική σου ειδικότητα.Ελπίζω να το βρεις ,αν θέλεις διευκρίνιση σε κάτι άλλο πες μου.
Κι εμείς θέλουμε τους καλύτερους υπουργούς αλλά δεν τους έχουμε.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα τρελά βύσματα που είναι αποσπασμένοι στο υπουργείο και στα γραφεία θα παίρνουν τα μόρια της κοντινότερης σχολικής μονάδας +2; Γιατί +2;! Η ίδια η Διαμαντοπούλου δεν είχε πει ότι δεν είναι σωστό να παίρνει ο αποσπασμένος τα μόρια της σχολικής μονάδας στην οποία έχει οργανική; Δηλαδή είναι σωστό να είναι στο σπιτάκι του και να παίρνει +2 μόρια; Ένα σωστό είπανε ότι θα κάνουνε και αυτό το πήρανε πίσω;