0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω συγχυστει και δεν καταλαβαινω....ειμαι ωρομισθια και εχω επιτυχια απο τον τελευταιο ασεπ,εχω δηλ καποια μορια και απο ασεπ κ απο προυπηρεσια....μπορει να μου εξηγησει καποιος που εχει καταλαβει τι μπορω να κανω απο δω κ περα?για να μπω σε σχολειο θα πρεπει να ειμαι στους διορισθεντες?η προυπηρεσια απο το 2013 ακυρωνεται και μετραει η σειρα μου στον τελευταιο ασεπ?[/quoteΔεν ακυρώνεται η προϋπηρεσια σου.Είσαι ήδη στον πίνακα αναληρωτών και ωρομισθίων ο οποίος πλέον κλειδώνει και δεν θα μπορούν να μπουν άλλοι μετά τις 30-6-2010.Εσύ είσαι ήδη μέσα και μέχρι να περάσουμε στο νέο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το να δώσεις ξανά ασεπ όταν θα ξαναέχει για να έχεις ευκαρία να διοριστείς.Απ ότι καταλαβαινω ε΄χεις λίγα μόρια και στη μεταβατική περίοδο δεν προλαβαίνεις να διοριστείς με το ποσοστό 40% του πίνακα που θα ισχύει ως το 2012-2013.Το οτι ε΄χεις δώσει ασεπ εκαι είσαι επιτούσα είναι θετικό.Γιατί από το 2013 μόνο αν ε΄χεις επιτύχεις σε ασεπ θα μπορείς να διοριστείς.Ως προς τις λεπτομέρειες για το νέο σύστημα προσλήψεων δεν μπορώ να σε διαφωτίσω προς το παρόν.όλοι έχουμε απορίες.
Εν ολίγοις, αυτό δεν ήταν πολυνομοσχέδιο 9βάσει του πολυμίξερ), αυτό ήταν ξεκάθαρα ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ!!! Και πρώτο κεφτεδάκι... το 24 μηνο!
το 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?
Παράθεση από: s93060 στις Απριλίου 13, 2010, 05:11:15 pmτο 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?Μάλλον θα ισχύει σε κάποιο μικρότερο ποσοστό βέβαια, γιατί μην ξεχναμε θα δώσουν και 5 ώρες υποχρεωτική υπερωρία στους μόνιμους...
Παράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 13, 2010, 05:18:26 pmΠαράθεση από: s93060 στις Απριλίου 13, 2010, 05:11:15 pmτο 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?Μάλλον θα ισχύει σε κάποιο μικρότερο ποσοστό βέβαια, γιατί μην ξεχναμε θα δώσουν και 5 ώρες υποχρεωτική υπερωρία στους μόνιμους...Kαλά αυτό θα το δούμε...Ας γίνουν πρώτα Πανελλήνιες...
Αφού ΑΣΕΠ και 40% θα διοριστούν σε δύο δόσεις θα πρέπει το καλοκαίρι να διορίσει 2100 άτομα περίπου. Ως τις 3000 τι θα γίνει; α). Θα είναι παραπάνω από κάποιες ειδικότητες;β). Θα πάρει τμήμα του 24μήνου 900 περίπου;γ). κάτι άλλο; τι;
Παράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 13, 2010, 05:18:26 pmΠαράθεση από: s93060 στις Απριλίου 13, 2010, 05:11:15 pmτο 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?Μάλλον θα ισχύει σε κάποιο μικρότερο ποσοστό βέβαια, γιατί μην ξεχναμε θα δώσουν και 5 ώρες υποχρεωτική υπερωρία στους μόνιμους...Αμισθί να φανταστώ...