0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 13, 2010, 05:20:20 pmΠαράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 13, 2010, 05:18:26 pmΠαράθεση από: s93060 στις Απριλίου 13, 2010, 05:11:15 pmτο 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?Μάλλον θα ισχύει σε κάποιο μικρότερο ποσοστό βέβαια, γιατί μην ξεχναμε θα δώσουν και 5 ώρες υποχρεωτική υπερωρία στους μόνιμους...Kαλά αυτό θα το δούμε...Ας γίνουν πρώτα Πανελλήνιες... μην εισαι τοσο χαιρεκακος συναδελφε..ακομα δεν αποφασιστηκε τιποτα ακομα...θα γινει λογικα και ψηφοφορια..
Παράθεση από: gvasilis στις Απριλίου 13, 2010, 05:18:26 pmΠαράθεση από: s93060 στις Απριλίου 13, 2010, 05:11:15 pmτο 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?Μάλλον θα ισχύει σε κάποιο μικρότερο ποσοστό βέβαια, γιατί μην ξεχναμε θα δώσουν και 5 ώρες υποχρεωτική υπερωρία στους μόνιμους...Kαλά αυτό θα το δούμε...Ας γίνουν πρώτα Πανελλήνιες...
Παράθεση από: s93060 στις Απριλίου 13, 2010, 05:11:15 pmτο 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?Μάλλον θα ισχύει σε κάποιο μικρότερο ποσοστό βέβαια, γιατί μην ξεχναμε θα δώσουν και 5 ώρες υποχρεωτική υπερωρία στους μόνιμους...
το 70% λιγοτεροι αναπληρωτες θα ισχυσει εφοσονθελει να καταργησει τους ωρομισθιουσ?
Παράθεση από: xrwmatini στις Απριλίου 13, 2010, 05:04:12 pmεχω συγχυστει και δεν καταλαβαινω....ειμαι ωρομισθια και εχω επιτυχια απο τον τελευταιο ασεπ,εχω δηλ καποια μορια και απο ασεπ κ απο προυπηρεσια....μπορει να μου εξηγησει καποιος που εχει καταλαβει τι μπορω να κανω απο δω κ περα?για να μπω σε σχολειο θα πρεπει να ειμαι στους διορισθεντες?η προυπηρεσια απο το 2013 ακυρωνεται και μετραει η σειρα μου στον τελευταιο ασεπ?[/quoteΔεν ακυρώνεται η προϋπηρεσια σου.Είσαι ήδη στον πίνακα αναληρωτών και ωρομισθίων ο οποίος πλέον κλειδώνει και δεν θα μπορούν να μπουν άλλοι μετά τις 30-6-2010.Εσύ είσαι ήδη μέσα και μέχρι να περάσουμε στο νέο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το να δώσεις ξανά ασεπ όταν θα ξαναέχει για να έχεις ευκαρία να διοριστείς.Απ ότι καταλαβαινω ε΄χεις λίγα μόρια και στη μεταβατική περίοδο δεν προλαβαίνεις να διοριστείς με το ποσοστό 40% του πίνακα που θα ισχύει ως το 2012-2013.Το οτι ε΄χεις δώσει ασεπ εκαι είσαι επιτούσα είναι θετικό.Γιατί από το 2013 μόνο αν ε΄χεις επιτύχεις σε ασεπ θα μπορείς να διοριστείς.Ως προς τις λεπτομέρειες για το νέο σύστημα προσλήψεων δεν μπορώ να σε διαφωτίσω προς το παρόν.όλοι έχουμε απορίες. τι σημαινει κλειδωνει?οτι δεν θα μπορουν να μπουν αλλοι καινουργοι κ εμεις που ειμαστε ηδη θα μαζευουμε μορια και προυπηρεσια?δηλαδη θα με καλουν απο το πινακα των αναπληρωτων ωρομισθίων και θα μαζευω μορια.αν το 2013 δωσω ασεπ κ ειμαι στους επιτυχόντες τοτε θα προσμετρηθει η προυπηρεσια μου και εχω ελπιδες για διορισμό?αν μεχρι το 2013 ανεβω στο πινακα του 40%(λεμε τωρα) θα διοριστω?
εχω συγχυστει και δεν καταλαβαινω....ειμαι ωρομισθια και εχω επιτυχια απο τον τελευταιο ασεπ,εχω δηλ καποια μορια και απο ασεπ κ απο προυπηρεσια....μπορει να μου εξηγησει καποιος που εχει καταλαβει τι μπορω να κανω απο δω κ περα?για να μπω σε σχολειο θα πρεπει να ειμαι στους διορισθεντες?η προυπηρεσια απο το 2013 ακυρωνεται και μετραει η σειρα μου στον τελευταιο ασεπ?[/quoteΔεν ακυρώνεται η προϋπηρεσια σου.Είσαι ήδη στον πίνακα αναληρωτών και ωρομισθίων ο οποίος πλέον κλειδώνει και δεν θα μπορούν να μπουν άλλοι μετά τις 30-6-2010.Εσύ είσαι ήδη μέσα και μέχρι να περάσουμε στο νέο σύστημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι από το να δώσεις ξανά ασεπ όταν θα ξαναέχει για να έχεις ευκαρία να διοριστείς.Απ ότι καταλαβαινω ε΄χεις λίγα μόρια και στη μεταβατική περίοδο δεν προλαβαίνεις να διοριστείς με το ποσοστό 40% του πίνακα που θα ισχύει ως το 2012-2013.Το οτι ε΄χεις δώσει ασεπ εκαι είσαι επιτούσα είναι θετικό.Γιατί από το 2013 μόνο αν ε΄χεις επιτύχεις σε ασεπ θα μπορείς να διοριστείς.Ως προς τις λεπτομέρειες για το νέο σύστημα προσλήψεων δεν μπορώ να σε διαφωτίσω προς το παρόν.όλοι έχουμε απορίες.
Όλοι οι διορισμοί μόνον μέσω ΑΣΕΠ. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσλαμβάνονται από το σχολικό έτος 2012 - 2013 σε όλα τα σχολεία και τις δομές εκπαίδευσης θα είναι αποκλειστικά και μόνον επιτυχόντες σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τέλος στα περίπλοκα και αδιαφανή κριτήρια. Οι πίνακες προϋπηρεσίας κλείνουν οριστικά στις 30.6.2010. Ακολουθεί μεταβατική διετής περίοδος η οποία κατοχυρώνει τα ώριμα δικαιώματα.http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1399
εννοείς να μετονομάσει τους ωρομίσθιους, διευρύνοντας τις επιτρεπόμενες ώρες απασχόλησής τους μέχρι 15 αντί 11 (12 στην πρωτοβάθμια) σε αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο. Θα μειωθεί ο αριθμός των αναπληρωτών, θα μειωθεί ο αριθμός των ωρομισθίων (μην ξεχνάμε καταργήθηκε και η ενισχυτική και συντόμως καταργείται και η πδσ), οι μόνιμοι θα εργάζονται με 26 ώρες...Όλα στο βωμό του χρήματος...
Μια ερωτηση λογικης , εαν οι πινακες κλειδωσουν τον Ιουνιο του χρονου γιατι να παει καποιος αναπληρωτης ? Αφου αυτη η προυπηρεσια δεν θα μετραει εεε?
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 13, 2010, 05:25:43 pmΌλοι οι διορισμοί μόνον μέσω ΑΣΕΠ. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσλαμβάνονται από το σχολικό έτος 2012 - 2013 σε όλα τα σχολεία και τις δομές εκπαίδευσης θα είναι αποκλειστικά και μόνον επιτυχόντες σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τέλος στα περίπλοκα και αδιαφανή κριτήρια. Οι πίνακες προϋπηρεσίας κλείνουν οριστικά στις 30.6.2010. Ακολουθεί μεταβατική διετής περίοδος η οποία κατοχυρώνει τα ώριμα δικαιώματα.http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1399Κανεις δεν μπορει να ισχυριστει οτι ολοι απο αυτους που κατοχυρωνουν δικαιωμα διορισμου θα διοριστουν στην μεταβατικη.Κατα ουσια ολοι πλην των Φεκατζηδων και αυτων με μεγαλες προυπηρεσιες οδηγουνται στο νεο ΑΣΕΠ.Αλλα ας μην γελιομαστε ΑΣΕΠ θα δινουμε μεχρι να διοριστουμε .
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 13, 2010, 05:25:43 pmΌλοι οι διορισμοί μόνον μέσω ΑΣΕΠ. Οι εκπαιδευτικοί που θα προσλαμβάνονται από το σχολικό έτος 2012 - 2013 σε όλα τα σχολεία και τις δομές εκπαίδευσης θα είναι αποκλειστικά και μόνον επιτυχόντες σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Τέλος στα περίπλοκα και αδιαφανή κριτήρια. Οι πίνακες προϋπηρεσίας κλείνουν οριστικά στις 30.6.2010. Ακολουθεί μεταβατική διετής περίοδος η οποία κατοχυρώνει τα ώριμα δικαιώματα.http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1399δεν καταλαβα αν αστειευεσαι ή μιλας σοβαρα!κατ'αρχην,ωριμο δικαιωμα διορισμου εχω κι εγω με 16 μηνες προυπηρεσια,αν συγκρινω με τη ρυθμιση Αρσενη.Οι 24 μηνες εξυπηρετουν καποιους αλλα δε σημαινει οτι πχ με 23 εχεις....ανωριμα δικαιωματα!
Αφού ο διορισμός 100% μέσω ενιαίου πίνακα, όπου θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν επιτυχία ΑΣΕΠ ή όσοι ξέμειναν από τη μεταβατική θα γίνεται ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΣΕΠ,καταρρίπτονται και οι διακηρύξεις της υπουργού για δήθεν αξιοκρατία.Πετιούνται όσοι έχουν 2-3 επιτυχίες και περίμεναν το 24μηνο χάριν όσων ¨είχαν προσδοκίες¨ από νομοθετικές ρυθμίσεις...Μπορούν κάποιοι ΟΑΕΔίτες να χαίρονται σήμερα.Οι πιέσεις τους απέδωσαν.Όμως ας μην βιάζονται.Εχουμε και μια προσφυγή που εκκρεμεί μπροστά μας...Πού ξέρει κανείς...