0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΟΡΟΪΔΙΑ[/size]Γιατί απλά ΔΕΝ υπάρχει μεταβατικό στάδιο.
Μια ερώτηση συναδελφοι. τι θα γινει με αυτούς που εχουν μηδενικη προυπηρεσία? δηλαδη ρωτω για την περιπτωση μου πτυχιο 2009 τον ιουνιο. δεν εκανα αιτηση και δεν ειμαι στους πινακες. τι κανω?
Παράθεση από: Plara στις Απριλίου 15, 2010, 09:30:45 amΜια ερώτηση συναδελφοι. τι θα γινει με αυτούς που εχουν μηδενικη προυπηρεσία? δηλαδη ρωτω για την περιπτωση μου πτυχιο 2009 τον ιουνιο. δεν εκανα αιτηση και δεν ειμαι στους πινακες. τι κανω?αραγε η Διαμαντοπουλου θα μπορουσε να σου απαντησει σε αυτο που ρωτας? Μαιο-Ιουνιο που γινονται οι αιτησεις για αναπληρωτες-ωρομισθιους καταθετεις και τη δικη σου ωστε να μπεις στον πινακα "μηδενικης προυπηρεσιας", οχι πως θα γινει κατι, απλως βλεπεις το ονομα σου σε καποια σειρα (που δεν εχει ουσια, ετσι κι αλλιως) Τωρα, τι κανεις,Απλως, δινεις ΑΣΕΠ (οπως και ολοι οσοι εχουμε μορια απο ασεπ ή υπηρεσια) Καλη δυναμη!!!
Παράθεση από: Plara στις Απριλίου 15, 2010, 09:30:45 amΜια ερώτηση συναδελφοι. τι θα γινει με αυτούς που εχουν μηδενικη προυπηρεσία? δηλαδη ρωτω για την περιπτωση μου πτυχιο 2009 τον ιουνιο. δεν εκανα αιτηση και δεν ειμαι στους πινακες. τι κανω?αραγε η Διαμαντοπουλου θα μπορουσε να σου απαντησει σε αυτο που ρωτας? Μαιο-Ιουνιο που γινονται οι αιτησεις για αναπληρωτες-ωρομισθιους καταθετεις και τη δικη σου ωστε να μπεις στον πινακα "μηδενικης προυπηρεσιας", οχι πως θα γινει κατι, απλως βλεπεις το ονομα σου σε καποια σειρα (που δεν εχει ουσια, ετσι κι αλλιως) Τωρα, τι κανεις,Απλως, δινεις ΑΣΕΠ (οπως και ολοι οσοι εχουμε μορια απο ασεπ ή υπηρεσια) Καλη δυναμη!!!Πότε κάναμε αιτήσεις Μάιο-Ιούνιο;Ιούλιο θυμάμαι και μάλιστα περί τα μέσαΦέτος οι αιτήσεις θα γίνουν Μάιο-Ιούνιο;
Καλημέρα,Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο... Εγώ σαν μαθηματικός, θα πρέπει να πάρω παιδαγωγική επάρκεια? Δεν την έχω ήδη απ την σχολή?
Έχω κι εγώ μια ερώτηση,οι διοριστέοι του τελευταίου ασεπ, που είμαστε για διορισμό αυτό τον Σεπτέμβρη, θαείμαστε δόκιμοι; Κι αν ναι, δεν είναι παράξενο αυτό, αφού κριθήκαμε διοριστέοι κάτω από άλλη νομολογία και στα πλαίσια άλλου εκπαιδευτικού καθεστώτος;
Από τις 9:00 σήμερα έχουμε συνάντηση της ΔΟΕ με τη Διαμαντοπούλου. Πλήροφορίες λένε πως θα διευκρινιστεί και το θέμα των φετεινών προσλήψεων.