0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δική μου η άποψη είναι ότι όλα αυτά δε γίνονται ούτε για το μαθητή που λένε και καλά ούτε για αξιοκρατικό τρόπο πρόσληψης. Όλα αυτά γίνονται για να μειώσει τους διορισμούς και να αποτρέψει πολλούς από το δρόμο της εκπαίδευσης πολύ απλά γιατί δεν έχουν να πληρώνουν..Τους μαθητές ξέρει και τους γλύφει καλά καλά..+30% οι απουσίες μέσα Απρίλη σαν να τους λέει μην ξανάρθετε σχολείο από δω και πέρα..Καταργεί τη βάση του 10 γιατί?Για να σπουδάζει και η κουτσή Μαρία και στο τέλος τι?Να βρεθεί αντιμέτωπο το κάθε παιδί με αυτό το χάλι..Τουλάχιστον αν αποτύχουν κάποιοι στις Πανελλήνιες θα πάνε να μάθουνε και μία τέχνη να έχουνε και δουλειά αύριο μεθαύριο..Λέει την επόμενη 2ετία θα ισχύει το παλιό σύστημα..Ναι αλλά οι θέσεις είναι προκαθορισμένες από τον ΑΣΕΠ του 2008..Άρα τι λέει θα διορίσει?Απλά θα ξεχρεώσει.Και βγαίνει και το φωνάζει για να ακούει ο κάθε άσχετος και να σου λέει έλα μωρέ αφού θα πάρει άτομα..
κατά την άποψη μου το νέο νομοσχέδιο είναι καλύτερο από ό,τι ίσχυε ως τώρα. το πρόβλημα είναι οι λίγοι διορισμοί και όχι ο νέος τρόπος πρόσληψης.γιατί οι 24μηνήτες να μη ξαναδώσουν ασεπ όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; στο κάτω κάτω πάλι ευνοούνται με το νέο σύστημα διότι θα βρεθούν με 20 επιπλέον μόρια στο τσεπάκι τους με μια επιτυχία ενώ παλιά οι επιτυχόντες έπαιρναν ψίχουλα από την προυπηρεσία.το αν ανατράπηκαν τα σχέδιά τους.... ΕΛΕΟΣ! το κατανοώ.... αλλά μη ξεχνάμε ότι αυτό ισχύει για τους μισούς Έλληνες εργαζομένους...
Είναι ξεκάθαρο ποιους γλύφει και ποιους απαξιώνει..Τους χαιδεύει τα αυτιά τώρα για να τους φάει λάχανο σε λίγα χρονάκια..Καθαρή πολιτική..
εκκλησιαστικα, σιβιτανιδειος και λοιπα παραθυρα τελοςοι οαεδιτες καλο θα ειναι να εχετε και ασεπ, ισως σας χρειαστειμεταπτυχιακο στον κλαδο σου 3 μορια, στα παιδαγωγικα 6μηνας =0.333 μοριαπιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρ. γι αυτους που θα μπουν τωρα στις σχολες, οχι ποιο παλιουςοσοι με ξερουν , η θυμουνται τι ειχα γραψει παλιοτερα δεν θα αρχισουν να μου λενε οτι τα φανταστηκααυτη που πηρα τηλ. ως τωρα δεν μου ειπε κατι λαθος
1. είμαι εναντίον του πιστοποιητικού εννοείται2. η οικονομική κρίση είναι ψέμα αλλά η μείωση των προσλήψεων είναι αλήθεια maryk. λοιπόν τι θα πουν κάποιοι παλικαράδες; εμείς τα σπάμε όλα αρκεί να προσληφθούμε και οι άλλοι που θα μείνουν απ' έξω ας κόψουν το λαιμό τους;