0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατά την άποψη μου το νέο νομοσχέδιο είναι καλύτερο από ό,τι ίσχυε ως τώρα. το πρόβλημα είναι οι λίγοι διορισμοί και όχι ο νέος τρόπος πρόσληψης.γιατί οι 24μηνήτες να μη ξαναδώσουν ασεπ όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; στο κάτω κάτω πάλι ευνοούνται με το νέο σύστημα διότι θα βρεθούν με 20 επιπλέον μόρια στο τσεπάκι τους με μια επιτυχία ενώ παλιά οι επιτυχόντες έπαιρναν ψίχουλα από την προυπηρεσία.το αν ανατράπηκαν τα σχέδιά τους.... ΕΛΕΟΣ! το κατανοώ.... αλλά μη ξεχνάμε ότι αυτό ισχύει για τους μισούς Έλληνες εργαζομένους...
εκκλησιαστικα, σιβιτανιδειος και λοιπα παραθυρα τελοςοι οαεδιτες καλο θα ειναι να εχετε και ασεπ, ισως σας χρειαστειπιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρ. γι αυτους που θα μπουν τωρα στις σχολες, οχι ποιο παλιουςοσοι με ξερουν , η θυμουνται τι ειχα γραψει παλιοτερα δεν θα αρχισουν να μου λενε οτι τα φανταστηκααυτη που πηρα τηλ. ως τωρα δεν μου ειπε κατι λαθος
Παράθεση από: ατυχούλα στις Απριλίου 15, 2010, 12:16:15 pmκατά την άποψη μου το νέο νομοσχέδιο είναι καλύτερο από ό,τι ίσχυε ως τώρα. το πρόβλημα είναι οι λίγοι διορισμοί και όχι ο νέος τρόπος πρόσληψης.γιατί οι 24μηνήτες να μη ξαναδώσουν ασεπ όπως όλοι οι κοινοί θνητοί; στο κάτω κάτω πάλι ευνοούνται με το νέο σύστημα διότι θα βρεθούν με 20 επιπλέον μόρια στο τσεπάκι τους με μια επιτυχία ενώ παλιά οι επιτυχόντες έπαιρναν ψίχουλα από την προυπηρεσία.το αν ανατράπηκαν τα σχέδιά τους.... ΕΛΕΟΣ! το κατανοώ.... αλλά μη ξεχνάμε ότι αυτό ισχύει για τους μισούς Έλληνες εργαζομένους...οταν θα εισαι 4 φορες επιτυχουσα ασεπ, θα εχεις 2 παιδιά και 6 χρονια θα τρεχεις όπου σου πουν σε νησιά, βουνά για να μαζεψεις αυτά τα ψιχουλα, έλα να μας πεις ξανα για το πως νιωθεις που ανατραπηκαν τα 'σχέδιά σου"......
εκκλησιαστικα, σιβιτανιδειος και λοιπα παραθυρα τελοςοι οαεδιτες καλο θα ειναι να εχετε και ασεπ, ισως σας χρειαστειμεταπτυχιακο στον κλαδο σου 3 μορια, στα παιδαγωγικα 6μηνας =0.333 μοριαπιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρ. γι αυτους που θα μπουν τωρα στις σχολες, οχι ποιο παλιουςοσοι με ξερουν , η θυμουνται τι ειχα γραψει παλιοτερα δεν θα αρχισουν να μου λενε οτι τα φανταστηκααυτη που πηρα τηλ. ως τωρα δεν μου ειπε κατι λαθος
Παράθεση από: physikos13 στις Απριλίου 15, 2010, 03:04:03 pmεκκλησιαστικα, σιβιτανιδειος και λοιπα παραθυρα τελοςοι οαεδιτες καλο θα ειναι να εχετε και ασεπ, ισως σας χρειαστειπιστοποιητικο παιδαγωγικης επαρ. γι αυτους που θα μπουν τωρα στις σχολες, οχι ποιο παλιουςοσοι με ξερουν , η θυμουνται τι ειχα γραψει παλιοτερα δεν θα αρχισουν να μου λενε οτι τα φανταστηκααυτη που πηρα τηλ. ως τωρα δεν μου ειπε κατι λαθοςΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ!!!
Καλησπέρα συνάδελφοι και καλό κουράγιο.....Να κάνω μια ερώτηση θα ήθελα. Έχω 2 χρόνια προυπηρεσίας, αλλά ο ένας χρόνος ήταν σε δυσπρόσιτο, οπότε τα μόριά μου διπλασιάστηκαν στον πίνακα των αναπληρωτών. Ο διπλασιασμός αυτός ισχύει και για διορισμό, δηλαδή ανήκω στους 24μηνίτες?? Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ