0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να διορισθεί κάποιος ως μόνιμος εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο θα πρέπει να έχει πετύχει σε ένα διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Από αυτό τον κανόνα θα εξαιρεθούν όσοι στις 30-6-2010 έχουν 24μηνη προϋπηρεσία, οι οποίοι θα μπαίνουν στους πίνακες του ΑΣΕΠ με τη βάση του διαγωνισμού (το 50 ή 55) και δεν θα είναι προαπαιτούμενο η επιτυχία σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ.Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί έχω λαλήσει με αυτά που διαβάζω... Όσοι έχουν λιγότερα μόρια προϋπηρεσία από 24 και έχουν πετύχει σε προηγούμενους ΑΣΕΠ θα πρέπει να ξαναδώσουν στον καινούριο ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: Lenazagor στις Απριλίου 13, 2010, 01:19:14 pmΠαρακαλούμε μη μετατρέπετε τη συζήτηση σε πολιτικό-κομματική.Μυνήματα κομματικού χαρακτήρα θα διαγράφονταιΕυχαριστούμεΑυτή τη στιγμή μας σφάζουν κι εμείς απλά θα κάνουμε αόριστες φιλοσοφικές συζητήσεις; Καλώς ή κακώς τα νομοσχέδια δεν κατεβαίνουν από τον ουρανό, συγκεκριμένες κυβερνήσεις νομοθετούν. Τα πολιτικά σχόλια είναι αναπόφευκτα.
Παρακαλούμε μη μετατρέπετε τη συζήτηση σε πολιτικό-κομματική.Μυνήματα κομματικού χαρακτήρα θα διαγράφονταιΕυχαριστούμε
Δηλαδή η αξιοκρατία ισχύει μόνο για τους 24μηνίτες οι υπόλοιποι και 5 ΑΣΕΠ να έχουν δώσει είναι άχρηστοι και πρέπει να αξιολογηθούν ξανά.....
Για να συμμετέχει υποψήφιος εκπαιδευτικός σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την είσοδό του στην εκπαίδευση θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης.
Οι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν τη βαθμολογική βάση, όπως ισχύει σήμερα, στους εκάστοτε διαγωνισμούς, ή σε δύο προηγούμενους, θα εντάσσονται σε ενιαίο πίνακα υποψηφίων για διορισμό ή πρόσληψη.Μάλλον λύθηκε η απορία μου. Από ότι καταλαβαίνω όσοι έχουν επιτυχία σ΄ έναν από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ δεν χρειάζεται να ξαναδώσουν για να μπουν στον καινούριο πίνακα.