0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: doukissa στις Απριλίου 13, 2010, 02:29:39 pmΑΝΑ
ΑΝΑ
εαν δεν δουμε το σχεδιο νομου με την μορφη που θα κατατεθει στην βουλη οι περισσότερες αποριες θα παραμεινουν. Αν ομως το δουμε κατα αρθρο στην επισημη φορμα του τοτε θα λυθουν αρκετες αποριες και καποιες αλλες θα διευκρινιστουν με εγκυκλίους. Έχω βαρεθει ενα χρονο να βλεπω αποσπασματικες και διασπαρτες πληροφοριες απο διαφορα σημεια του νομοσχεδιου που μαλλον συγχεουν την κατασταση παρα μας διαφωτιζουν. Η πυθια εχει καταντησει αυτο το νομοσχεδιο. Ασ το πανε στη βουλη να τελειωνουμε με αυτους τους ερασιτεχνες.
na rwthsw kati???ayto apotelei mia protash toy upourgeiou pou isws tropopoihthei sthn poreia mexri thn psifisi tou h einai stantar?
Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει και εγώ νομίζω ότι ο καινούργιος ασεπ θα γίνει το 2012. Τώρα το 60/40 για τα έτη 2010-11 και 2011-12 πως θα γίνει ; Με βάση τους επιτυχόντες του προηγούμενου ασεπ;
Αυτό του Κάτσικα:"Στις 30 Ιουνίου 2010 θα «κλειδώσουν» όλοι οι πίνακες προϋπηρεσίας. Όσοι περιλαμβάνονται σε αυτούς θα προσληφθούν μέσα σε διάστημα τριών χρόνων, δηλαδή το 2010/11, το 2011/12 και το 2012/13."Θα ισχύει τελικά; Αυτός έτσι πως το γράφει είναι διαφορετικό από τη πρόταση του νομοσχεδίου..
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:32:54 pmΠαράθεση από: doukissa στις Απριλίου 13, 2010, 02:29:39 pmΑΝΑ