0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως αν δεν γίνει ασεπ αρχές του 2011 ισχύσει ο προηγούμενος; Δηλαδή για τις προσλήψεις με βάση το 60-40 να προσληφθούν επιτυχόντες από τον προηγούμενο ασεπ; Γιατί αν γίνουν οι 3000 περίπου προσλήψεις που λέει το πρόγραμμα σταθερότητας φέτος θα καλύψουν το σύνολο σχεδόν του φετινού 60-40. Τον επόμενο χρόνο αν δεν γίνει ασεπ τότε θα πρέπει να πάρουν από τους επιτυχόντες του 2009. Και αυτό θα ήταν το δικαιότερο αφού για να διοργανωθεί ο καινούργιος διαγωνισμός θα χρειαστεί χρόνος για να προετοιμαστεί κανείς με τα νέα δεδομένα.
Έχω την εντύπωση ότι εννοεί αυτούς που μέχρι 30-6-2010 θα έχουν από 24 μήνες και πάνω καθώς λέει ότι οι πίνακες θα κλειδώσουν τότε. Αυτό, δυστυχώς, μάλλον σημαίνει (ανάλογα βέβαια με την ειδικότητα) ότι δεν θα διορίσει όλους όσους υπάρχουν στον πίνακα του 40% με 24+ μόρια και γι'αυτό θέλει να τους πριμοδοτήσει κάπως.
παντως ειναι πραγματικα πολυ αρνητικη εξελιξη το οτι δεν θα προκηρυχθει συγκεκριμενος αριθμος θεσεων κ ο διαγωνισμος θα ειναι ανοιχτος.Τι παει να πει ανοιχτος;Τα πραγματα πρεπει ν ναι συγκεκριμενα,ωστε να αποφασισει κανεις συνειδητα κ γνωριζοντας ολες τις παραμετρους για το αν θα ξαναδωσει.Αλλο να χρειαζονται 500 φιλολογους κ αλλο 50!Ιωαννα 89 ευχαριστουμε πολυ για τις διευκρινισεις στο νεο νομοσχεδιο
ioanna ήσουν πολύ κατατοπιστική και μπράβο που μπήκες στον κόπο να κάτσεις και να τα γράψεις όλες τις πιθανές ερωτήσεις συνοπτικά.αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν μετά την"μεταβατική περίοδο" ή όποτε γίνει τεσπα ασεπ θα μπορεί να δώσει μονο όποιος κατεχει τίτλο παιδαγωγικής κατάρτισης?και κάτι άλλο όποιος εχει τελειώσει ασπαιτε δεν θα ισχύει σαν παιδαγωγικός τιτλος?
Η Διαμαντοπουλου θα ειναι στις ειδησεις του ΑΛΤΕΡστειλτε και σεις mail με τις αποριες...μπας και την ρωτησουν!!!!
Ρεκομπα μια γνωμη ηθελα οποτε δεν με μπερδεψες... Απλα αν ισχυουν με απογοητευεις λιγο. Γιατι ενω θα ειμαι σχετικα ψηλα για αναπληρωση αν το κλειδωμα σημαινει πως δεν προσθετονται τα μορια που θα περνεις τοτε σε διορισμο ελπιζουν μονο οσοι ειναι ηδη ψηλα σε οτι αφορα την προυπηρεσια ακομη και αν ηδη σε δυο χρονια εμεις που ισως παμε αναπληρωτες θα τους περασουμε. Οποιος αλλος θελει ας γραψει πως το καταλαβαινει το κλειδωμα?