0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά οκ μπορεί να είναι όπως το λέτε. αλλά δεν καταλβαίνω αν για παράδειγμα δυο ωρομίσθιοι σε διαφορετικές περιφέρειες έχουν διαφορετικές ώρες σημαλινει ότι την επόμενη χρονιά θα αλλάξει η σειρά του διορισμού τους ανάλογα με το ποιος θα περάσει μπροστά?
Το ξερω αλλα δεν απαντησες
Παράθεση από: ninouki στις Απριλίου 14, 2010, 10:15:17 pmΑυτοι που θα εχουν 2 χρονια προυπηρεσια μεχρι να κλειδωσει τι θα απογινουν; Δεν καταλαβα τπτ Αν καταλαβε καποιος ας απαντησει,γιατι δεν ειμαι καλαΚανένας δεν είναι καλάΌλοι στους δρόμους
Αυτοι που θα εχουν 2 χρονια προυπηρεσια μεχρι να κλειδωσει τι θα απογινουν; Δεν καταλαβα τπτ Αν καταλαβε καποιος ας απαντησει,γιατι δεν ειμαι καλα
τελικα η μεταβατικη ειναι 2 χρονια . ετσι στους φυσικους διοριζονται μονο οι ΟΑΕΔιτες... ετσι δεν physike 13? περαστικα μας .(κλεινω με 31.5 και 3 επιτυχιες ΑΣΕΠ)
Εφόσον μια διαβούλευση 3500 ατόμων εδωσε ένα τ΄ςτοιο νομοσχέδιο, γιατί όχι και 3500 ή και περισσότερες υπογραφές διαμαρτυρίας να μην μπορούν να απαιτήσουν την κατάργησή του και την αλλαγή ηγεσίας στο πρωην ΥΠΕΠΘ.Εχω ξαναπροτείνει την ψηφοφορία αλλα το μηνυμα αφαιρέθηκε από το post. Ελπίζω κατα λάθος.