*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 582580 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fragy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #1148 στις: Απριλίου 18, 2010, 03:54:39 pm »
Αυτό που με εκνευρίζει σε ΟΛΟΥΣ τους υπουργούς παιδείας είναι οτι κάνουν αλλαγές χωρίς λόγο. Απλά για να συνδέσουν το όνομα τους με μια μεταρρύθμιση και να πουν οτι κάτι έκαναν παίζουν με τις ζωές όχι μόνο των αδιόριστων εκπαιδευτικών αλλά και των μικρών παιδιών που κυνηγάνε τα όνειρά τους δίνοντας πανελλήνιες. Τελικά η μόνη λύση είναι η μετανάστευση, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα υπάρχει σεβασμός, εδώ μόνο υπεροψία και αδιαφορία μπορεί να συναντήσει κάποιος απο τους υπουργούς μας. Εύχομαι τα δικά τους παιδιά να περάσουν οτι περνάμε και εμείς. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερη ευχή ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:24:03 »

Αποσυνδεδεμένος aghathi

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εκπαίδευση=παιδιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #1149 στις: Απριλίου 18, 2010, 04:41:04 pm »
Εύχομαι τα δικά τους παιδιά να περάσουν οτι περνάμε και εμείς. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερη ευχή ;D
Ντροπή!  :-[ :-[Αυτό είναι μεγάλη κακία. ;D Δεν επιτρέπεται από εμας, μορφωμένους και πολιτισμένους ανθρώπους! Είθε, λοιπόν τα δικά τους παιδιά να μην περάσουν τίποτα χειρότερο από ότι περνάμε εμείς! ;)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1150 στις: Απριλίου 18, 2010, 04:54:03 pm »
Το νομοσχέδιο είναι τραγικό...Μέσα σε δύο χρόνια μεταβατικής δεν υπάρχει περίπτωση να απορροφηθεί κανείς κάτω από 25 μόρια.Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από όσα διάβασα..Όσοι θα συμπληρώναμε 24μηνο του χρόνου και φέτος κλείνουμε τη χρονιά με 18 και κάτι μόρια...πάμε για φούντο!!Είμαστε περιττοί πια μετά από τόσο διάβασμα και θυσίες....Όλα για ένα μεγάλο τίποτα....Λυπάμαι που ζω σε αυτή τη χώρα και δεν ξέρω τι να κάνω πια....
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος astron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1151 στις: Απριλίου 18, 2010, 05:00:57 pm »
To video από την  NET είναι στη σελίδα των αναπληρωτών. Έχω την εντύπωση οτι είναι πιο μαζεμένη ή μου φαίνεται;;;;;;

http://www.anaplirotes.gr/

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:24:03 »

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1152 στις: Απριλίου 18, 2010, 05:23:16 pm »
Σου φαίνεται! Δεν μπορώ να τη βλέπω να λεει άλλες βλακείες πια! Μας τα έχει πρήξει με τις 114 ειδικότητες εκπαιδευτικών. Μόνο αυτό ξέρει και το λέει συνέχεια. Ελεος πια. Και βέβαια στη σημερινή της συνέντευξη φάνηκε ξεκάθαρα πως όλοι μας θα επιδοθούμε σ' εναν αγώνα δρόμου για το πιστοποιητικό παιδαγ. κατάρτισης. Δεν πάει να .....η γυναίκα λέω εγώ. Τόσες φορές βγήκε. Είπε τίποτα; Καταλάβατε τίποτα;;Εγώ πάντως όχι. Είναι επικίνδυνη για την παιδεία η άσχετη. Απορώ ποιος την ψήφισε και μπαστακώθηκε τώρα πάνω στις πλάτες μας. Μυκητας είναι που έτσι και κολλήσεις την πάτησες....Εμείς λοιπόν κολλήσαμε Διαμαντομυκητιάση. Περαστικά μας!

Αποσυνδεδεμένος aspinoulas

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1153 στις: Απριλίου 18, 2010, 06:05:16 pm »
Σου φαίνεται! Δεν μπορώ να τη βλέπω να λεει άλλες βλακείες πια! Μας τα έχει πρήξει με τις 114 ειδικότητες εκπαιδευτικών. Μόνο αυτό ξέρει και το λέει συνέχεια. Ελεος πια. Και βέβαια στη σημερινή της συνέντευξη φάνηκε ξεκάθαρα πως όλοι μας θα επιδοθούμε σ' εναν αγώνα δρόμου για το πιστοποιητικό παιδαγ. κατάρτισης. Δεν πάει να .....η γυναίκα λέω εγώ. Τόσες φορές βγήκε. Είπε τίποτα; Καταλάβατε τίποτα;;Εγώ πάντως όχι. Είναι επικίνδυνη για την παιδεία η άσχετη. Απορώ ποιος την ψήφισε και μπαστακώθηκε τώρα πάνω στις πλάτες μας. Μυκητας είναι που έτσι και κολλήσεις την πάτησες....Εμείς λοιπόν κολλήσαμε Διαμαντομυκητιάση. Περαστικά μας!

Πώς γίνεται να το λέμε αυτό "ελαφρά τη καρδία";;; ΠΟΙΟΣ στα 30-40 του θα παρατήσει δουλεία, οικογένεια , παιδιά και θα τρέξει στα "μεταπτυχιακά" του 6μηνου ή 1 ετούς που λέει η κ. Υπουργός;;;; (χώρια τα έξοδα...) Και τί θα γίνει με όλους εμάς που δεν έχουμε κάποιο τέτοιο "επιμορφωτικό κέντρο" κοντά στον τόπο κατοικίας μας;;; Είναι δυνατόν να απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς λες και μιλάει σε 12χρονα που δεν έμαθαν καλά το μάθημά τους;;; ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ : ΔΟΥΛΕΙΑ ! Αλλά εκέι είναι το θέμα.Πρώτα φάγανε καλά καλά τα λεφτά και τώρα στο όνομα της κρίσης το αυτονόητο γίνεται ζητούμενο, η δουλειά γίνεται ημιαπασχόληση,ο αναπληρωτής μετασχηματίζεται σε ωρομίσθιο με τις αρμοδιότητες του αναπληρωτή και ο εκπαιδευτικός γίνεται υποτακτικός της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας διότι "οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να κάνουμε θυσίες...." ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ;;;;

Υ.Γ Είναι δυνατόν να διαβουλεύεται με μία ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ με εκπαιδευτικά ζητήματα δημοσιογράφο;;;;  Όχι τίποτε άλλο να μιλάει και για 4μηνήτες και να λέει ο κόσμος "διορίζονται με προυπηρεσία 4 μηνών και κάνουν και απεργίες;;;"

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1154 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:52:29 pm »
Πώς λέγεται η εκπομπή στη νετ που βγήκε σήμερα;; Καλό θα είναι να διαμαρτυρηθούμε με mail για την άγνουα των δημοσιγράφων οιυ κάνουν παιγνίδι στις πλάτες μας. Κανένας μα κανένας δημοσιγράφος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει. Πώς είναι δυνατό να μην τη ρωτα κανείς για το πιστοποιητικό; Πώς θα το πάρουμε, από που, ποιοι΄. Τίποτα, το θεωρούν τόσο φυσιολογικό! Δεν μπορώ άλλο να τη βλέπω να κάνει παιγνίδι μόνη της .

Αποσυνδεδεμένος tapairnwstokranious!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1155 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:12:11 pm »
To video από την  NET είναι στη σελίδα των αναπληρωτών. Έχω την εντύπωση οτι είναι πιο μαζεμένη ή μου φαίνεται;;;;;;

ναι μαζευτηκε....ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ!!!!  η ζωη τελικα μιμειται την τεχνη...

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1156 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:24:43 pm »
To video από την  NET είναι στη σελίδα των αναπληρωτών. Έχω την εντύπωση οτι είναι πιο μαζεμένη ή μου φαίνεται;;;;;;

Παιδιά όποιος είναι στην κατηγορία 24μηνο +ΑΣΕΠ να γραφτεί στην κίνηση που ετοιμάζεται!

Οσο περισσότεροι τόσο ισχυρότεροι...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1157 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:30:17 pm »

Παιδιά όποιος είναι στην κατηγορία 24μηνο +ΑΣΕΠ να γραφτεί στην κίνηση που ετοιμάζεται!

Να υποθέσω ότι δεν αφορά όσους υπολόγιζαν του χρόνου να συμπληρώσουν 24μηνο και να διοριστούν. :-\

Αποσυνδεδεμένος katiafil

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1158 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:40:00 pm »
Να ρωτήσω κάποιον να με διαφωτίσει: στο νέο πίνακα που θα συνταχθεί θα μπαίνουν με προυπόθεση επιτυχία στον προσεχή ΑΣΕΠ μόνο ή θα μπορούνε και όσοι έχουν επιτυχία σε προηγούμενο/ους ΑΣΕΠ;;;

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1159 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:45:41 pm »
Να ρωτήσω κάποιον να με διαφωτίσει: στο νέο πίνακα που θα συνταχθεί θα μπαίνουν με προυπόθεση επιτυχία στον προσεχή ΑΣΕΠ μόνο ή θα μπορούνε και όσοι έχουν επιτυχία σε προηγούμενο/ους ΑΣΕΠ;;;

Απ' ότι έχει φανεί όλοι όσοι έχουν επιτυχία σε έναν από τους 2 προηγούμενους (δεν είναι κακό...), αλλά και όλοι όσοι θα έχουν πάνω από 24 μήνες προυπηρεσία, αλλά με την βαθμολογική βάση του ΑΣΕΠ...
Τι θα επικρατήσει όμως στο τέλος δεν το γνωρίζουμε...

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1160 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:49:47 pm »

Να υποθέσω ότι δεν αφορά όσους υπολόγιζαν του χρόνου να συμπληρώσουν 24μηνο και να διοριστούν. :-\

Mεχρι φέτος 30/6! Δυστυχώς!
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος mlks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1161 στις: Απριλίου 18, 2010, 10:33:44 pm »

Προς το παρον ετσι ειναι αλλα δεν αποκλειεται να αλλαξει σε 3 προηγουμενους...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)