0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: void στις Απριλίου 24, 2010, 10:34:13 amμηνυμα 1ο:εξοντωστε την προυπηρεσιαμηνυμα 2ο:παλι ΜΕΣΟΝ εφοσον ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ.ποιος θα πηγαινει εκει;παντως οχι εγω...δεν ειμαι φιλος με καμια διαμαντοπουλου ή σπηλιωτοπουλομυνημα 1ο: περιπου ετσιμυνημα 2ο: μην στεναχωριεσαι ετσι και αλλιως δεν θα παει κανεις λογω ελλειψης ρευστου.
μηνυμα 1ο:εξοντωστε την προυπηρεσιαμηνυμα 2ο:παλι ΜΕΣΟΝ εφοσον ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ.ποιος θα πηγαινει εκει;παντως οχι εγω...δεν ειμαι φιλος με καμια διαμαντοπουλου ή σπηλιωτοπουλο
Αν κατάλαβα καλά η προυπηρεσία δε θα είναι για κάθε 3 μήνες 1 μόριο όπως αρχικά είχαν πει αλλά λιγότερο ;Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ; Δηλαδή κάποιος με 18 μόρια προυπηρεσίας πόσα μόρια θα παίρνει ;
Παράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 24, 2010, 10:42:03 amΑν κατάλαβα καλά η προυπηρεσία δε θα είναι για κάθε 3 μήνες 1 μόριο όπως αρχικά είχαν πει αλλά λιγότερο ;Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ; Δηλαδή κάποιος με 18 μόρια προυπηρεσίας πόσα μόρια θα παίρνει ;3,6 με τις υγειες σου
Αν καταλαβα καλα στις μεταβατικες διαταξεις λεει οτι στον επομενο διαγωνισμο δεν χρειαζεται το πιστοποιητικο επαρκειας. Καλα θα εκπαιδευτουν 100.000 +υπαρχοντες σε ενα χρονο? Μαλακιες...
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 24, 2010, 10:59:37 amΑν καταλαβα καλα στις μεταβατικες διαταξεις λεει οτι στον επομενο διαγωνισμο δεν χρειαζεται το πιστοποιητικο επαρκειας. Καλα θα εκπαιδευτουν 100.000 +υπαρχοντες σε ενα χρονο? Μαλακιες...«4. Για τον πρώτο και τον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ισχύουν οι μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας.»Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας... τουλάχιστον μετά μια 5ετία δηλ. άρα στις ελληνικές καλένδες...