0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από αυτό που κατάλαβα θα πρέπει να είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ + ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ για να πας αναπληρωτής φέτος ή αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου.
Παράθεση από: void στις Απριλίου 24, 2010, 10:43:04 amΠαράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 24, 2010, 10:42:03 amΑν κατάλαβα καλά η προυπηρεσία δε θα είναι για κάθε 3 μήνες 1 μόριο όπως αρχικά είχαν πει αλλά λιγότερο ;Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ; Δηλαδή κάποιος με 18 μόρια προυπηρεσίας πόσα μόρια θα παίρνει ;3,6 με τις υγειες σουΜήπως 8*0,1+8*0,15+2*0,2=2,4 μόρια?Σ Α Τ Α Ν Ι Κ Ο!!!!!!!
Παράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 24, 2010, 10:42:03 amΑν κατάλαβα καλά η προυπηρεσία δε θα είναι για κάθε 3 μήνες 1 μόριο όπως αρχικά είχαν πει αλλά λιγότερο ;Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ; Δηλαδή κάποιος με 18 μόρια προυπηρεσίας πόσα μόρια θα παίρνει ;3,6 με τις υγειες σου
Αν κατάλαβα καλά η προυπηρεσία δε θα είναι για κάθε 3 μήνες 1 μόριο όπως αρχικά είχαν πει αλλά λιγότερο ;Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος ; Δηλαδή κάποιος με 18 μόρια προυπηρεσίας πόσα μόρια θα παίρνει ;
πού ρε παιδια το ειδατε οτι μεριμνά για φετος να μην προσλαμβανονται οι χωρις ασεπ;το μονο που καταλαβαινω και με ΚΑΙΕΙ ειναι οτι οταν γινει νεος ασεπ θα πρεπει να ξαναδωσω γιατι εχω τελευταια επιτυχια το 2007!!!!!και αφου λεει στους τελευταιους 2 ασεπ εννοειται του 09 και του οταν της σηκωθει (η τριχα εννοω)
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι θα υπάρχει στήριξη από την Ευρωζώνη και ότι βάλανε το ΔΝΤ στα πράγματα γιατί αυτό διαθέτει τους μηχανισμούς για θέματα επιτήρησης αλλά και σαν μπαμπούλα, δεν μας έχουν καμιά εμπιστοσύνη. Είναι σαν τον Γιάννη με τον λύκο.Στην δημόσια εκπαίδευση δεν μπορεί να κάνει απολύσεις πέρα απ’ την άρση των αποσπάσεων και την συγχώνευση κάποιων σχολείων ή τμημάτων. Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί το κύριο επιχείρημα της αναλογίας καθηγητών-μαθητών αφορά τόσο την δημόσια όσο και την ιδιωτική εκπαίδευση. Καθορίζεται από το πρόγραμμα μαθημάτων και τις ώρες που διδάσκουν οι εκπαιδευτικοί. Θα μου πει κανείς ότι μπορεί να τα αλλάξει και τα δύο. Ναι αλλά η Ελλάδα δεν χρεοκόπησε για να φτάσει στο σημείο να ξηλώνει από παντού. Είναι μέρος της Ευρωζώνης και θα την στηρίξουν οι εταίροι αλλά με την υποχρέωση να κάνει έργο αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Και η παιδεία ήταν μια απ’ τις προτεραιότητες της χώρας αλλά και της Ευρώπης. Είναι δυνατόν, πέρα απ’ τον εξορθολογισμό σε διάφορα ζητήματα που επιβάλλεται ούτως άλλως ,να ανατραπεί όλο το οικοδόμημα;Είναι δυνατόν να αλλάξει ο σχεδιασμός ,σε όλα ,μέσα σε μια στιγμή και κατόπιν αυθαίρετων εντολών; Αυτά μπορεί να γίνονται σε χώρες με τεράστια προβλήματα όπως οι πρώην κουμουνιστικές, αλλά εκεί έχουμε κατάρρευση ενός συστήματος και το χτίσιμο ενός καινούργιου. Εδώ έχουμε κρίση αξιοπιστίας με τα ψευδή στοιχεία που δίναμε και στο εξωτερικό αλλά και για εσωτερική κατανάλωση.Σε τελική ανάλυση μας συμφέρει όλους να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Ακόμα και στην εκπαίδευση.Αλλά δεν πρέπει, εκπαιδευτικοί που δεν βρέθηκαν στην δημόσια εκπαίδευση παρά με διαφανείς διαδικασίες και αξιοκρατία να συμψηφιστούν με τους κομματικούς μισθοφόρους του υπόλοιπου δημοσίου. Αν θέλουν απολύσεις να αρχίσουν από εκεί που πρέπει. Από εκείνους που πούλησαν την ψήφο τους σε ένα πολιτικό αλισβερίσι προδίδοντας την δημοκρατία και δημιουργώντας πρόβλημα στην οικονομία. Δεν γίνεται να την πληρώσουν οι διαχρονικά έντιμοι και νόμιμοι της εκπαίδευσης.
Αλήθεια, με την ΠΔΣ τι θα γίνει;
Η προυπηρεσία θα μετρήσει αν είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ τελευταίου ή μη ή θα πάρουν καθαρά απο την κατάταξη του ΑΣΕΠ; αυτό δεν αντιλαμβάνομαι ,τη φιλοσοφική μου ...