0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 24, 2010, 04:51:21 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:46:58 pmΠαράθεση από: dmath στις Απριλίου 24, 2010, 04:43:15 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:38:02 pmΓια χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...Τα 60 δις για την Κίνα είναι ...χαρτζηλίκι...Εδώ δανείσανε τρις δολλάρια την πατρίδα του... Τζέφρει...Το ίδιο λέμε. Η ένστασή μου ήταν για την υποτιθέμενη πρόταση-δάνειο από τους ρώσους.Αν είχαμε πάει στην Κίνα για δάνειο πριν 3-4 μήνες, τώρα δεν θα ψαχνόμασταν με το ΔΝΤ και λοιπά ευρωλαμόγια. Αλλά για αυτά χρειάζονται ηγέτες με ...ίδια που δεν μασάνε από πολιτικούς εκβιασμούς ή δεν εξαρτώνται πολιτικά από ξένους κύκλους (κατά τα άλλα μας είχε πρήξει με το "δεν χρωστάω σε κανέναν".. ε βέβαια, ο ελληνικός λαός τώρα θα χρωστάει για 10-15 χρόνια και βάλε!)Αυτός ο Γιωργάκης είναι σίγουρα παιδί του ...Αντρέα ;Μπορεί να διέλυσε οικονομικά την Ελλάδα αλλά είχε ένα ... τσαμπουκά...ακομα και να ζουσε ο αντρεας δεν θα μπορουσε να σου απαντησει...ρωτα την μαργαριτα καλυτερα..
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:46:58 pmΠαράθεση από: dmath στις Απριλίου 24, 2010, 04:43:15 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:38:02 pmΓια χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...Τα 60 δις για την Κίνα είναι ...χαρτζηλίκι...Εδώ δανείσανε τρις δολλάρια την πατρίδα του... Τζέφρει...Το ίδιο λέμε. Η ένστασή μου ήταν για την υποτιθέμενη πρόταση-δάνειο από τους ρώσους.Αν είχαμε πάει στην Κίνα για δάνειο πριν 3-4 μήνες, τώρα δεν θα ψαχνόμασταν με το ΔΝΤ και λοιπά ευρωλαμόγια. Αλλά για αυτά χρειάζονται ηγέτες με ...ίδια που δεν μασάνε από πολιτικούς εκβιασμούς ή δεν εξαρτώνται πολιτικά από ξένους κύκλους (κατά τα άλλα μας είχε πρήξει με το "δεν χρωστάω σε κανέναν".. ε βέβαια, ο ελληνικός λαός τώρα θα χρωστάει για 10-15 χρόνια και βάλε!)Αυτός ο Γιωργάκης είναι σίγουρα παιδί του ...Αντρέα ;Μπορεί να διέλυσε οικονομικά την Ελλάδα αλλά είχε ένα ... τσαμπουκά...
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 24, 2010, 04:43:15 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:38:02 pmΓια χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...Τα 60 δις για την Κίνα είναι ...χαρτζηλίκι...Εδώ δανείσανε τρις δολλάρια την πατρίδα του... Τζέφρει...Το ίδιο λέμε. Η ένστασή μου ήταν για την υποτιθέμενη πρόταση-δάνειο από τους ρώσους.Αν είχαμε πάει στην Κίνα για δάνειο πριν 3-4 μήνες, τώρα δεν θα ψαχνόμασταν με το ΔΝΤ και λοιπά ευρωλαμόγια. Αλλά για αυτά χρειάζονται ηγέτες με ...ίδια που δεν μασάνε από πολιτικούς εκβιασμούς ή δεν εξαρτώνται πολιτικά από ξένους κύκλους (κατά τα άλλα μας είχε πρήξει με το "δεν χρωστάω σε κανέναν".. ε βέβαια, ο ελληνικός λαός τώρα θα χρωστάει για 10-15 χρόνια και βάλε!)
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:38:02 pmΓια χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...Τα 60 δις για την Κίνα είναι ...χαρτζηλίκι...Εδώ δανείσανε τρις δολλάρια την πατρίδα του... Τζέφρει...
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 24, 2010, 04:38:02 pmΓια χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...Κι όμως, η ρωσία έχει. Εξάλλου έχει συζητηθεί να δημιουργηθεί οικονομική ένωση από Κίνα, Ινδία, Ρωσία. Δανεισμός από αυτές τις χώρες θα σήναινε απομάκρυνση από ΕΕ και ΗΠΑ. Ο ΓΑΠ επέλξε το χειρότερο δυνατό, τις ΗΠΑ.
Η κυβερνηση ενεργει με αξιοκρατεια. O διορισμος του 40% θα γινεται με ατομα που εχουν επιτυχει στον ασεπ. Θα γινεται απο τον πινακα των αναπληρωτων που περιλαμβανει και προυπηρεσια και επιτυχια σε διαγωνισμο.
Παράθεση από: pasok στις Απριλίου 24, 2010, 05:07:45 pmΗ κυβερνηση ενεργει με αξιοκρατεια. O διορισμος του 40% θα γινεται με ατομα που εχουν επιτυχει στον ασεπ. Θα γινεται απο τον πινακα των αναπληρωτων που περιλαμβανει και προυπηρεσια και επιτυχια σε διαγωνισμο. δεν εχω διορθωσει ποτε συναδελφο αλλα με σενα θα κανω μια εξαιρεση...πως γινεται να λειτουργησει αξιοκρατικα η κυβερνηση σου αφου δεν ξερετε ουτε να την γραφετε σωστα..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Απριλίου 24, 2010, 05:10:37 pmΠαράθεση από: pasok στις Απριλίου 24, 2010, 05:07:45 pmΗ κυβερνηση ενεργει με αξιοκρατεια. O διορισμος του 40% θα γινεται με ατομα που εχουν επιτυχει στον ασεπ. Θα γινεται απο τον πινακα των αναπληρωτων που περιλαμβανει και προυπηρεσια και επιτυχια σε διαγωνισμο. δεν εχω διορθωσει ποτε συναδελφο αλλα με σενα θα κανω μια εξαιρεση...πως γινεται να λειτουργησει αξιοκρατικα η κυβερνηση σου αφου δεν ξερετε ουτε να την γραφετε σωστα.. Του το πανε και το διόρθωσε...Να μας προσλάβει και μας να γράφουμε για το ... κόμμα ...Τώρα θα είμαστε ... άνεργοι...
φιλε pasok, ωραιο το μαθημα περι αξιοκρατιας, αλλα η πολιτεια πρεπει να εχει συνεχεια και αν σε 12 χρονια εχει αλλαξει 3 φορες ο τροπος διορισμου, δεν θα πρεπει οι πολιτες να θεωρουνται αναλωσιμα στα χερια του εκαστοτε μετα(απο)ρυθμιστη, μιλαμε για ανθρωπινες ζωες, αν μπορεις να το καταλαβεις