*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 582501 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #1624 στις: Απριλίου 24, 2010, 04:56:56 pm »
Για χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".
Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...
Κι όμως, η ρωσία έχει. Εξάλλου έχει συζητηθεί να δημιουργηθεί οικονομική ένωση από Κίνα, Ινδία, Ρωσία. Δανεισμός από αυτές τις χώρες θα σήναινε απομάκρυνση από ΕΕ και ΗΠΑ. Ο ΓΑΠ επέλξε το χειρότερο δυνατό, τις ΗΠΑ.
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:50:55 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1625 στις: Απριλίου 24, 2010, 04:59:44 pm »
Για χαζομάρες μου φαίνεται. Η Ρωσία έχει δικά της οικονομικά προβλήματα αυτό τον καιρό (απλά δεν πολυακούγονται) και μέχρι τώρα έχει δώσει ή είναι έτοιμη να δώσει δάνεια στη γειτονιά της (βλ. Ουκρανία, Κιργιζστάν κλπ). Δεν νομίζω ότι σχεδίαζε να μας δανείσει τόσα και με αυτό τον τόκο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τι είπε ο ρώσος πρόεδρος στο Γιωργάκη πριν 2 μήνες όταν πήγε εκει: "Να πάτε στο ΔΝΤ".
Από την άλλη, η Κίνα έχει αρκετό ρευστό και θεωρητικά θα μπορούσε να μας δανείσει, ΑΝ τους το ζητούσαμε. Αλλά τι περιμένετε από τον αμερικανό υπήκοο Τζέφρεϊ...

Τα 60 δις για την Κίνα είναι ...χαρτζηλίκι...

Εδώ δανείσανε τρις δολλάρια την πατρίδα του... Τζέφρει...

Το ίδιο λέμε. Η ένστασή μου ήταν για την υποτιθέμενη πρόταση-δάνειο από τους ρώσους.
Αν είχαμε πάει στην Κίνα για δάνειο πριν 3-4 μήνες, τώρα δεν θα ψαχνόμασταν με το ΔΝΤ και λοιπά ευρωλαμόγια. Αλλά για αυτά χρειάζονται ηγέτες με ...ίδια που δεν μασάνε από πολιτικούς εκβιασμούς ή δεν εξαρτώνται πολιτικά από ξένους κύκλους (κατά τα άλλα μας είχε πρήξει με το "δεν χρωστάω σε κανέναν".. ε βέβαια, ο ελληνικός λαός τώρα θα χρωστάει για 10-15 χρόνια και βάλε!)

Αυτός ο Γιωργάκης είναι σίγουρα παιδί του ...Αντρέα ;

Μπορεί να διέλυσε οικονομικά την Ελλάδα αλλά είχε ένα ... τσαμπουκά...
ακομα και να ζουσε ο αντρεας δεν θα μπορουσε να σου απαντησει...ρωτα την μαργαριτα καλυτερα.. ;D :o :P :-[ :-[

Θα χρειαστούμε ...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1626 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:01:14 pm »
Κι όμως, η ρωσία έχει. Εξάλλου έχει συζητηθεί να δημιουργηθεί οικονομική ένωση από Κίνα, Ινδία, Ρωσία. Δανεισμός από αυτές τις χώρες θα σήναινε απομάκρυνση από ΕΕ και ΗΠΑ. Ο ΓΑΠ επέλξε το χειρότερο δυνατό, τις ΗΠΑ.

Τέλος πάντων, δεν είναι το θέμα μας η Ρωσία και οι δυνατότητές της, απλά τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται (τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που απλά κουκουλώνονται για την ώρα). Έτσι κι αλλιώς επιλέχθηκε η.. λύση και θα το νιώσουμε ΔυΝαΤά (εκτός αν αντιδράσουμε επιτέλους). Και επειδή το θέμα μας είναι το νέο νομοσχέδιο, να δούμε τι τελικά θα υπάρχει σε αυτό με τα νέα δεδομένα (προς τη χειρότερη κατεύθυνση το βλέπω, και όποιος είναι τυχερός μπορεί και να του κάτσει).
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #1627 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:02:13 pm »
επεβαλλαν θελεις να πεις ;Dγια να επιλεξω κατι πρεπει να εχω καποιες στοιχειωδεις ικανοτητες ;) ;D

ναι οντως ενας βιολογος επειγοντως ,χωρις π.ε βρε δεν θα διδαξει ταυτοποιηση dna θα κανει...αμαν πια με τα προσοντα σας εκανε ιδιους η διαμαντω ;D ;D
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:50:55 »

Αποσυνδεδεμένος revengeful

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1628 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:05:56 pm »
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι

Θα ήθελα να τονίσω πως βρίσκω το νομοσχέδιο εξαιρετικό. Πιστεύω ότι αποκαθιστά αδικίες του παρελθόντος και κατοχυρώνει την αξιοκρατία.
Ας παραμερίσουμε επιτέλους το προσωπικό συμφέρον και να δούμε κατάματα τη πραγματικότητα.
Πρώτον, το προηγούμενο σύστημα ήταν απαίσιο καθώς ήταν γεμάτο παράθυρα που βόλευαν κυρίως τους κομματικούς στρατούς.
Δεύτερον, η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά (οικονομικά και όχι μόνο) προβλήματα.

Καλό κουράγιο

pasok

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1629 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:07:45 pm »
Η κυβερνηση ενεργει με αξιοκρατεια. O διορισμος του 40% θα γινεται με ατομα που εχουν επιτυχει στον ασεπ. Θα γινεται απο τον πινακα των αναπληρωτων που περιλαμβανει και προυπηρεσια και επιτυχια σε διαγωνισμο.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1630 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:09:13 pm »
ωραία τα λες
δεν μας λες όμως τί να κάνουμε σε περίπτωση που κλείσουν οι πόρτες διορισμού.
που θα βρούμε δουλειά;;
θα πεινάσουμε!
το καταλαβαίνεις;;;
οι μισοί θα γίνουν εγκληματίες
οι άλλοι μισοί κλέφτες
θα γίνεται πλιάτσικο παντού!!!!
θα υποφέρει ο ελληνικός λαός!!!!

pasok

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1631 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:09:50 pm »
διορθωση αξιοκρατια

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1632 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:10:01 pm »
Δεν φτάνει που μας καταστρέψατε τις ζωές ,μας δουλεύετε και από πάνω .Να πεις στην Αννούλα σου να μη ξαναπάρει στο σπίτι μου για ψήφο γιατί ...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #1633 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:10:37 pm »
Η κυβερνηση ενεργει με αξιοκρατεια. O διορισμος του 40% θα γινεται με ατομα που εχουν επιτυχει στον ασεπ. Θα γινεται απο τον πινακα των αναπληρωτων που περιλαμβανει και προυπηρεσια και επιτυχια σε διαγωνισμο.

δεν εχω διορθωσει ποτε συναδελφο αλλα με σενα θα κανω μια εξαιρεση...πως γινεται να λειτουργησει αξιοκρατικα η κυβερνηση σου αφου δεν ξερετε ουτε να την γραφετε σωστα.. ;D ;D ;D
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1634 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:13:16 pm »

δεν εχω διορθωσει ποτε συναδελφο αλλα με σενα θα κανω μια εξαιρεση...πως γινεται να λειτουργησει αξιοκρατικα η κυβερνηση σου αφου δεν ξερετε ουτε να την γραφετε σωστα.. ;D ;D ;D

Του το πανε και το διόρθωσε...

Να μας προσλάβει και μας να γράφουμε για το ... κόμμα ...

Τώρα θα είμαστε ... άνεργοι...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #1635 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:17:19 pm »

Του το πανε και το διόρθωσε...

Να μας προσλάβει και μας να γράφουμε για το ... κόμμα ...

Τώρα θα είμαστε ... άνεργοι...
να μου κοπει το χερι καλυτερα! :o 8)
(Αρκάς)

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1636 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:18:16 pm »
φιλε pasok, ωραιο το μαθημα περι αξιοκρατιας, αλλα η πολιτεια πρεπει να εχει συνεχεια και αν σε 12 χρονια εχει αλλαξει 3 φορες ο τροπος διορισμου, δεν θα πρεπει οι πολιτες να θεωρουνται αναλωσιμα στα χερια του εκαστοτε μετα(απο)ρυθμιστη, μιλαμε για ανθρωπινες ζωες, αν μπορεις να το καταλαβεις

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
« Απάντηση #1637 στις: Απριλίου 24, 2010, 05:20:22 pm »
φιλε pasok, ωραιο το μαθημα περι αξιοκρατιας, αλλα η πολιτεια πρεπει να εχει συνεχεια και αν σε 12 χρονια εχει αλλαξει 3 φορες ο τροπος διορισμου, δεν θα πρεπει οι πολιτες να θεωρουνται αναλωσιμα στα χερια του εκαστοτε μετα(απο)ρυθμιστη, μιλαμε για ανθρωπινες ζωες, αν μπορεις να το καταλαβεις
μη του βαζεις δυσκολα,δεν μπορει να απαντησει,σημερα σαββατο στην Τρικουπη ειναι μονο ο θυρωρος ;) ;D
(Αρκάς)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144