0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, συγνώμη γιατί θα έχει ξαναγραφτει κάπου αλλά έχω μια απορία. Οι απόφοιτοι καθηγητικών σχολών θα πρέπει να πάμε να επιμορφωθούμε στα παιδαγωγικά ώστε να έχουμε επάρκεια ή αυτό θα ισχύει για τους καινούριους απόφοιτους;
Παράθεση από: solero στις Απριλίου 28, 2010, 09:47:40 amΠαράθεση από: teogan στις Απριλίου 28, 2010, 09:14:31 amΆρθρο 9 Μεταβατικές διατάξεις6. Για τον πρώτο μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και τον επόμενο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, παράλληλα με τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 2 του παρόντος νόμου οι οποίες θα ισχύουν εφεξής.Αυτό σημαίνει ότι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας θα απαιτείται ή δεν θα απαιτείται για τη συμμετοχή στους δύο πρώτους ΑΣΕΠ που θα γίνουν ;Εγώ καταλαβαίνω ότι θα απαιτείται.Λογικό εξάλλου εφόσον μέχρι τη λήξη της μεταβατικής δε θα γίνει ασεπ. Συνεπώς μετά τη λήξης μεταβατικής θα ισχύουν και τα νέα μέτρα.Δεν απαιτειται για τον πρωτο (2012) και τον επομενο (2014) διαβασε το νομοσχεδιο και μετα στειλε μυνημα.
Παράθεση από: teogan στις Απριλίου 28, 2010, 09:14:31 amΆρθρο 9 Μεταβατικές διατάξεις6. Για τον πρώτο μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και τον επόμενο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, παράλληλα με τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 2 του παρόντος νόμου οι οποίες θα ισχύουν εφεξής.Αυτό σημαίνει ότι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας θα απαιτείται ή δεν θα απαιτείται για τη συμμετοχή στους δύο πρώτους ΑΣΕΠ που θα γίνουν ;Εγώ καταλαβαίνω ότι θα απαιτείται.Λογικό εξάλλου εφόσον μέχρι τη λήξη της μεταβατικής δε θα γίνει ασεπ. Συνεπώς μετά τη λήξης μεταβατικής θα ισχύουν και τα νέα μέτρα.
Άρθρο 9 Μεταβατικές διατάξεις6. Για τον πρώτο μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και τον επόμενο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, παράλληλα με τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 2 του παρόντος νόμου οι οποίες θα ισχύουν εφεξής.Αυτό σημαίνει ότι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας θα απαιτείται ή δεν θα απαιτείται για τη συμμετοχή στους δύο πρώτους ΑΣΕΠ που θα γίνουν ;
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=18738.0Η ΑΠΟΦΑΣΗ http://www.scribd.com/full/30585828?access_key=key-1yjt997wgkpfw8agskp3 ΤΗΣ ΔΟΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/5!Πάρθηκε μετά από πίεση όσων παραβρέθηκαν χτες στη συνεδρίαση της δοε και αφορά4ωρη στάση εργασίας στο ωράριο του καθενός, από σήμερα Τετάρτη 28/04 ως και τη Δευτέρα -3/548ωρη απεργία την Τρίτη 4/5 και Τετάρτη 5/5ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΙΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ!
Εδώ ρε παιδιά οι μόνιμοι φοβούνται να κάνουν μια 24ωρη απεργία για να μη χάσουν τα 60 ευρώ, τι να πω!!!Ντρέπομαι που έχω ξεφτιλισμένους συναδέλφους, που τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.Δεν έχουν καμιά αυτοεκτίμηση και κανέναν αυτοσεβασμό. Είναι ανθρωπάκια που πάντα θα σκύβουν το κεφάλι και θα δέχονται τις σφαλιάρες.Αίσχος και ντροπή τους. Έχω γίνει γραφικός να προσπαθώ να τους πείσω να κάνουν μια απεργία.
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Απριλίου 28, 2010, 01:07:58 pmΕδώ ρε παιδιά οι μόνιμοι φοβούνται να κάνουν μια 24ωρη απεργία για να μη χάσουν τα 60 ευρώ, τι να πω!!!Ντρέπομαι που έχω ξεφτιλισμένους συναδέλφους, που τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.Δεν έχουν καμιά αυτοεκτίμηση και κανέναν αυτοσεβασμό. Είναι ανθρωπάκια που πάντα θα σκύβουν το κεφάλι και θα δέχονται τις σφαλιάρες.Αίσχος και ντροπή τους. Έχω γίνει γραφικός να προσπαθώ να τους πείσω να κάνουν μια απεργία.