0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ferrari στις Απριλίου 28, 2010, 05:28:37 pmΠαιδιά καλησπέρα,Δεν έχω καταλάβει κάτι στο νέο νομοσχέδιο.Για την μεταβατική στην διετία θα δημιουργηθούν 2 πίνακες (60% ΑΣΕΠ και 40% Προϋπηρεσία)To 24μηνο συν ΑΣΕΠ θα ενσωματωθεί στον πίνακα του 40% ανάλογα τα συνολικά μόρια του καθενός ή θα είναι ξεχωριστά σε άλλο πίνακα.Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι έχει καταλάβειαν διαβασεις προσεχτικα τις σελιδες του topic ,θα λυθουν ολες οι αποριες σου, αλλα αναρωτιεμαι ολοι εμεις που παμε να μορφωσουμε τα παιδια του κοσμου δεν μπορουμε να καταλαβουμε ενα παλιονομοσχεδιο, στα ελληνικα ειναι γραμμενο...δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα ferrari, αλλα απο την μερα που δημοσιευτηκε εχουν γραφει ποταμοι ανοησιων εδω μεσα, και οσο τις διαβαζω τοσο σκεφτομαι μηπως πραγματικα ειμαστε αρχηστοι .... ενα νομοσχεδιο στα ελληνικα ειναι ,δεν ειναι ο δισκος της φαιστου ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το υφος μου αλλα θα σκασω αν δεν τα πω , τα ειπα.....εεεε....τωρα βγαζω το σκασμο
Παιδιά καλησπέρα,Δεν έχω καταλάβει κάτι στο νέο νομοσχέδιο.Για την μεταβατική στην διετία θα δημιουργηθούν 2 πίνακες (60% ΑΣΕΠ και 40% Προϋπηρεσία)To 24μηνο συν ΑΣΕΠ θα ενσωματωθεί στον πίνακα του 40% ανάλογα τα συνολικά μόρια του καθενός ή θα είναι ξεχωριστά σε άλλο πίνακα.Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι έχει καταλάβει
Οποιος ακουσε την Διαμαντοπουλου στον Flash σημερα το πρωι πρεπει να καταλαβε οτι στο συστημα διορισμων δεν προκειται να κανει πισω.
και πες μου τελικα αν αξιζει να δωσουμε ΑΣΕΠ και να μπουμε(λεμε τωρα) στο δημοσιο!;- λεφτα δε θα εχουν να μας πληρωσουν-θα εχουμε ταξεις με 30 παιδια-υλικο δε θα εχουμε (εδω φετος κ ακομα μας χρωσταει ο δημος την επιχορηγηση)-οι γονεις κ η υπολοιπη κοινη γνωμη θα μας θεωρουν αναξιους κ τεμπεληδες-θα ειμαστε 2 χρονια υπο δοκιμη-θα τρεχουμε σε οποιο μερος μας στειλουν υποχρεωτικα 3 χρονιαθες κ αλλα;εγω σοβαρα σκεφτομαι οτι θα ειμαι καλυτερα στο ιδιωτικο κοντα στο σπιτι μου!
2. Ώρα 9.00΄ - Αίθουσα ΓερουσίαςΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει, με θέμα ημερήσιας διάταξης:Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Δια