0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Απριλίου 30, 2010, 09:16:39 amΜου αρέσει που ακόμη συζητάτε το νομοσχέδιο και τα σημεία που πλήττουν τον καθένα.Εδώ θα προχωρήσουν σε απολύσεις μονίμων εκπ/των και εσείς ονειροπολείτε ότι θα διοριστείτε είτε έτσι είτε αλλιώς.Να σας απαντήσω εγώ, δεν πρόκειται να διοριστεί κανείς. Ξεσηκωμός τώρα. Να μην πέσουμε χωρίς μάχη. Προτειμώ να πάμε σε χρεοκοπία παρά αυτό το ξεπούλημα.Φιλε εαν παμε σε χρεωκοπια αυτο σημαινει τα ακολουθα : δε θα εχεις να φας , χιλιαδες ζωες νεων ανθρωπων που σπουδαζουν θα ακυρωθουν (αν δεν ακυρωνονται ηδη) , υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν πλεον να δουλεψουν (ηλικιωμενοι,γεροι ,παπουδες) καθως προφανως και το ψυχολογικο κομματι του οποιου για μενα οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ σημαντικες κυριως για τους νεους. Σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη ασταθεια δεν μπορει να αποφευχθει.
Μου αρέσει που ακόμη συζητάτε το νομοσχέδιο και τα σημεία που πλήττουν τον καθένα.Εδώ θα προχωρήσουν σε απολύσεις μονίμων εκπ/των και εσείς ονειροπολείτε ότι θα διοριστείτε είτε έτσι είτε αλλιώς.Να σας απαντήσω εγώ, δεν πρόκειται να διοριστεί κανείς. Ξεσηκωμός τώρα. Να μην πέσουμε χωρίς μάχη. Προτειμώ να πάμε σε χρεοκοπία παρά αυτό το ξεπούλημα.
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 30, 2010, 09:23:20 amΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Απριλίου 30, 2010, 09:16:39 amΜου αρέσει που ακόμη συζητάτε το νομοσχέδιο και τα σημεία που πλήττουν τον καθένα.Εδώ θα προχωρήσουν σε απολύσεις μονίμων εκπ/των και εσείς ονειροπολείτε ότι θα διοριστείτε είτε έτσι είτε αλλιώς.Να σας απαντήσω εγώ, δεν πρόκειται να διοριστεί κανείς. Ξεσηκωμός τώρα. Να μην πέσουμε χωρίς μάχη. Προτειμώ να πάμε σε χρεοκοπία παρά αυτό το ξεπούλημα.Φιλε εαν παμε σε χρεωκοπια αυτο σημαινει τα ακολουθα : δε θα εχεις να φας , χιλιαδες ζωες νεων ανθρωπων που σπουδαζουν θα ακυρωθουν (αν δεν ακυρωνονται ηδη) , υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν πλεον να δουλεψουν (ηλικιωμενοι,γεροι ,παπουδες) καθως προφανως και το ψυχολογικο κομματι του οποιου για μενα οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ σημαντικες κυριως για τους νεους. Σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη ασταθεια δεν μπορει να αποφευχθει.Η κρίση στην Ελλάδα είναι τεχνητή!Ολες οι χώρες χρωστάνε τα ... άντερα τους ...
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 30, 2010, 09:28:29 amΠαράθεση από: mlks στις Απριλίου 30, 2010, 09:23:20 amΠαράθεση από: Kostakis1978 στις Απριλίου 30, 2010, 09:16:39 amΜου αρέσει που ακόμη συζητάτε το νομοσχέδιο και τα σημεία που πλήττουν τον καθένα.Εδώ θα προχωρήσουν σε απολύσεις μονίμων εκπ/των και εσείς ονειροπολείτε ότι θα διοριστείτε είτε έτσι είτε αλλιώς.Να σας απαντήσω εγώ, δεν πρόκειται να διοριστεί κανείς. Ξεσηκωμός τώρα. Να μην πέσουμε χωρίς μάχη. Προτειμώ να πάμε σε χρεοκοπία παρά αυτό το ξεπούλημα.Φιλε εαν παμε σε χρεωκοπια αυτο σημαινει τα ακολουθα : δε θα εχεις να φας , χιλιαδες ζωες νεων ανθρωπων που σπουδαζουν θα ακυρωθουν (αν δεν ακυρωνονται ηδη) , υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν πλεον να δουλεψουν (ηλικιωμενοι,γεροι ,παπουδες) καθως προφανως και το ψυχολογικο κομματι του οποιου για μενα οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ σημαντικες κυριως για τους νεους. Σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη ασταθεια δεν μπορει να αποφευχθει.Η κρίση στην Ελλάδα είναι τεχνητή!Ολες οι χώρες χρωστάνε τα ... άντερα τους ...
miks, αναμένω την πληρωμένη ή την τεκμηριωμένη απάντηση στα λεγόμενα μου, που,ίσως, δεν είναι μόνο δικά μου, αλλά όλων των υγιών σκεπτόμενων Ελλήνων, αυτων που θα κληθούν να αξιολογήσουν το πολιτικό σύστημα για τις επιλογές και τη διγλωσσία που το χαρακτηρίζει
Δεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε
Παράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Παράθεση από: nickitol στις Απριλίου 30, 2010, 12:24:22 pmΠαράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της