*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 582997 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #2450 στις: Απριλίου 30, 2010, 09:28:29 am »
Μου αρέσει που ακόμη συζητάτε το νομοσχέδιο και τα σημεία που πλήττουν τον καθένα.
Εδώ θα προχωρήσουν σε απολύσεις μονίμων εκπ/των και εσείς ονειροπολείτε ότι θα διοριστείτε είτε έτσι είτε αλλιώς.
Να σας απαντήσω εγώ, δεν πρόκειται να διοριστεί κανείς.
Ξεσηκωμός τώρα. Να μην πέσουμε χωρίς μάχη. Προτειμώ να πάμε σε χρεοκοπία παρά αυτό το ξεπούλημα.

Φιλε εαν παμε σε χρεωκοπια αυτο σημαινει τα ακολουθα : δε θα εχεις να φας , χιλιαδες ζωες νεων ανθρωπων που σπουδαζουν θα ακυρωθουν (αν δεν ακυρωνονται ηδη) , υπαρχουν ανθρωποι  που δεν μπορουν πλεον  να δουλεψουν  (ηλικιωμενοι,γεροι ,παπουδες) καθως προφανως και το ψυχολογικο κομματι του οποιου για μενα οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ σημαντικες κυριως για τους νεους.
Σου ξαναλεω οτι η κοινωνικη ασταθεια δεν μπορει να αποφευχθει.

Η κρίση στην Ελλάδα είναι τεχνητή!

Ολες οι χώρες χρωστάνε τα ... άντερα τους ...

Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:51:37 »

Αποσυνδεδεμένος mlks

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2451 στις: Απριλίου 30, 2010, 09:34:58 am »
Μου αρέσει που ακόμη συζητάτε το νομοσχέδιο και τα σημεία που πλήττουν τον καθένα.
Εδώ θα προχωρήσουν σε απολύσεις μονίμων εκπ/των και εσείς ονειροπολείτε ότι θα διοριστείτε είτε έτσι είτε αλλιώς.
Ξεσηκωμός τώρα. Να μην πέσουμε χωρίς μάχη. Προτειμώ να πάμε σε χρεοκοπία παρά αυτό το ξεπούλημα.

Φιλε εαν παμε σε χρεωκοπια αυτο σημαινει τα ακολουθα : δε θα εχεις να φας , χιλιαδες ζωες νεων ανθρωπων που σπουδαζουν θα ακυρωθουν (αν δεν ακυρωνονται ηδη) , υπαρχουν ανθρωποι  που δεν μπορουν πλεον  να δουλεψουν  (ηλικιωμενοι,γεροι ,παπουδες) καθως προφανως και το ψυχολογικο κομματι του οποιου για μενα οι επιπτωσεις θα ειναι πολυ σημαντικες κυριως για τους νεους.

Αποσυνδεδεμένος kbazar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2452 στις: Απριλίου 30, 2010, 09:36:41 am »

Αποσυνδεδεμένος GIDA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2453 στις: Απριλίου 30, 2010, 09:44:19 am »
miks, αναμένω την πληρωμένη  ;) ή την τεκμηριωμένη  ;D απάντηση στα λεγόμενα μου, που,ίσως, δεν είναι μόνο δικά μου, αλλά όλων των υγιών σκεπτόμενων Ελλήνων, αυτων που θα κληθούν να αξιολογήσουν το πολιτικό σύστημα για τις επιλογές και τη διγλωσσία που το χαρακτηρίζει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:51:37 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2454 στις: Απριλίου 30, 2010, 09:49:55 am »

Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2455 στις: Απριλίου 30, 2010, 09:53:50 am »
Τι του λείπει του ψωριάρη; Φούντα με μαργαριτάρι!

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ στην ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ για κοινοτικά προγράμματα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Να υποβάλλουν προτάσεις , προυπολογισμού 20 εκατομμυρίων ευρώ  μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, που η κάθε μια-πρόταση- μ δεν θα δύναται να υπερβαίνει το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ  καλεί το υπ. Παιδείας την ΟΛΜΕ , ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ, για:
(i) Προγράμματα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων εντός σχολείων ή σε τοπικό επίπεδο για μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν το έργο του εκπαιδευτικού
(ii) Δράσεις αφύπνισης και ευαισθητοποίησης με παραγωγή σχετικού υλικού ή χρήση νέων τεχνολογιών
(iii) Σεμινάρια ή συνέδρια για μείζονα εκπαιδευτικά θέματα με συμμετοχή εκπαιδευτικών του εξωτερικού
(iv) Προγράμματα «αδελφοποίησης τάξεων» ελληνικών σχολείων με αντίστοιχα σχολεία του εξωτερικού
(v) Δράσεις Δημοσιότητας για συστηματική ανάδειξη προβλημάτων και προβολή λύσεων ή για διάχυση και προβολή καλών πρακτικών

Ενδεικτικές Επιλέξιμες Δαπάνες:
Ενδεικτικές επιλέξιμες δαπάνες είναι αμοιβές ομιλητών ή επιμορφωτών, έξοδα μετακίνησης και οδοιπορικά, διαμονής και διατροφής και έξοδα φιλοξενίας, ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών, αναλώσιμα, εκτυπώσεις και οποιαδήποτε μορφής τεκμηριωμένη δαπάνη που απαιτείται για την υλοποίηση του έργου.

Ακόμη, σύμφωνα με τους Κανονισμούς 1083/2006 και 1828/2006 μετά την ολοκλήρωση του έργου και στο τέλος της προγραμματικής περιόδου απαιτείται αξιολόγηση στο πλαίσιο του θεσμικού πλαισίου του ΕΣΠΑ με την οποία θα εξεταστεί αν έγινε η βέλτιστη αξιοποίηση των κονδυλίων του έργου και η οποία θα βασιστεί στην συνεχή αξιολόγηση που θα έχει ήδη γίνει .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Η συνολική δημόσια δαπάνη που διατίθεται για την ένταξη πράξεων με την παρούσα πρόσκληση ανέρχεται ενδεικτικά στα

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #2456 στις: Απριλίου 30, 2010, 10:32:14 am »
miks, αναμένω την πληρωμένη  ;) ή την τεκμηριωμένη  ;D απάντηση στα λεγόμενα μου, που,ίσως, δεν είναι μόνο δικά μου, αλλά όλων των υγιών σκεπτόμενων Ελλήνων, αυτων που θα κληθούν να αξιολογήσουν το πολιτικό σύστημα για τις επιλογές και τη διγλωσσία που το χαρακτηρίζει

ασε φιλε, κληθηκαν να το αξιολογήσουν το πολιτικο συστημα και στις 4 Οκτωβρη και ειδαμε τους " υγιεις σκπτομενους Ελληνες" πως σκεπτονται!!

συμφωνω ομως με τα λεγομενα σου!! δεν εχεις αδικο.

Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2457 στις: Απριλίου 30, 2010, 10:37:52 am »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #2458 στις: Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pm »
Δεν εχω καταλαβει....
Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε ???

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2459 στις: Απριλίου 30, 2010, 12:24:22 pm »
Δεν εχω καταλαβει....
Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε ???

Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της

Αποσυνδεδεμένος angie78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2460 στις: Απριλίου 30, 2010, 12:56:37 pm »
Δεν εχω καταλαβει....

Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2461 στις: Απριλίου 30, 2010, 01:13:34 pm »
Δεν εχω καταλαβει....

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2462 στις: Απριλίου 30, 2010, 01:31:55 pm »
και η επιτροπη πληρωθηκε, απο εμας και αδρα

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2463 στις: Απριλίου 30, 2010, 01:39:54 pm »
στην επιτροπη εκτος απο τους εισηγητες (παντουλας, βοζενμπεργκ) υπαρχουν και αλλα μελη που αποφασιζουν και αυτοι
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)