0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην ιστοσελιδα των Νεων www.tanea.gr υπαρχει κομματι καπου στην μεση για να στειλεις ερωτηση στην υπουργο..μαλλον θα δωσει συνεντευξη....
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 30, 2010, 01:50:58 pmστην ιστοσελιδα των Νεων www.tanea.gr υπαρχει κομματι καπου στην μεση για να στειλεις ερωτηση στην υπουργο..μαλλον θα δωσει συνεντευξη....Αυτό υπάρχει εδώ και μέρες. Είναι για τα μάτια ..
Παράθεση από: nickitol στις Απριλίου 30, 2010, 01:57:03 pmΠαράθεση από: rorygr στις Απριλίου 30, 2010, 01:50:58 pmστην ιστοσελιδα των Νεων www.tanea.gr υπαρχει κομματι καπου στην μεση για να στειλεις ερωτηση στην υπουργο..μαλλον θα δωσει συνεντευξη....Αυτό υπάρχει εδώ και μέρες. Είναι για τα μάτια ..Ακόμη υπέχει ρόλο καναλιού διοχέτευσης και εκτόνωσης του θυμού, από την ελπίδα που διαψεύσθηκε στους εκπαιδευτικούς.Όπως άλλωστε το ίδιο κάνουμε και εμείς εδώ μέσα, πέρα από κάποια πληροφόρηση που παρέχεται.Ξέρετε, κατά τη γνώμη μου είναι πιο επιθυμητό για τους τριακοσιοκράτορες να εκτονώνεται ο κόσμος πίσω από έναν υπολογιστή , παρά στο δρόμο που πέρα από την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, και τα πανώ και άλλα πολά μπορεί να συμβούν..
Όλοι στην πορεία αύριο!!! Δε θα περάσει ο φασισμός τους!!!!!
Παράθεση από: angie78 στις Απριλίου 30, 2010, 12:56:37 pmΠαράθεση από: nickitol στις Απριλίου 30, 2010, 12:24:22 pmΠαράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Παράθεση από: nickitol στις Απριλίου 30, 2010, 12:24:22 pmΠαράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Παράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Δεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε