*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 585435 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #2632 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:39:34 pm »
Ηello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?

Είναι σίγουρο ότι η προϋπηρεσία μετράει μετά το διορισμό? Στο νομοσχέδιο δεν λέει ότι η προϋπηρεσία θα πιάνεται στους καινούργιους πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ασεπ??
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:49:55 »

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2633 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:44:58 pm »
Ηello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?

Είναι σίγουρο ότι η προϋπηρεσία μετράει μετά το διορισμό? Στο νομοσχέδιο δεν λέει ότι η προϋπηρεσία θα πιάνεται στους καινούργιους πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ασεπ??
Εγω αυτο ξερω,αυτο μου ειπαν,αυτο παραθετω.....δεν θελω να ειναι αληθεια.....ψαξτε το κι εσεις αν μπορειτε να διασταυρωσουμε γνωμες.Εγω χτες και σημερα μεταφερω οτι μου ειπαν.Γιατι ολοι θελουν δουλεια και πολλοι θα πανε αφου δεν θα υπαρχει και τιποτε αλλο να κανουν.Με τετοια ανεργια δεν θα κατσουν πολλοι να σκεφτουν αν παιρνουν μορια η οχι.....ξεροντας το αυτο η Διαμαντοπουλου το εκμεταλλευεται....κατα την ταπεινη μου γνωμη.Περιμενω τις δικες σας γνωμες η τις δικες σας πληροφοριες γιατι κι εγω καιγομαι.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2634 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:45:30 pm »
Θα πιάνει κάτι ψωρομόρια , δηλαδή καλύτερα να βάλεις μόνο την περιοχή σου στη δήλωση και να είσαι σπίτι σου να μπορείς να διαβάζεις .Τώρα για ποιο ράγμα να διαβάσει κανείς ? για το σχολείο του, τον ΑΣΕΠ, το πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης? Κανείς δεν ξέρει . Και αν αυτό το πιστοποιητικό το δίνουν μόνο Πανεπιστήμια τότε πώς θα πάει κάποιος αναπληρωτής εκεί που δεν υπάρχουν Πανεπιστήμια και θα χάσει την ευκαιρία να διοριστεί? Μα τι βλακείες ειναι αυτές επιτέλους? ούτε στοιχειώδες IQ δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι στο Υπουργείο?

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2635 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:47:07 pm »
{7. Προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την 1-9-2010 λαμβάνεται υπόψη για τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού του άρθρου 3 μόνο εφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Από την προϋπόθεση του προηγούμενου εδαφίου εξαιρείται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της περίπτωσης ιδ της υποπαραγράφου α της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002, όπως ισχύει. }

Tα παραπάνω απλά και σαφή ελλήηνικά, προερχόμενα από το σχέδιο νόμου που ψηφίζεται την εβδομάδα που ξεκινά ... !!!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:49:55 »

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #2636 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:49:36 pm »
{7. Προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την 1-9-2010 λαμβάνεται υπόψη για τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού του άρθρου 3 μόνο εφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Από την προϋπόθεση του προηγούμενου εδαφίου εξαιρείται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της περίπτωσης ιδ της υποπαραγράφου α της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002, όπως ισχύει. }

Tα παραπάνω απλά και σαφή ελλήηνικά, προερχόμενα από το σχέδιο νόμου που ψηφίζεται την εβδομάδα που ξεκινά ... !!!

οπότε για αυτούς που είναι στους πίνακες αυτούς, μετράει η προϋπηρεσία...
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2637 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:49:53 pm »

Εγω αυτο ξερω,αυτο μου ειπαν,αυτο παραθετω.....δεν θελω να ειναι αληθεια.....ψαξτε το κι εσεις αν μπορειτε να διασταυρωσουμε γνωμες.Εγω χτες και σημερα μεταφερω οτι μου ειπαν.Γιατι ολοι θελουν δουλεια και πολλοι θα πανε αφου δεν θα υπαρχει και τιποτε αλλο να κανουν.Με τετοια ανεργια δεν θα κατσουν πολλοι να σκεφτουν αν παιρνουν μορια η οχι.....ξεροντας το αυτο η Διαμαντοπουλου το εκμεταλλευεται....κατα την ταπεινη μου γνωμη.Περιμενω τις δικες σας γνωμες η τις δικες σας πληροφοριες γιατι κι εγω καιγομαι.

Mε λίγα λόγια...

Θα τρέχεις ένα χρόνο στην άλλη άκρη της Ελλάδας για 700 ευρώ και το όφελος σου θα είναι

ένα μόριο αφού πετύχεις τη βάση στον ΑΣΕΠ!

Τι λες αξίζει;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος isambo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2638 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:50:32 pm »
Τα μόρια θα περαστούν στους νέους πίνακες που θα καταρτιστούν, αλλά μέσα στο γενικότερο πλαίσιο απαξίωσης της προϋπηρεσίας, θα είναι ελάχιστα. Άρα αυτό που σίγουρα ενισχύει κάποιον είναι να γράψει καλά στον ΑΣΕΠ :P. Εντούτοις το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη φορά θα δηλώνουμε περιοχές χωρίς να ξέρουμε αν θα είμαστε αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου (δηλαδή ουσιαστικά ωρομίσθιοι),. Εν ολίγοις η ρώσικη ρουλέτα συνεχίζεται!!
"Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι μας πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;"
Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος ks10

• Έμπειρο μέλος
  • VIVA LA VIDA
    • Προφίλ
« Απάντηση #2639 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:52:06 pm »

Mε λίγα λόγια...

Θα τρέχεις ένα χρόνο στην άλλη άκρη της Ελλάδας για 700 ευρώ και το όφελος σου θα είναι

Τι λες αξίζει;

Αξίζει μόνο για το νομό που ήδη κάποιος μένει σε αυτόν.
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2640 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:53:14 pm »
Εννοειται....απλα δεν αξιζει να ξενιτευτει κανεις γι αυτο το σκοπο.....

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2641 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:54:14 pm »

Mε λίγα λόγια...

Τι λες αξίζει;

Αξίζει μόνο για το νομό που ήδη κάποιος μένει σε αυτόν.

Tα δυσπρόσιτα θα την  πληρώσουν...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος physicaest

• Έμπειρο μέλος
  • Koλωνακι (Πλατεια)1920
    • Προφίλ
« Απάντηση #2642 στις: Μαΐου 02, 2010, 03:54:44 pm »
Aπο το http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8987.htm

Κυριακή, 02 Μαΐου 2010
"Προς τους βουλευτές της βουλής."

"Ο κόσμος έχει φτάσει σε σημείο που δεν πάει άλλο. Το ποτήρι πάει να ξεχειλίσει.

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #2643 στις: Μαΐου 02, 2010, 04:45:48 pm »
συναδελφοι ενα ειναι το σιγουρο.ο,τι ειναι να κανουμε μεχρι την πεμπτη.μετα...ας δρασουμε μεσω συνελευσεων ,απεργιων κι ας κλεισουμε τα αυτια μας στις εικασιες-πιθανολογιες.ελεος..στις 8.30 την τριτη θα ειμαστε στο υπεπθ.οσοι ειναι απο αθηνα ας ερθουν αν μπορουν η οποιος αλλος θελει.θα ξεκινησουμε απο θεσσαλονικη.αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο...
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

nickitol

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2644 στις: Μαΐου 02, 2010, 04:55:17 pm »
συναδελφοι ενα ειναι το σιγουρο.ο,τι ειναι να κανουμε μεχρι την πεμπτη.μετα...ας δρασουμε μεσω συνελευσεων ,απεργιων κι ας κλεισουμε τα αυτια μας στις εικασιες-πιθανολογιες.ελεος..στις 8.30 την τριτη θα ειμαστε στο υπεπθ.οσοι ειναι απο αθηνα ας ερθουν αν μπορουν η οποιος αλλος θελει.θα ξεκινησουμε απο θεσσαλονικη.αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο...
[/quote

Συμφωνώ!. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες. Ας αφήσουμε το μοιρολογημα και τα κλάματα και συγκέντρωση στο υπουργείο.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2645 στις: Μαΐου 02, 2010, 05:12:19 pm »
Συμφωνω και εγώ αλλά το μόνο μας σύνθημα να ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ .Ερχομαι στις πορείες και ακούω διαφορα συνθήματα και τραγουδάκια που στα αυτια της Υπουργού είναι σαν τιτιβισμα. Συνάδελφοι πρέπει να φωνάζουμε ουσιαστικά και χωρίς τραγουδάκια ενα ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ . ΌΛοι μαζι και είμαστε πολλοι , δεν γίνεται να κλείνει μονίμως τα αυτιά του το Υπουργείο .Δεν μπορεί να μας πετάει έξω και να αλλάζει τις ζωές μας χωρίς να συναινούμε σ αυτο . Οι κύριοι με τις ντουντουκες να αφήσουν τα τραγουδια , όλοι με μια φωνη ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)