0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ηello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?
Παράθεση από: maritina στις Μαΐου 02, 2010, 03:36:04 pmΗello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?Είναι σίγουρο ότι η προϋπηρεσία μετράει μετά το διορισμό? Στο νομοσχέδιο δεν λέει ότι η προϋπηρεσία θα πιάνεται στους καινούργιους πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ασεπ??
{7. Προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί μετά την 1-9-2010 λαμβάνεται υπόψη για τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού του άρθρου 3 μόνο εφόσον η πρόσληψη έγινε από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών της παραγράφου 2 ή από τους τελικούς πίνακες του άρθρου 3. Από την προϋπόθεση του προηγούμενου εδαφίου εξαιρείται η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της περίπτωσης ιδ της υποπαραγράφου α της παραγράφου 34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002, όπως ισχύει. }Tα παραπάνω απλά και σαφή ελλήηνικά, προερχόμενα από το σχέδιο νόμου που ψηφίζεται την εβδομάδα που ξεκινά ... !!!
Παράθεση από: ks10 στις Μαΐου 02, 2010, 03:39:34 pmΠαράθεση από: maritina στις Μαΐου 02, 2010, 03:36:04 pmΗello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?Είναι σίγουρο ότι η προϋπηρεσία μετράει μετά το διορισμό? Στο νομοσχέδιο δεν λέει ότι η προϋπηρεσία θα πιάνεται στους καινούργιους πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ασεπ??Εγω αυτο ξερω,αυτο μου ειπαν,αυτο παραθετω.....δεν θελω να ειναι αληθεια.....ψαξτε το κι εσεις αν μπορειτε να διασταυρωσουμε γνωμες.Εγω χτες και σημερα μεταφερω οτι μου ειπαν.Γιατι ολοι θελουν δουλεια και πολλοι θα πανε αφου δεν θα υπαρχει και τιποτε αλλο να κανουν.Με τετοια ανεργια δεν θα κατσουν πολλοι να σκεφτουν αν παιρνουν μορια η οχι.....ξεροντας το αυτο η Διαμαντοπουλου το εκμεταλλευεται....κατα την ταπεινη μου γνωμη.Περιμενω τις δικες σας γνωμες η τις δικες σας πληροφοριες γιατι κι εγω καιγομαι.
Παράθεση από: maritina στις Μαΐου 02, 2010, 03:44:58 pmΠαράθεση από: ks10 στις Μαΐου 02, 2010, 03:39:34 pmΠαράθεση από: maritina στις Μαΐου 02, 2010, 03:36:04 pmΗello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?Είναι σίγουρο ότι η προϋπηρεσία μετράει μετά το διορισμό? Στο νομοσχέδιο δεν λέει ότι η προϋπηρεσία θα πιάνεται στους καινούργιους πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ασεπ??Εγω αυτο ξερω,αυτο μου ειπαν,αυτο παραθετω.....δεν θελω να ειναι αληθεια.....ψαξτε το κι εσεις αν μπορειτε να διασταυρωσουμε γνωμες.Εγω χτες και σημερα μεταφερω οτι μου ειπαν.Γιατι ολοι θελουν δουλεια και πολλοι θα πανε αφου δεν θα υπαρχει και τιποτε αλλο να κανουν.Με τετοια ανεργια δεν θα κατσουν πολλοι να σκεφτουν αν παιρνουν μορια η οχι.....ξεροντας το αυτο η Διαμαντοπουλου το εκμεταλλευεται....κατα την ταπεινη μου γνωμη.Περιμενω τις δικες σας γνωμες η τις δικες σας πληροφοριες γιατι κι εγω καιγομαι.Mε λίγα λόγια...Θα τρέχεις ένα χρόνο στην άλλη άκρη της Ελλάδας για 700 ευρώ και το όφελος σου θα είναι ένα μόριο αφού πετύχεις τη βάση στον ΑΣΕΠ!Τι λες αξίζει;
Παράθεση από: dmath στις Μαΐου 02, 2010, 03:49:53 pmΠαράθεση από: maritina στις Μαΐου 02, 2010, 03:44:58 pmΠαράθεση από: ks10 στις Μαΐου 02, 2010, 03:39:34 pmΠαράθεση από: maritina στις Μαΐου 02, 2010, 03:36:04 pmΗello.......ποιος ειπε οτι αν δουλεψουμε στη μεταβατικη παιρνουμε μορια?αφου κλειδωνουν οι πινακες.....η προυπηρεσια θα μετρησει μονο μισθολογικα μετα το μονιμο διορισμο.Εφοσον υπαρξει.Εννοειται οτι κι εγω δεν προκειται να παω να δουλεψω αν με καλεσουν....ψαχνει για .....ακες η Κυρια?Είναι σίγουρο ότι η προϋπηρεσία μετράει μετά το διορισμό? Στο νομοσχέδιο δεν λέει ότι η προϋπηρεσία θα πιάνεται στους καινούργιους πίνακες κατάταξης επιτυχόντων ασεπ??Εγω αυτο ξερω,αυτο μου ειπαν,αυτο παραθετω.....δεν θελω να ειναι αληθεια.....ψαξτε το κι εσεις αν μπορειτε να διασταυρωσουμε γνωμες.Εγω χτες και σημερα μεταφερω οτι μου ειπαν.Γιατι ολοι θελουν δουλεια και πολλοι θα πανε αφου δεν θα υπαρχει και τιποτε αλλο να κανουν.Με τετοια ανεργια δεν θα κατσουν πολλοι να σκεφτουν αν παιρνουν μορια η οχι.....ξεροντας το αυτο η Διαμαντοπουλου το εκμεταλλευεται....κατα την ταπεινη μου γνωμη.Περιμενω τις δικες σας γνωμες η τις δικες σας πληροφοριες γιατι κι εγω καιγομαι.Mε λίγα λόγια...Θα τρέχεις ένα χρόνο στην άλλη άκρη της Ελλάδας για 700 ευρώ και το όφελος σου θα είναι ένα μόριο αφού πετύχεις τη βάση στον ΑΣΕΠ!Τι λες αξίζει;Αξίζει μόνο για το νομό που ήδη κάποιος μένει σε αυτόν.
συναδελφοι ενα ειναι το σιγουρο.ο,τι ειναι να κανουμε μεχρι την πεμπτη.μετα...ας δρασουμε μεσω συνελευσεων ,απεργιων κι ας κλεισουμε τα αυτια μας στις εικασιες-πιθανολογιες.ελεος..στις 8.30 την τριτη θα ειμαστε στο υπεπθ.οσοι ειναι απο αθηνα ας ερθουν αν μπορουν η οποιος αλλος θελει.θα ξεκινησουμε απο θεσσαλονικη.αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο...[/quoteΣυμφωνώ!. Όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχες. Ας αφήσουμε το μοιρολογημα και τα κλάματα και συγκέντρωση στο υπουργείο.