0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος ακριβώς να του που να το βουλώσει?Αφού οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι "Πανάρετοι"
Παράθεση από: vag21 στις Μαΐου 06, 2010, 03:02:05 amΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ (Υφυπουργός Παιδείας, Δια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ (Υφυπουργός Παιδείας, Δια
Παράθεση από: solero στις Μαΐου 06, 2010, 01:07:07 pmΠοιος ακριβώς να του που να το βουλώσει?Αφού οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι "Πανάρετοι"Επειδή έτυχε να το δώ το κομμάτι λαιβ, 3 και ο κούκος ήταν στην βουλή. μέχρι και η Διαμαντοπούλου έλειψε σε αρκετές ομιλίες. και μου έκανε εντύπωση που στις 12 το βράδυ για το κατεπείγον του ΔΝΤ αμέσως μετά την ψήφιση κατά άρθρο μαζεύτηκαν ένα σωρό. Φανταστείτε πόσο σημασία έδωσαν. εκτός του οτι κάποιοι μιλούσαν φανερώνοντας την ασχετοσύνη του κομματος που εκπροσωπούσαν σε σχέση με την παιδεία.πρώτη φορά παρακολούθησα βουλή και μου φάνηκε εντελώς γελοίο....
Παράθεση από: sixtir στις Μαΐου 06, 2010, 01:12:38 pmΠαράθεση από: solero στις Μαΐου 06, 2010, 01:07:07 pmΠοιος ακριβώς να του που να το βουλώσει?Αφού οι περισσότεροι εκεί μέσα είναι "Πανάρετοι"Επειδή έτυχε να το δώ το κομμάτι λαιβ, 3 και ο κούκος ήταν στην βουλή. μέχρι και η Διαμαντοπούλου έλειψε σε αρκετές ομιλίες. και μου έκανε εντύπωση που στις 12 το βράδυ για το κατεπείγον του ΔΝΤ αμέσως μετά την ψήφιση κατά άρθρο μαζεύτηκαν ένα σωρό. Φανταστείτε πόσο σημασία έδωσαν. εκτός του οτι κάποιοι μιλούσαν φανερώνοντας την ασχετοσύνη του κομματος που εκπροσωπούσαν σε σχέση με την παιδεία.πρώτη φορά παρακολούθησα βουλή και μου φάνηκε εντελώς γελοίο....ετσι για να καταλαβαινουμε ποιοι μας εκπροσωπουν.εχουμε ο,τι μας αξιζει
Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η Διαμάντω χθες φυγαδεύκε κουκουλοφόρα σε μηχανή
Οι νόμοι είναι για να αλλάζουν...
Παράθεση από: happiness στις Μαΐου 06, 2010, 01:39:54 pmΟι νόμοι είναι για να αλλάζουν...Ακριβώς
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 06, 2010, 01:46:53 pmΠαράθεση από: happiness στις Μαΐου 06, 2010, 01:39:54 pmΟι νόμοι είναι για να αλλάζουν...Ακριβώς Μπράβο παιδιά χαίρομαι που είστε αισιόδοξοι. Μετά απο όλα αυτά όμως το ερώτημα παραμένει...Απο Σεπτέμβρη τι..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;