0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: papagalia στις Μαΐου 06, 2010, 02:48:40 pmΑισθάνομαι σαν την Αλίκη μέσα στην κουνελότρυπα. Συγκεκριμένα νιωθω οτι αποφάσισαν για τη ζωη μου τα τραπουλόχαρτα. Ποιοι ψήφισαν το νομοσχέδιο; Κατι ηθοποιοί με κόρες στα καλλιστεία, κάτι πρωταγωνίστριες σε σειρές του Παπακαλιάτη, κάτι πανελίστες σε μεσημεριανάδικα...ΟΟΟλοι αυτοί μπόρεσαν να κρίνουν τους εκπαιδευτικούς, την εκπαίδευση γενικότερα. Αντε με το καλό να έρθει και η Τζούλια, το καμάρι του τόπου μας. Μην εκπλαγείτε καθόλου που κάνει ''καρριέρα'' στο σινεμά. Η βουλή είναι το φυσικό της περιβάλλον... Αφηστε τα κλαματα και προσγειωθειτε στην ανωμαλη μεν πραγματικοτητα δε και αυτη ειναι οτι το νομοσχεδιο περασε και τα πραγματα θα εξελιχθουν οπως λεει παρα τις σπασμωδικες αντιδρασεις σας στο τελος.
Αισθάνομαι σαν την Αλίκη μέσα στην κουνελότρυπα. Συγκεκριμένα νιωθω οτι αποφάσισαν για τη ζωη μου τα τραπουλόχαρτα. Ποιοι ψήφισαν το νομοσχέδιο; Κατι ηθοποιοί με κόρες στα καλλιστεία, κάτι πρωταγωνίστριες σε σειρές του Παπακαλιάτη, κάτι πανελίστες σε μεσημεριανάδικα...ΟΟΟλοι αυτοί μπόρεσαν να κρίνουν τους εκπαιδευτικούς, την εκπαίδευση γενικότερα. Αντε με το καλό να έρθει και η Τζούλια, το καμάρι του τόπου μας. Μην εκπλαγείτε καθόλου που κάνει ''καρριέρα'' στο σινεμά. Η βουλή είναι το φυσικό της περιβάλλον...
oti kai na leme emeis..........................aytoi exoyn tin pita aytoi kai to maxairiexo thimosei para poli eilikrina lipamai poy ayti tin xora ti exoyn katantisei san sapiokarabo THA TIN BROYME TIN AKRI.................OSES DIAMANTOPOYLES KAI NA MAS STATHOYN EMPODIA EMEIS THA TIN BROYME TIN AKRIDEN PTOOYME!!!!!!!
Απο την χθεσινή ομιλία της κ. Α.Δ. " ...Πιστεύω, βαθιά στον Έλληνα εκπαιδευτικό. Πιστεύω βαθιά στον Έλληνα εκπαιδευτικό που είναι στα βουνά, στα νησιά, εκεί που κύριε Αυγενάκη πριν από λίγο είπατε –που είστε από το Ηράκλειο- γιατί να μένει τρία χρόνια ο νεοδιόριστος εκπαιδευτικός; Γιατί ο νεοδιόριστος εκπαιδευτικός πρέπει αν αποκτήσει σχέση με το σχολείο του, γιατί πρέπει αν αποκτήσει σχέση με την Σάμο, με το Ηράκλειο, με τα σχολειά της Μακεδονίας και τα βουνά...." Σοβαροί οι λόγοι της κυρίας να μείνει ο νεοδιόριστος μακριά απο το σπίτι του και την οικογένεια του για 3 χρόνια , ε δεν συμφωνείτε?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ (Υφυπουργός Παιδείας, Δια
Παράθεση από: GiannisV στις Μαΐου 06, 2010, 12:48:49 amΠολλά πράγματα θα ειπωθεί προεκλογικά οτι θ' αλλάξουν, κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή "δοκιμάσαμε το σύστημα, αλλά έχει κάποια σφάλματα, δε γίνονται αρκετές προσλήψεις, χρειαζόμαστε περισσότερους εκπαιδευτικούς, δεν έχει θέση στο σχολείο ο ωρομίσθιος εκπαιδευτικός" κλπ.Και μετά τις εκλογές, αν τους ξαναψηφίσει ο κόσμος, τα ίδια.Γνώμη μου είναι ότι ο σκοπός του όλου εγχειρήματος είναι περισσότερο πονηρός από ότι νομίζουμε...Οταν η ΝΔ είχε έρθει το 2004 για να βολέψει τα δικά της παιδιά έκανε μαζικές προσλήψεις από τους πίνακεςμε σκοπό να έρθει και η σειρά των επόμενων που προώθησε με τους γνωστούς τρόπους. Τώρα όμως επειδή οι προσλήψεις είναι περιορισμένες λόγω της κατάστασης ένα πράγμα μένει ...Στο όνομα της αξιοκρατίας να βρεθεί φόρμουλα προώθησης των δικών τους πράσινων παιδιών !Ετσι εξηγείται και η πρωτοφανής επίθεση σε συγκεκριμένες ομάδες όπως οι γυμναστές τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή που φυσικά θα εξοντώσει και όλους τους υπόλοιπους...
Πολλά πράγματα θα ειπωθεί προεκλογικά οτι θ' αλλάξουν, κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή "δοκιμάσαμε το σύστημα, αλλά έχει κάποια σφάλματα, δε γίνονται αρκετές προσλήψεις, χρειαζόμαστε περισσότερους εκπαιδευτικούς, δεν έχει θέση στο σχολείο ο ωρομίσθιος εκπαιδευτικός" κλπ.Και μετά τις εκλογές, αν τους ξαναψηφίσει ο κόσμος, τα ίδια.