0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mokrina στις Μαΐου 07, 2010, 04:02:04 pmπριν απο 15 λεπτα το ΝΕΤ ειπε οτι το νομοσχεδιο αποτελει νομο του κρατους. προφανως ψηφιστηκε και κατα πλειοψηφια.Τι δακρυ μαυρο θα πεσει ποταμια....(οχι τωρα οταν θα τα ξεσκονιζεις...)
πριν απο 15 λεπτα το ΝΕΤ ειπε οτι το νομοσχεδιο αποτελει νομο του κρατους. προφανως ψηφιστηκε και κατα πλειοψηφια.
αυτή η "φάμπρικα" με τους απολυμένους από τα ιδιωτικά, βλέπω οτι συνεχίζεται, ενώ για την ΠΔΣ ουδείς λόγος, ιδού τα παράθυρα που έχουν "μαγκώσει" και δεν κλείνουν
εχει πλακα να διαβαζεις τα πρακτικα της βουλης βρε τον συνασπισμο, βρε τον δριτσα, απο ολο το νομοσχεδιο αυτο που καταλαβε ειναι οτι αλλαξε το καθεστως στη σιβιτανιδειο, και ζητησε να μεινει οπως ειναι γιατι καποιοι συμπληρωσαν 16μηνομπα σωπα 16μηνο με 2 χρονακια και χωρις ασεπ, ενω οι υπολοιποι που δεν ειχαν μεσον για να φτασουν τους 16 μηνες εφτυσαν αιμα, για δες ρε κατι βολευτες, ποιος θιγεται βρε δριτσα, καμια πιτσιρικα ανηψουλα, ποσοι μολις πηραν πτυχιο και ειχαν καλες συνεντευξεις (τυπου τζουλιας) διοριστικαν απο το παραθυρο και τωρα που πανε να κανουν κατι σωστο, να μη γινει αντε και γ... ρε δριτσα
ρε παιδια εγω ειμαι πε06 με 25 μορια καθαρης τον ιουνη.λετε να εχω καμια ελπιδα νξα διοριστω στη μεταβατικη;ευχαριστω
Έτσι κι αλλιώς η ΠΔΣ και η Ενισχυτική, αν δεν κάνω λάθος, είναι υπό κατάργηση.
Παράθεση από: tihea στις Μαΐου 07, 2010, 09:57:08 pmΈτσι κι αλλιώς η ΠΔΣ και η Ενισχυτική, αν δεν κάνω λάθος, είναι υπό κατάργηση.Από πού προκύπτει αυτό;