0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....
Άνθρωπος είναι το όν που προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες.... Ο απόλυτος ορισμός απ’ τον Ντοστογιέφσκι στο ‘σημειώσεις απ’ το σπίτι των κολασμένων‘... Ίσως και απ’ το φόρουμ των εκπαιδευτικών...