0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θυμάστε που το υπουργείο Παιδείας διατυμπάνιζε συνεχώς ότι «τέρμα οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών σε διοικητικές θέσεις;».Αρχικώς, αυτή η διακήρυξη συμπεριλήφθηκε στο Ν. 3833/2010 (τα νέα μέτρα για τη σωτηρία της οικονομίας) όπου στο άρθρο 11, παράγραφο 8, πρώτο εδάφιο έλεγε:«Από τη δημοσίευση του παρόντος δεν επιτρέπεται η απόσπαση εκπαιδευτικού προσωπικού σε θέσεις χωρίς πλήρη εκπαιδευτικά και...διδακτικά καθήκοντα»Στο νέο όμως πολυνομοσχέδιο για την παιδεία, που τόσο πολύ διαφημίστηκε, άρθρο 31, παράγραφος 6 (νόμος 3848/2010) το παραπάνω καταργείται!!!!!!«Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου καταργούνται: α) το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 8 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄)….»Μα ποιους κοροϊδεύει η κυρία Διαμαντοπούλου, και γενικότερα αυτή η κυβέρνηση, επιτέλους;;;press-gr.blogspot.com
Έχω μια απορία .Το καλοκαίρι συμπληρώνω 20 μήνες πραγματικής προϋπηρεσίας .Έχω επιτυχία στους τρεις τελευταίους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ .Θα προσμετρηθεί στο καινούριο σύστημα η προυπηρεσία μου ή πρέπει ξαναδώσω ;