0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ΄όλα δέχομαι, και ότι μπορώ θα κάνω
ἐκφραση, δεχεσαι και αρχεια για μετατροπη σε word??
Παράθεση από: ekfrasi στις Απριλίου 13, 2010, 03:38:54 pmΑπ΄όλα δέχομαι, και ότι μπορώ θα κάνω Μετατροπή του νεου νομοσχεδίου κάνεις ; ; ; ;
χαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!
Παράθεση από: pontiki!!! στις Απριλίου 13, 2010, 11:24:14 amἐκφραση, δεχεσαι και αρχεια για μετατροπη σε word??Παράθεση από: ekfrasi στις Απριλίου 13, 2010, 03:38:54 pmΑπ΄όλα δέχομαι, και ότι μπορώ θα κάνω Παράθεση από: aeee στις Απριλίου 13, 2010, 03:40:14 pmΠαράθεση από: ekfrasi στις Απριλίου 13, 2010, 03:38:54 pmΑπ΄όλα δέχομαι, και ότι μπορώ θα κάνω Μετατροπή του νεου νομοσχεδίου κάνεις ; ; ; ; Παράθεση από: pontiki!!! στις Απριλίου 13, 2010, 03:52:08 pmχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!! μη γελας!!! σοβαρα μιλαω!!!!!! Πληροφορικάριος ειναι κάτι παραπάνω θα ξερει!!
Παράθεση από: pontiki!!! στις Απριλίου 12, 2010, 11:22:48 pmγια μετατροπη pdf αρχειου σε word παιζει κατι δοκιμασμενο και καλο γιατι εχω ταλαιπωρηθει πολύ??http://www.freepdfconvert.com/convert_pdf_to_source.asp?gclid=CJH6q86EgqECFRaZ2Aodyh7znApdf file πατάς αναζήτηση.
για μετατροπη pdf αρχειου σε word παιζει κατι δοκιμασμενο και καλο γιατι εχω ταλαιπωρηθει πολύ??
Λοιπόν, πριν λίγο έμαθα πως θα λύσουμε το πρόβλημά μας: για την αφαίρεση του φόντου κατεβάζουμε το πρόγραμμα pdf watermark removerαν το έγγραφο προστατεύεται και με κωδικό και δεν μπορεί να αφαιρεθεί το φόντο, τότε κατεβάζουμε το pdf remover password 3.1 για να σπάσει τον κωδικό και ύστερα το ξαναφορτώνουμε στο πρώτο πρόγραμμα για να βγάλουμε το φόντο.Μετά μπορείς να επιλέξεις το κείμενο και να το εξάγεις στο word και να κάνει ό,τι αλλαγές θέλεις.ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες και τη βοήθεια για το θέμα που μου έδωσε ενας συνάδελφος από το φόρουμ.