*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 60949 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Ναι βρε παιδιά αλλ΄η βάση του 40% θα είναι φέτος 31,5 μόρια αφού θα ενσωματωθεί στον πίνακα το 24μηνο. Κι αυτούς (160) που θα έχουν ως 31,5 θα τους διορίσει μέχρι το '12-13.

Εγώ που έχω 31,43 και όλοι οι υπόλοιποι που θα ήμασταν στο πίνακα του 24μηνου τι θα γίνουμε???????????

Μα είναι δυνατόν νε πάει τόσο ψηλά η βάση από το 21 + που ήταν φέτος ???

Η βάση φέτος ήταν 23,770.
Κ εμένα τραγικό μου φαίνεται το σενάριο να εκτιναχτεί στα ύψη η βάση του 40%...  ???

Υ.Γ: Πιστεύω πως στο ΥπΕΠΘ δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ το 24μηνο θα προσληφθεί κανονικά, αν όχι φέτος, τουλάχιστον σταδιακά στη μεταβατική. Αυτό πιστεύω, προσωπική μου εκτίμηση.

OXI . Θεωρούν τον πίνακα του 24μηνου ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! Σε συναδέλφους που πήγαν στο υπεπθ μίλησαν απαξιωτικά για το 24μηνο, είπαν πως είμαστε βύσματα κλπ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί μέσα. Ξέρουν μόνο όσα τους χρειάζεται να ξέρουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Τα υπόλοιπα ούτε τους νοιάζουν ούτε δίνουν δεκάρα τσακιστή. Πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Το φωνάζω τόσο καιρό εδώ μέσα για να ξυπνήσουμε .. αλλά μάταια..
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Τέλος στα περίπλοκα και αδιαφανή κριτήρια. Οι πίνακες  προϋπηρεσίας κλείνουν οριστικά στις 30.6.2010. Ακολουθεί μεταβατική διετής περίοδος η οποία κατοχυρώνει τα ώριμα δικαιώματα.

http://www.pde.gr/forum/index.php?page=1399

Όποιος προλάβει, δηλαδή, να διοριστεί, καλώς. Αλλιώς...  :o  :o  :-X  :-X (ούτε να το πω δεν τολμώ!  :o  :-X )
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
tihea συμφωνω μαζ σου. Πάντως παιδιά να κάνουμε μια δυναμική αντίδραση πριν την ψήφιση του. Ειναι ό,τι χειροτερο μπορούσε να κάνει. Τον κόσμο με την προϋπηρεσία τον ξεσκίζει. Καταργεί 24μηνο, θίγει το 40% αυξανοντας τη βάση , στο μέλλον απαξιώνει την προϋπρεσία δίνοντας 0,33 μόρια για 1 μήνα δουλειάς.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Ναι βρε παιδιά αλλ΄η βάση του 40% θα είναι φέτος 31,5 μόρια αφού θα ενσωματωθεί στον πίνακα το 24μηνο. Κι αυτούς (160) που θα έχουν ως 31,5 θα τους διορίσει μέχρι το '12-13.

Εγώ που έχω 31,43 και όλοι οι υπόλοιποι που θα ήμασταν στο πίνακα του 24μηνου τι θα γίνουμε???????????

Μα είναι δυνατόν νε πάει τόσο ψηλά η βάση από το 21 + που ήταν φέτος ???

Η βάση φέτος ήταν 23,770.
Κ εμένα τραγικό μου φαίνεται το σενάριο να εκτιναχτεί στα ύψη η βάση του 40%...  ???

Υ.Γ: Πιστεύω πως στο ΥπΕΠΘ δεν ξέρουν τι τους γίνεται κ το 24μηνο θα προσληφθεί κανονικά, αν όχι φέτος, τουλάχιστον σταδιακά στη μεταβατική. Αυτό πιστεύω, προσωπική μου εκτίμηση.

OXI . Θεωρούν τον πίνακα του 24μηνου ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! Σε συναδέλφους που πήγαν στο υπεπθ μίλησαν απαξιωτικά για το 24μηνο, είπαν πως είμαστε βύσματα κλπ. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί μέσα. Ξέρουν μόνο όσα τους χρειάζεται να ξέρουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Τα υπόλοιπα ούτε τους νοιάζουν ούτε δίνουν δεκάρα τσακιστή. Πρόκειται για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Το φωνάζω τόσο καιρό εδώ μέσα για να ξυπνήσουμε .. αλλά μάταια..
απαράδεκτα πράγματα. είναι άσχετοι εκεί στο υπουργείο (η ηγεσία)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ όχι μόνο γιατί χάνουμε τον διορισμό τόσοι άνθρωποι που είχαμε προγραμματίσει τις ζωές μας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όχι μόνο γι' αυτό.. Επιπλέον γιατί αν τώρα καταπατούν έναν νόμο τόσο απροκάλυπτα και χωρίς καμμιά επίπτωση , αυτό θα αποτελέσει μόνιμη πια τακτική!!! Και κανείς πια δε θα μπορεί να είναι σίγουρος τι του ξημερώνει. Τελικά σε μια δημοκρατική χώρα ο νόμος ποιόν προστατεύει?? Τον πολίτη ή τον πολιτικό?? Τι είδους φασιστική δημοκρατία είναι αυτή που έχουμε?? 

Αυτό που θα έπρεπε είναι αυτόματα εδώ και τώρα όλοι όσοι εργαζόμαστε ως αναπληρωτές σ' ολόκληρη την επικράτεια να απέχουμε αύριο από τα μαθήματα μας! ΌΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!!! Να δούνε γι πότε παραλύει ολόκληρο το σύστημα!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ όπως ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ζητούσαν να πάρουν την εξουσία αυτοί που πατούν πάνω στις ζωές μας χωρίς την παραμικρή ενοχή.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 13, 2010, 05:46:26 pm από tihea »

Αποσυνδεδεμένος Τιμόθεος

• Έμπειρο μέλος
  • Το μέτρο της αγάπης είναι η αγάπη χωρίς μέτρο
    • Προφίλ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ όχι μόνο γιατί χάνουμε τον διορισμό τόσοι άνθρωποι που είχαμε προγραμματίσει τις ζωές μας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις όχι μόνο γι' αυτό.. Επιπλέον γιατί αν τώρα καταπατούν έναν νόμο τόσο απροκάλυπτα και χωρίς καμμιά επίπτωση , αυτό θα αποτελέσει μόνιμη πια τακτική!!! Και κανείς πια δε θα μπορεί να είναι σίγουρος τι του ξημερώνει. Τελικά σε μια δημοκρατική χώρα ο νόμος ποιόν προστατεύει?? Τον πολίτη ή τον πολιτικό?? Τι είδους φασιστική δημοκρατία είναι αυτή που έχουμε??

Όταν είναι το πιστόλι πάνω στο τραπέζι, οι ζωές των ανθρώπων αξίζουν όσο και τα κόπρανα της μύγας.

Δώσε Άννα τρία μεταβατικά χρόνια. Όχι δύο.

Ρε παιδιά δυο ή τρία είναι τελικά τα έτη μετάβασης;
Χιόνια και κρύα ας μη σταθούν εμπόδιο μπροστά σου, στις κορυφές της αρετής ν' ανθίζει πάντα η καρδιά σου

Αποσυνδεδεμένος dmm

• Νέο μέλος
  • *
  • ...
    • Προφίλ
είμαι μουσικός,και το καλοκαίρι διοριζόμουν,εγώ μαζί με 51 ακόμα συναδέλφους.Θα συμμετάσχουμε σε οπιαδήποτε κίηση εφεξής,εάν σιγουρέψουμε οτι καταργούν το 24μηνο-πού να ασχολούνται τώρα και να ξεκαθαρίζουν πίνακες..

Προσωπικά, τη στιγμή που έχω παίξει το παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες τους,και τελικά με εμπαίζουν για μια ακόμα φορά,είμαι διατεθειμένη μόλις βεβαιώσω οτι καταργείται το φετινό 24μηνο,να μην ξαναπάω στο σχολείο μου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το φιάσκο,και το αυτό προτείνω και σε όλους τους συναδέλφους 24μηνίτες!ωρομίσθιους ή αναπληρωτές!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όσοι άλλοι πνίγονται από αγανάκτηση και οργή να μαζευτούμε εδώ σ' αυτό το τόπικ και να αποφασίσουμε την αποχή μας από τα μαθήματα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ωραία λοιπον ας δουμε τι θα κάνουμε άμεσα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ο χρονος δεν είναι με το μέρος μας....

αρκετά πια!!!!

Αποσυνδεδεμένος Termar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ερώτηση: είμαι επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ, φέτος λογικά.....λέμε θα διοριζόμουν. Φέτος εργάστηκα 1η φορά αναπληρώτρια, μέχρι 30-6-2010 μπαίνω στους πινακες 24μήνού;

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Ερώτηση: είμαι επιτυχούσα στον ΑΣΕΠ, φέτος λογικά.....λέμε θα διοριζόμουν. Φέτος εργάστηκα 1η φορά αναπληρώτρια, μέχρι 30-6-2010 μπαίνω στους πινακες 24μήνού;

Έχεις 24 μήνες προϋπηρεσία;;;  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
Όσοι άλλοι πνίγονται από αγανάκτηση και οργή να μαζευτούμε εδώ σ' αυτό το τόπικ και να αποφασίσουμε την αποχή μας από τα μαθήματα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δυστυχώς θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα νομικά περιθώρια των αντιδράσεων μας. Μια τέτοια κίνηση που εγώ την επικροτώ θα πρέπει να καλύπτεται από το συνδικαλιστικό μας φορέα. Αλλιώς "κινδυνεύουμε" να απολυθούμε ή να μην πληρωθούμε. Θα μου πεις βέβαια  σιγά τα ωα εδώ που φτάσαμε.
Παρόλα αυτά ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι. Θυμάστε τι λέγανε πολλοί κι εδώ στο φορουμ; Άντε να βγει και μετά θα αντιδράσουμε. Ε, λοιπόν βγήκε. Ας αντιδράσουμε όχι όμως ντε και καλά αυτοκτονώντας κάποιοι ηρωικά και πένθιμα. Ας δώσουμε ένα δυναμικό παρόν την Πέμπτη στη στάση εργασίας και την κινητοποίηση έξω από το υπεπθ. Να πιέσουμε όχι μόνο το υπεπθ αλλά και τις ελμε, την ολμε και τη δοε να αντιδράσουν με εκκωφαντικό τρόπο. Οι μόνιμοι ζορίζονται αν όχι εξίσου τουλάχιστον πάρα πολύ με τη νέα διεύρυνση του ωραρίου τους. Ας μπούνε και αυτοί στο χορό. Το σύνθημα μαζικοί διορισμοί με βάση και τις πραγματικές ανάγκες δεν έχει χάσει την αξία του.
Ας πούμε στους γονείς: καταργούν την ενισχυτική, καταργούν εξεταστικά κέντρα, μειώνουν τους διορισμούς, αυξάνουν τα ωράρια, μειώνουν τους μισθούς. Πιστεύουν μετά από όλα αυτά το σύνθημα "πρώτα ο μαθητής";

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Αφού είμαστε αόρατοι για το Υπουργείο της Κυρίας, μήπως όλοι του 24μηνου+ΑΣΕΠ θα έπρεπε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ; Άλλωστε  ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ;;;;
Αυτοί θα τρέχουν και δε θα φτάνουν προ των πυλών των εξετάσεων...

Αποσυνδεδεμένος Termar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Έχεις 24 μήνες προϋπηρεσία;;;  ???

Προϋπηρεσία έχω 8
απλά ρωτάω πότε ΄μπαίνουμε στους πίνακες 24μήνου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473