0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι ανοίγω καινούριο θέμα προς διευκόλυνση όσων ανήκουν στην κατηγορία του 24μηνου + ΑΣΕΠ.Πήρα τηλ στο γραφέιο της Υπουργού. Μου είπαν ότι το 24μηνο ΔΕΝ περιλαμβάνεται στις ρυθμίσεις για μεταβατική περίοδο! Αυτό είναι οριστικό. Σε ερώτηση που έκανα για το εάν το φετινό 40% απορροφηθεί σε 2 ή 3 χρονιές, δεν πήρα σαφή απάντηση αλλά μου είπαν "περιμένετε μέχρι αύριο και θα διευκρινιστεί". ΟΙ συνάδελφοι troktiko, antigoni και δεν θυμάμαι ποιός άλλος κάλεσε για συντονισμό δράσης 24μηνου παρακαλούνται να γράφουμε στο εξής τα σχετικά με την αντίδρασή μας εδώ, ώστε να συντονιστούμε καλύτερα και περισσότεροι.
εννοεί ότι αν εχεις 24 μηνες προυπηρεσία δεν χρειάζεται να γράψεις 55 για να μπεις στους πίνακες με τους επιτυχόντες ασεπ αλλα θα μπαίνεις με χαμηλότερη βάση 50-54 (μάλλον δεν το ξεκαθάρισαν ακόμα). Αρα θα παίρνεις ανάλογα με τι θα αποφασίσουν εώς 5 μόρια παραπάνω. Αυτό καταλαβαίνω...
Παιδιά γεια σας. Είμαι 24μηνο κι ΑΣΕΠ.Έχω στείλει προσωπικό μήνυμα στον klamp ο οποίος μαζί με κάποιους άλλους έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρο.Αν είναι στείλτε κι εσείς κ κανονίστε όλοι να βρεθούμε.Προφανώς μας πετάει όλους έξω.Είναι άδικο όλο αυτό, γιατί αν δεν είχε έρθει το ΠΑΣΟΚ φέτος θα διοριζόμασταν.Έλεος....