0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δήλωση Διαμαντοπούλου: δεν ξέρω τι σημαίνει αδιόριστος εκπαιδευτικός.....έλα να σου μάθω εγώ να ζείς με 350 ευρώ το μήνα όταν τύχει να σε πληρώσουν....και έπι συναπτά έτη και θα καταλάβεις ........
Επιπλέον, στον πίνακα αυτόν θα μπουν και κάποιοι με 24 μήνες (που θα τους έχουν φέτος ή σε 2 χρόνια; ερώτημα προς απάντηση) που, αν και οριακά αποτυχόντες με 50 έως 54 βαθμό, πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση. Αυτά ...
Στους 2 προηγούμενους: 2007 και 2009
Δεν την άκουσα ο ίδιος στο Alter, αλλά μου μετέφεραν πως είπε ότι όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική. Ισχύει; Θα μας τρελάνει, το κερατό μου!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: Spartakos στις Απριλίου 13, 2010, 10:18:45 pmΔεν την άκουσα ο ίδιος στο Alter, αλλά μου μετέφεραν πως είπε ότι όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική. Ισχύει; Θα μας τρελάνει, το κερατό μου!!!!!!!!!!!θα μπουν στη μεταβατική όσοι έχουν 24 μήνες με την προυπόθεση του ΑΣΕΠ φυσικάΤώρα αν μας δουλεύει δεν ξέρω! Μήπως βάλει στο 40% προυπόθεση ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 13, 2010, 10:24:06 pmΠαράθεση από: Spartakos στις Απριλίου 13, 2010, 10:18:45 pmΔεν την άκουσα ο ίδιος στο Alter, αλλά μου μετέφεραν πως είπε ότι όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική. Ισχύει; Θα μας τρελάνει, το κερατό μου!!!!!!!!!!!θα μπουν στη μεταβατική όσοι έχουν 24 μήνες με την προυπόθεση του ΑΣΕΠ φυσικάΤώρα αν μας δουλεύει δεν ξέρω! Μήπως βάλει στο 40% προυπόθεση ΑΣΕΠ;Κοίτα έτσι αποκομμένη αυτή η φράση αναφέρεται σε πλαφόν προυπηρεσίας δλδ 24 μήνες στον μέχρι τώρα Ενιαίο Πίνακα Διορισμών. Δεν αναφέρεται στον πίνακα του 24μηνου που για αυτούς δεν υφίσταται...