*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 60780 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Μακάρι να έχουμε καταλάβει λάθος... αλλά δε νομίζω. Κι εγώ κατάλαβα πως απλά όσοι έχουν 24+ μήνες θα μπουν στον πίνακα με το 1/3 της προυπηρεσίας τους και τους χαρίζει το ότι δήθεν έχουν πιάσει τη βάση του ασέπ.. (κάτι που έτσι κι αλλιώς οι τωρινοί  24μηνίτες το είχαμε) .
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος georg9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Δήλωση Διαμαντοπούλου: δεν ξέρω τι σημαίνει αδιόριστος εκπαιδευτικός.....
έλα να σου μάθω εγώ να ζείς με 350 ευρώ το μήνα όταν τύχει να σε πληρώσουν....και έπι συναπτά  έτη και θα καταλάβεις ........
(ΣΥΜΦΩΝΩ) :o

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Επιπλέον, στον πίνακα αυτόν θα μπουν και κάποιοι με 24 μήνες (που θα τους έχουν φέτος ή σε 2 χρόνια; ερώτημα προς απάντηση) που, αν και οριακά αποτυχόντες με 50 έως 54 βαθμό, πριμοδοτούνται με χαμηλότερη βάση.
Αυτά ...

Οριακά αποτυχόντες σε πιο ΑΣΕΠ ; Σε αυτό που θα γίνει;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Στους 2 προηγούμενους: 2007 και 2009
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος turtle

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παρότι που το νομοσχέδιο είναι γεμάτο ασάφειες φάνηκε, τουλάχιστον σε ένα πρώτο επίπεδο, ότι δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Το γεγονός ότι απέφυγαν να δώσουν ένα συγκεκριμένο αριθμό μηνών που θα περιλαμβάνεται στη μεταβατική δείχνει πολλά. Μακλαρι οι λεπτομέρειες που θα εξειδικεύσουν στο νομοσχέδιο να είναι θετικές, αλλά δυστυχώς θα συφωνήσω με κάποιους από εδώ που πιστεύουν ότι η μεταβατική ουσιαστικά δεν υφίσταται και ότι απλά οι φετινοί διορισμοί του 60-40 πάνε σπαστά σε 2 χρόνια. Αν δεν κινητοποιηθούμε άμεσα το πιο πιθανό είναι να βρεθούμε μπροστά σε εξαιρετικά δυσάρεστες "εκπλήξεις".

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Τι όφελος έχει κάποιος από αυτό;

Αφού για να διοριστεί πρέπει να είναι ψηλά!
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος astron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

Το "νομοσχέδιο" λέει στους δύο προσεχείς διαγωνισμούς.

Αποσυνδεδεμένος Spartakos

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Δεν την άκουσα ο ίδιος στο Alter, αλλά μου μετέφεραν πως είπε ότι όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική. Ισχύει; Θα μας τρελάνει, το κερατό μου!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συνάδελφοι ,δειτε και το μπλογκ που δημιούργησε το troktiko για συντονισμου τυ 24μηνου (δειτε το θεμα ερωτηση για 24μηνο,όπου το αναφέρει).

Ο δικηγόρος που αναφέρει εκεί είναι πολύ καλός και έμπειρος στα εκπαιδευτικά. Κέρδισε προσφυγες με το νομο το Αρσένη και κάποιοι από εμάς έχουμε και αλλη προσφυγή σε αυτόν για άλλο θέμα. Επίσης οι αμοιβές του είναι και πολύ λογικές ( δεν το σκέφτεσαι ....)

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΣ ΣΥΜ

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δεν την άκουσα ο ίδιος στο Alter, αλλά μου μετέφεραν πως είπε ότι όσοι έχουν 24 μήνες και επιτυχία στο ΑΣΕΠ θα διοριστούν στη μεταβατική. Ισχύει; Θα μας τρελάνει, το κερατό μου!!!!!!!!!!!

θα μπουν στη μεταβατική όσοι έχουν 24 μήνες με την προυπόθεση του ΑΣΕΠ φυσικά

Τώρα αν μας δουλεύει δεν ξέρω!

Μήπως βάλει στο 40% προυπόθεση ΑΣΕΠ;
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Κοίτα έτσι αποκομμένη αυτή η φράση αναφέρεται σε πλαφόν προυπηρεσίας δλδ 24 μήνες στον μέχρι τώρα Ενιαίο Πίνακα  Διορισμών. Δεν αναφέρεται στον πίνακα του 24μηνου που για αυτούς δεν υφίσταται...
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Το πρόβλημα με την Διαμαντοπούλου είναι ότι έχει την ψευδαίσθηση πως αντιμετωπίζει τα προβλήματα. Και αυτό είναι γενικότερο φαινόμενο στο πασοκ. Λίγη συνθηματολογία και μια τυφλή εμμονή στην δήθεν ηθική υπεροχή τους είναι τα συστατικά για τις σαλάτες που μας σερβίρουν τόσα χρόνια.
Εδώ υπήρχε μια δυνατότητα να εργαστούν υπεύθυνα απέναντι σε μορφωμένους ανθρώπους και να μας πείσουν για τις προθέσεις τους στην εκπαίδευση.
Επί πέντε μήνες, μετά από μια διαβούλευση που ανέδειξε το πρόβλημα στην δραματική του διάσταση θα περίμενε κανείς μια συγκροτημένη και σοβαρή πρόταση.
Όλοι αυτοί που έκαναν την επαγγελματική τους επιλογή με βάση δεδομένα τα οποία κανείς δεν αμφισβητούσε επίσημα μέχρι τώρα, να βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης και αβεβαιότητας για τόσους μήνες. Και σήμερα ένα νομοσχέδιο γενικόλογο επιτείνει την ομίχλη. Και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο μυστηριώδες και γεμάτο εκπλήξεις σκηνικό. Και το καλοκαίρι να έρθει θα μιλάμε για το πόσους και πότε θα πάρει αναπληρωτές. Και του χρόνου πάλι τα ίδια.
Είναι δυνατόν κάποιος να ζήσει για  μεγάλο διάστημα σε τόση ρευστότητα;
Το ψυχολογικό κόστος και μόνο είναι δυσανάλογο.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Κοίτα έτσι αποκομμένη αυτή η φράση αναφέρεται σε πλαφόν προυπηρεσίας δλδ 24 μήνες στον μέχρι τώρα Ενιαίο Πίνακα  Διορισμών. Δεν αναφέρεται στον πίνακα του 24μηνου που για αυτούς δεν υφίσταται...

Mε την προυπόθεση του ΑΣΕΠ φυσικά  ;
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144