*

Αποστολέας Θέμα: μεταβατικο σταδιο  (Αναγνώστηκε 8295 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος @pinky@

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
μεταβατικο σταδιο
« στις: Απριλίου 13, 2010, 04:52:55 pm »
γεια σε ολους!!θα ηθελα να ρωτησω αν καταλαβε κανεις πως θα προσμετραται η προυπηρεσια που εχουμε στο ασεπ!!μιας και δεν το κοβω να διοριζομαστε αλλιως ας ξερουμε τι γινεται και σε αυτη την περιπτωση????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: μεταβατικο σταδιο
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:29 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 13, 2010, 04:55:41 pm »
δεν προσδιορίζεται στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:26:53 pm »
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θα ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό:
 αν κάποιος της Αγγλικής στις 30/6/2010 συμπληρώνει 40 και κάτι μόρια, τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να διοριστεί με το 40% την επόμενη τριετία ή είναι απλά wishful thinking; Αν κάποιος κατάλαβε το νομοσχέδιο, ας μου απαντήσει.

Αποσυνδεδεμένος @pinky@

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:00:31 pm »
μαλλον θεωρω οτι ειναι ρισκο!!!με 25 μορια προυπηρεσιας φετος τον ιουνιο θα εχεις περιπου τη θεση 300 στον ενιαιο πινακα!βαλε τωρα και τους οαεδιτες που θα ανεβουν απο πανω σου, αν πιστευεις οτι την επομενη διετια θα διορισει καμια 400 απο τον πινακα αυτο μονο, τοτε ναι εισαι μεσα!!!ολα εξαρτωνται απο τις διαθεσεις της κυβερνησης να διορισει κοσμο!!σου ευχομαι τα καλυτερα!!κι εγω καπου κοντα σου ειμαι!!!αλλα δεν εχω πολλα μορια προυπηρεσιας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:29 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:08:26 pm »
 αν κάποιος της Αγγλικής στις 30/6/2010 συμπληρώνει 40 και κάτι μόρια, τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να διοριστεί με το 40% την επόμενη τριετία ή είναι απλά wishful thinking; Αν κάποιος κατάλαβε το νομοσχέδιο, ας μου απαντήσει.

??? ???

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:36:21 pm »
μαλλον θεωρω οτι ειναι ρισκο!!!με 25 μορια προυπηρεσιας φετος τον ιουνιο θα εχεις περιπου τη θεση 300 στον ενιαιο πινακα!βαλε τωρα και τους οαεδιτες που θα ανεβουν απο πανω σου, αν πιστευεις οτι την επομενη διετια θα διορισει καμια 400 απο τον πινακα αυτο μονο, τοτε ναι εισαι μεσα!!!ολα εξαρτωνται απο τις διαθεσεις της κυβερνησης να διορισει κοσμο!!σου ευχομαι τα καλυτερα!!κι εγω καπου κοντα σου ειμαι!!!αλλα δεν εχω πολλα μορια προυπηρεσιας!
Μάλλον κάποια παρανόηση έγινε. Θα έχω 40+ μόρια στον πίνακα αναπληρωτών (το οποίο μάλλον τζάμπα το ανέφερα μια και από αυτόν πίνακα παίρνουν μόνο αναπληρωτές). Στον Ενιαίο θα έχω 19-. Λες για 25 μόρια. Άρα μάλλον να ξεχάσω τον διορισμό; :-\

??? ???
Συμφωνώ ;)

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:44:11 pm »
Δεν ξέρω για εσάς αλλά από τον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών του καλοκαιριού δεν μπορώ να βγάλω άκρη καθώς περιέχει και τα άτομα που διορίστηκαν πέρυσι με το 40% το 24μηνο και από ΑΣΕΠ. Χοντρικά, αν υποθέσουμε ότι διορίστηκαν πέρυσι όλοι όσοι είχαν ως 23 περίπου μήνες προυπηρεσία, αφαιρώντας τους από τον πίνακα έχεις μια καλύτερη εικόνα, στην οποία πρέπει να προσθέσεις και τους οαεδιτες που θα μπουν φέτος.
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος @pinky@

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:51:07 pm »
μηπως ξερεις ποσα ατομα πρεπει να αφαιρεσουμε απο τον ενιαιαο περιπου?

panickos με 19 μορια δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα, κι εγω λιγο πιο κατω απο σενα ειμαι!!!!

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:54:24 pm »
Φαντάζομαι όμως ότι κάποια στιγμή μες στο καλοκαίρι (και μετά τις 30/6/10) θα βγουν οι ανανεωμένοι πίνακες αναπληρωτών και οι πίνακες διορισμών όπου θα μπορούμε να δούμε πόσα μόρια έχει ο καθένας και πόσοι είναι πάνω από εμάς, έτσι; Άρα κάπως θα μπορέσουμε να υπολογίσουμε πόσοι και ποιοι θα διοριστούν μέχρι το 2011-12. Προσωπικά, με 30+ καθαρά μόρια, χωρίς αυτά από ΑΣΕΠ, κι έχω αγχωθεί απίστευτα. Έφτασα μετά από τόσα χρόνια στην πηγή και θα σταματήσει το νερό; Έλεος!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:56:02 pm »
Φαντάζομαι όμως ότι κάποια στιγμή μες στο καλοκαίρι (και μετά τις 30/6/10) θα βγουν οι ανανεωμένοι πίνακες αναπληρωτών και οι πίνακες διορισμών όπου θα μπορούμε να δούμε πόσα μόρια έχει ο καθένας και πόσοι είναι πάνω από εμάς, έτσι; Άρα κάπως θα μπορέσουμε να υπολογίσουμε πόσοι και ποιοι θα διοριστούν μέχρι το 2011-12. Προσωπικά, με 30+ καθαρά μόρια, χωρίς αυτά από ΑΣΕΠ, κι έχω αγχωθεί απίστευτα. Έφτασα μετά από τόσα χρόνια στην πηγή και θα σταματήσει το νερό; Έλεος!
Περυσι δλδ ήσουν στο τσακ...
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 13, 2010, 10:59:27 pm »
Ναι... 1 μόριο ήθελα ή κάτι λιγότερο...

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 13, 2010, 11:11:26 pm »
μηπως ξερεις ποσα ατομα πρεπει να αφαιρεσουμε απο τον ενιαιαο περιπου?

Τότε που είχαν βγει οι διορισμοί είχα κάτσει κι είχα καθαρίσει τους πίνακες, αλλά δυστυχώς δεν τους έχω εδώ που βρίσκομαι. Νομίζω κάπου εδώ είχε ανεβάσει και κάποιος τους καθαρισμένους πίνακες. Αλλά θα πρέπει να τους δούμε παράλληλα με τους διορισμούς των αναπληρωτών, να δούμε πότε έφυγε ο καθένας, για να ξέρουμε πόσα μόρια θα έχει συγκεντρώσει μέχρι 30/06/10... Να κάτσουμε μόνοι μας να φτιάξουμε τον πίνακα που θα ανακοινώσουν το καλοκαίρι. Θα το κάνω πάντως εγώ μόλις έχω πρόσβαση στο pc όπου έχω τους πίνακες (δηλαδή μέσα μαΐου...). Υπόψην: υπήρχαν αρκετοί του τότε 24μηνου που επέλεξαν να ΜΗΝ κάνουν αίτηση διορισμού, άρα λογικά θα έφυγαν αναπληρωτές, άρα θα είναι πολύ ψηλά στον πίνακα, άρα θα διοριστούν πρώτοι. Και φυσικά υπήρχαν κάποιοι διοριστέοι του ΑΣΕΠ της πρώτης φουρνιάς, που υπολόγιζαν ότι με μια χρονιά αναπλήρωσης θα έφταναν το 24μηνο, το οποίο προτίμησαν για να διοριστούν σε καλύτερη γι' αυτούς περιοχή. Καλά σαράντα δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος @pinky@

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 13, 2010, 11:21:22 pm »
και μην ξεχναμε τους καταπληκτικους, φανταστικους ¨"μαγκες" οαεδιτες!!!να υπολογιζω καμια 50αρα σιγουρα???καπου τοσοι δεν ειναι??αρα εμεις που ειμαστε κοντα στα 17 μορια να μην ελπιζουμε ε και να ξεκινησουμε διαβασμα για το ασεπ??

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 13, 2010, 11:37:02 pm »
και μην ξεχναμε τους καταπληκτικους, φανταστικους ¨"μαγκες" οαεδιτες!!!να υπολογιζω καμια 50αρα σιγουρα???καπου τοσοι δεν ειναι??αρα εμεις που ειμαστε κοντα στα 17 μορια να μην ελπιζουμε ε και να ξεκινησουμε διαβασμα για το ασεπ??
17 μόρια! Ούτε για πλάκα συναδέλφισα. Το καλοκαίρι με 28,8 μόρια καθαρής θα έχω από πάνω καμιά 250αρια άτομα. Σκέψου ότι το 40% το δικό μας είναι 76 άτομα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182739
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)