0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θα ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό: αν κάποιος της Αγγλικής στις 30/6/2010 συμπληρώνει 40 και κάτι μόρια, τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να διοριστεί με το 40% την επόμενη τριετία ή είναι απλά wishful thinking; Αν κάποιος κατάλαβε το νομοσχέδιο, ας μου απαντήσει.
μαλλον θεωρω οτι ειναι ρισκο!!!με 25 μορια προυπηρεσιας φετος τον ιουνιο θα εχεις περιπου τη θεση 300 στον ενιαιο πινακα!βαλε τωρα και τους οαεδιτες που θα ανεβουν απο πανω σου, αν πιστευεις οτι την επομενη διετια θα διορισει καμια 400 απο τον πινακα αυτο μονο, τοτε ναι εισαι μεσα!!!ολα εξαρτωνται απο τις διαθεσεις της κυβερνησης να διορισει κοσμο!!σου ευχομαι τα καλυτερα!!κι εγω καπου κοντα σου ειμαι!!!αλλα δεν εχω πολλα μορια προυπηρεσιας!
Παράθεση από: panickos στις Απριλίου 13, 2010, 07:26:53 pmΓια να μην ανοίγω καινούριο θέμα, θα ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό: αν κάποιος της Αγγλικής στις 30/6/2010 συμπληρώνει 40 και κάτι μόρια, τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να διοριστεί με το 40% την επόμενη τριετία ή είναι απλά wishful thinking; Αν κάποιος κατάλαβε το νομοσχέδιο, ας μου απαντήσει.
Φαντάζομαι όμως ότι κάποια στιγμή μες στο καλοκαίρι (και μετά τις 30/6/10) θα βγουν οι ανανεωμένοι πίνακες αναπληρωτών και οι πίνακες διορισμών όπου θα μπορούμε να δούμε πόσα μόρια έχει ο καθένας και πόσοι είναι πάνω από εμάς, έτσι; Άρα κάπως θα μπορέσουμε να υπολογίσουμε πόσοι και ποιοι θα διοριστούν μέχρι το 2011-12. Προσωπικά, με 30+ καθαρά μόρια, χωρίς αυτά από ΑΣΕΠ, κι έχω αγχωθεί απίστευτα. Έφτασα μετά από τόσα χρόνια στην πηγή και θα σταματήσει το νερό; Έλεος!
μηπως ξερεις ποσα ατομα πρεπει να αφαιρεσουμε απο τον ενιαιαο περιπου?
και μην ξεχναμε τους καταπληκτικους, φανταστικους ¨"μαγκες" οαεδιτες!!!να υπολογιζω καμια 50αρα σιγουρα???καπου τοσοι δεν ειναι??αρα εμεις που ειμαστε κοντα στα 17 μορια να μην ελπιζουμε ε και να ξεκινησουμε διαβασμα για το ασεπ??