*

Αποστολέας Θέμα: μεταβατικο σταδιο  (Αναγνώστηκε 8284 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος @pinky@

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: μεταβατικο σταδιο
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 13, 2010, 11:52:16 pm »
ουφφφ!!!!!το περιμενα αλλα ειπα μηπως μεινω με την κρυφη ελπιδα!!!!δυσκολα τα πραγματα βρε παιδια!!πολυ δυσκολα!!!τι να κανουμε!!!!
υπομονη, κι ελπιζω σε μια πιο ευνοικη μεταχειρηση μας!!ειναι κριμα γιατι εχω κοπιασει οπως κ πολλοι αλλοι ολα αυτα τα χρονια!!!εχω οργωσει κυριολεκτικα την ελλαδα απο τα πανω μεχρι τα κατω συνορα!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:11:13 »

Αποσυνδεδεμένος aris10

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 14, 2010, 12:09:48 am »
Για να ελπιζουν στον διορισμο φέτος, πιστεύω ότι θα είναι μόνον αυτοί που θα έχουν 45 μόρια και πάνω, άρα μόνον οι οεαδίτες. Φέτος θα πάρει γύρω στα 58 άτομα από ΑΣΕΠ και 39 απο το 40%. Το ίδιο και του χρόνου. Άρα του χρόνου θα πάρει άλλα 39 άτομα από το 40% που φέτος θα έχουν συμπληρώσει προυπηρεσία γύρω στα 30 μόρια, με την προυπόθεση ότι οι οαεδίτες δεν είναι παραπάνω από 40 άτομα. Με αυτά τα νούμερα καλύπτεται νομικά τα δύο χρόνια για τα ποσοστά 60% και 40%. Δηλαδή τους υπόλοιπους 116 από Ασέπ και 78 από το 40%. Αυτή είναι η αλήθεια όσο ωμή και αν ακούγεται. Τέρμα οι αυταπάτες.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 14, 2010, 12:29:58 am »
Η Ωμή αλήθεια είναι ότι τώρα που αυταπάτες τελίωσαν οριστικά το μόνο μας όπλο είναι ο αγώνας.Να μη διστάσει κανείς να απεργήσει ή να κανει  στάση εργασίας ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕ
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 14, 2010, 12:33:13 am »
Τελικά η πραγματική μεταβατική περίοδος ήταν η δεκαετία που πέρασε.
Επιτυχών στους 3 τελευταίους ΑΣΕΠ και με 23,7 τον Ιούνη, ΠΕ04.01. Αυτή είναι η πραγματική κατηγορία που τη @@@@@@@@.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:11:13 »

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 14, 2010, 12:08:08 pm »
Stavroula.V. και solil, δεν καταλαβαίνω. Με 28+ και 30 μόρια πώς δεν διοριστήκατε με το 24μηνο;; ??? ??? ??? ??? ???
Επιτυχών στους 3 τελευταίους ΑΣΕΠ και με 23,7 τον Ιούνη, ΠΕ04.01. Αυτή είναι η πραγματική κατηγορία που τη @@@@@@@@.
:o Αυτό είναι γκαντεμιά! Δεν πάω πίσω κι εγώ: επιτυχίες στους 5 τελευταίους ΑΣΕΠ, το 2009 κανονικά πήγαινα αναπληρώτρια. Με πήδηξαν (κυριολεκτικά) οι ΟΑΕΔίτες. Λέω "δεν πειράζει, θα πάω ωρομίσθια και του χρόνου αναπληρώτρια και μετά διορίζομαι το 2011 με το 24μηνο". (Ωραίο ανέκδοτο, ε; :P) Δεν φτάνουν όλα, ξεκινάω διπλή ωρομισθία και απολύομαι από την μία!!! Άρα, ακόμα και να πάω αναπληρώτρια του χρόνου (που το πιο πιθανό είναι μειωμένου ωραρίου, άρα μειωμένων μορίων κλπ, αν και με τις μειώσεις προσλήψεων αναπληρωτών το βλέπω σαν όνειρο), πάλι δεν διορίζομαι μέσα στην τριετία. Άρα, μετά τα 38 ΙΣΩΣ κάποια στιγμή να διοριστώ, να πάω 3 χρόνια στου διαόλου το κέρατο και μετά από καμιά 10ετία να είμαι κάπου κοντά. :( Καλά 50, λοιπόν! Και απ'ότι βλέπω είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στην ίδια κατάσταση. ΕΛΕΟΣ!!!!!!! (Επί τη ευκαιρία, μίλησα με 2 φίλες-συναδέλφισσες και σκέφτονται πολύ σοβαρά ν'αλλάξουν δουλειά. :-\ Και μη χειρότερα)

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 14, 2010, 12:57:30 pm »
Stavroula.V. και solil, δεν καταλαβαίνω. Με 28+ και 30 μόρια πώς δεν διοριστήκατε με το 24μηνο;; ??? ??? ??? ??? ???
:o Αυτό είναι γκαντεμιά! Δεν πάω πίσω κι εγώ: επιτυχίες στους 5 τελευταίους ΑΣΕΠ, το 2009 κανονικά πήγαινα αναπληρώτρια. Με πήδηξαν (κυριολεκτικά) οι ΟΑΕΔίτες. Λέω "δεν πειράζει, θα πάω ωρομίσθια και του χρόνου αναπληρώτρια και μετά διορίζομαι το 2011 με το 24μηνο". (Ωραίο ανέκδοτο, ε; :P) Δεν φτάνουν όλα, ξεκινάω διπλή ωρομισθία και απολύομαι από την μία!!! Άρα, ακόμα και να πάω αναπληρώτρια του χρόνου (που το πιο πιθανό είναι μειωμένου ωραρίου, άρα μειωμένων μορίων κλπ, αν και με τις μειώσεις προσλήψεων αναπληρωτών το βλέπω σαν όνειρο), πάλι δεν διορίζομαι μέσα στην τριετία. Άρα, μετά τα 38 ΙΣΩΣ κάποια στιγμή να διοριστώ, να πάω 3 χρόνια στου διαόλου το κέρατο και μετά από καμιά 10ετία να είμαι κάπου κοντά. :( Καλά 50, λοιπόν! Και απ'ότι βλέπω είμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ στην ίδια κατάσταση. ΕΛΕΟΣ!!!!!!! (Επί τη ευκαιρία, μίλησα με 2 φίλες-συναδέλφισσες και σκέφτονται πολύ σοβαρά ν'αλλάξουν δουλειά. :-\ Και μη χειρότερα)

και τι δουλειά; όταν έχεις φάει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση ποιος θα σε πάρει στον ιδιωτικό τομέα (εννοώ εκτός εκπαίδευσης); όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε! αλλά εγώ περισσότερο πεισμώνω να συνεχίσω παρά να αλλάξω επάγγελμα!

Αποσυνδεδεμένος stellinio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:06:34 pm »

και τι δουλειά; όταν έχεις φάει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση ποιος θα σε πάρει στον ιδιωτικό τομέα (εννοώ εκτός εκπαίδευσης); όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε! αλλά εγώ περισσότερο πεισμώνω να συνεχίσω παρά να αλλάξω επάγγελμα!
Να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος έχει καταλάβει περισσότερο από μένα.. όσοι είναι ήδη στους πίνακες και προσληφθούν του χρόνου ως αναπληρωτές..θα ''καταγραφεί'' η προϋπηρεσία τους? Ναι μεν σταματούν να τροφοδοτούνται φέτος οι πίνακες με τους νέους πτυχιούχους αλλά..εφόσον δε θα γινει ΑΣΕΠ του χρόνου...δεν μπορούμε να δουλεύουμε χωρις να ξέρουμε αν ''μετράει'' αυτό. Πώς θα πιάσουμε τους 24 μήνες για να μπούμε και καλά στον πίνακα από τον οποίο θα μπορύμε να διοριστούμε αργότερα..

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:24:26 pm »
Να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος έχει καταλάβει περισσότερο από μένα.. όσοι είναι ήδη στους πίνακες και προσληφθούν του χρόνου ως αναπληρωτές..θα ''καταγραφεί'' η προϋπηρεσία τους? Ναι μεν σταματούν να τροφοδοτούνται φέτος οι πίνακες με τους νέους πτυχιούχους αλλά..εφόσον δε θα γινει ΑΣΕΠ του χρόνου...δεν μπορούμε να δουλεύουμε χωρις να ξέρουμε αν ''μετράει'' αυτό. Πώς θα πιάσουμε τους 24 μήνες για να μπούμε και καλά στον πίνακα από τον οποίο θα μπορύμε να διοριστούμε αργότερα..
Σίγουρα θα μετράει. Αφού λέει ότι όποιος μέσα σ'αυτήν την 3ετία συμπληρώνει 24μηνο θα "πριμοδοτείται". Δεν κατάλαβα, βέβαια, αυτό που είπαν για τα μόρια (1 μήνας=2 μόρια και στο σύνολο όχι πάνω από 20). Έτσι όπως τα λένε, θα παίρνουμε περισσότερα μόρια; Αφού στους αναπληρωτές ήταν μήνας=1 μόριο και στους ωρομίσθιους ακόμη λιγότερο. ???
Ακόμα και σε σούπερ μάρκετ! Τουλάχιστον είσαι μέσα στην πόλη σου. Όσο για την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα, και στον δημόσιο το ίδιο είναι. Μια με την αλλαγή των νόμων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μια με την άρση της μονιμότητας (που εκεί το πάνε)..... Πάντως, χαρά στο πείσμα σου, mirigene, και στο κουράγιο σου να βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων (αν δεν κάνω λάθος, τα περί αναπληρωτών τα βλέπεις σαν αναβάθμιση του θεσμού του ωρομισθίου και όχι σαν υποβάθμιση των αναπληρωτών). Εγώ μόνο μαυρίλα βλέπω. Ίσως φταίει η ηλικία (να υποθέσω ότι είσαι νέα; ;))

Αποσυνδεδεμένος stergiosGR

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 14, 2010, 01:50:43 pm »
Σίγουρα θα μετράει. Αφού λέει ότι όποιος μέσα σ'αυτήν την 3ετία συμπληρώνει 24μηνο θα "πριμοδοτείται". Δεν κατάλαβα, βέβαια, αυτό που είπαν για τα μόρια (1 μήνας=2 μόρια και στο σύνολο όχι πάνω από 20). Έτσι όπως τα λένε, θα παίρνουμε περισσότερα μόρια; Αφού στους αναπληρωτές ήταν μήνας=1 μόριο και στους ωρομίσθιους ακόμη λιγότερο. ???
Ακόμα και σε σούπερ μάρκετ! Τουλάχιστον είσαι μέσα στην πόλη σου. Όσο για την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα, και στον δημόσιο το ίδιο είναι. Μια με την αλλαγή των νόμων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μια με την άρση της μονιμότητας (που εκεί το πάνε)..... Πάντως, χαρά στο πείσμα σου, mirigene, και στο κουράγιο σου να βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων (αν δεν κάνω λάθος, τα περί αναπληρωτών τα βλέπεις σαν αναβάθμιση του θεσμού του ωρομισθίου και όχι σαν υποβάθμιση των αναπληρωτών). Εγώ μόνο μαυρίλα βλέπω. Ίσως φταίει η ηλικία (να υποθέσω ότι είσαι νέα; ;))

panickos, προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω αν οι πίνακες κλειδώνουν μόνο ως προς τα ονόματα και αν θα μπορέσει κάποιος να προσθέσει μόρια για το 2011, αλλά αυτό που είπες δεν φαίνεται καθαρά απο το κείμενο που δημοσιεύτηκε. Εκεί μιλάει για ..."συμμετέχοντες στους κλειδωμένους πίνακες δεν έχουν διοριστεί και διαθέτουν εμπειρία άνω των 24 μηνών'. Αυτό μπορεί και να σημάινει διαθέτω 24+ μήνες στις 30/6/2010 αλλα δεν μου φτάνουν για διορισμό. Σίγουρο θα ήταν αν έλεγε πχ. 'συμπληρώσουν". Μακάρι να εννοούν αυτό που λες εσύ αλλά χρειάζεται διευκρίνιση.

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 14, 2010, 03:35:53 pm »
Από ότι κατάλαβα συνάδελφοι:
1. οι πίνακες που κλειδώνουν φέτος είναι για την απορόφηση με το 40%στη μεταβατική περίοδο (δλδ μιλάμε για τον ενιαιο πίνακα διορισμών)
2. Στην μεταβατική περίοδο συμπληρώνεις μόρια που θα προστεθούν στη βαθμολογία σου με ο,τι άλλο έχεις (μεταπτυχ. κλπ) ΑΝ περάσεις τη βάση του επόμενου ΑΣΕΠ
3. Όσοι από τον κλειδωμενο πίνακα με 24 μήνες προυπηρ. και πάνω που δεν θα έχουν διοριστεί (δλδ η συντριπτική πλειοψηφία) δεν θα έχουν σαν βάση στον επόμενο ΑΣΕΠ το 55, αλλά το 50-54 αναλογά προφανώς με τα μόρια τους
Παλιοι και νέοι υποψήφιοι ΑΦΟΥ έχουν πιάσει τη βάση στο ΑΣΕΠ προσθετουν τα μόρια προυπηρ. μόρια απο μεταπτυχιακο κοινωνικα΄κρητήρια κλπ και δημιουργείται ο νέος πίνακας από όπου θα διορίζει όσους γουστάρει και θα στένει αναπληρωτές όσους πάλι γουστάρει
Υ.Γ τους 28 μηνες προυπηρ. τους συμπληρώνω φέτος
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 14, 2010, 05:00:33 pm »
Έτσι όπως τα λέει η Σταυρούλα πρέπει να είναι. Μετά από συζήτηση με συναδέλφους κι εμείς αυτά τα συμπεράσματα βγάλαμε. Όλα θα προστίθενται ΑΦΟΥ περάσει κάποιος τον επόμενο ΑΣΕΠ. Αυτό που σε μένα τουλάχιστον παραμένει αδιευκρίνιστο είναι αν, και σε τι ποσοστό, θα μετρήσουν κι όσα μόρια έχει πάρει κάποιος από τους προηγούμενους ΑΣΕΠ.

Υ.Γ. Κι εγώ τους 30 μήνες τους συμπληρώνω 30/6/10. Πέρυσι έκανα αίτηση διορισμού αλλά είχα κάτι λιγότερο από 22 κι έμεινα εκτός (κι επί τα αυτά...). Αλήθεια, οι ΟΕΑΔίτες πόσα μόρια παίρνουν περίπου σε 9 μήνες; Εννοώ αυτοί που εξακολουθούν να δουλεύουν σε σχολεία του ΟΑΕΔ, όχι αναπληρωτές. Είναι πιο πολλά από τα δικά μας μόρια; (πείτε μου όχι, πείτε μου όχι!)

Αποσυνδεδεμένος Pacha82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 14, 2010, 05:34:13 pm »
Να ρωτησω και εγω τη γνωμη σας...Τι πιστευετε οτι θα γινει με τις κενες θεσεις των επιτυχοντων του ΑΣΕΠ??Δηλαδη γυρω στα 7 ατομα διοριστηκαν το Σεπτεμβρη με 24 μηνο..Λετε αυτες οι θεσεις να καλυφθουν του χρονου??Θα κλειθουν αραγε οι επιλαχοντες??Τι λετε??

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 14, 2010, 05:38:58 pm »
Να ρωτησω και εγω τη γνωμη σας...Τι πιστευετε οτι θα γινει με τις κενες θεσεις των επιτυχοντων του ΑΣΕΠ??Δηλαδη γυρω στα 7 ατομα διοριστηκαν το Σεπτεμβρη με 24 μηνο..Λετε αυτες οι θεσεις να καλυφθουν του χρονου??Θα κλειθουν αραγε οι επιλαχοντες??Τι λετε??

Τι εννοείς "κενές θέσεις των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ"; Αν εννοείς τους επιλαχόντες, δυστυχώς νομίζω δύσκολα τα πράγματα για διορισμό αν δεν πληρούν άλλα κριτήρια (δηλαδή αν δεν έχουν μεγάλη προϋπηρεσία). Εδώ κάνουν αμάν να διοριστούν οι διοριστέοι της β' φουρνιάς...

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 14, 2010, 05:42:18 pm »
Από ότι κατάλαβα συνάδελφοι:
1. οι πίνακες που κλειδώνουν φέτος είναι για την απορόφηση με το 40%στη μεταβατική περίοδο (δλδ μιλάμε για τον ενιαιο πίνακα διορισμών)
2. Στην μεταβατική περίοδο συμπληρώνεις μόρια που θα προστεθούν στη βαθμολογία σου με ο,τι άλλο έχεις (μεταπτυχ. κλπ) ΑΝ περάσεις τη βάση του επόμενου ΑΣΕΠ
3. Όσοι από τον κλειδωμενο πίνακα με 24 μήνες προυπηρ. και πάνω που δεν θα έχουν διοριστεί (δλδ η συντριπτική πλειοψηφία) δεν θα έχουν σαν βάση στον επόμενο ΑΣΕΠ το 55, αλλά το 50-54 αναλογά προφανώς με τα μόρια τους
Παλιοι και νέοι υποψήφιοι ΑΦΟΥ έχουν πιάσει τη βάση στο ΑΣΕΠ προσθετουν τα μόρια προυπηρ. μόρια απο μεταπτυχιακο κοινωνικα΄κρητήρια κλπ και δημιουργείται ο νέος πίνακας από όπου θα διορίζει όσους γουστάρει και θα στένει αναπληρωτές όσους πάλι γουστάρει
Υ.Γ τους 28 μηνες προυπηρ. τους συμπληρώνω φέτος
Δεν πρέπει να είναι ορθό αυτό που σημειώνεις. Το 50 - 54 του νέου ΑΣΕΠ το "προσφέρει" σε όσους έχουν αρκετή προϋπηρεσία χωρίς επιτυχία σε έναν από τους προηγούμενους διαγωνισμούς. Έτσι, χρυσώνει το χάπι σε εκπαιδευτικούς που ως το 2012 δε θα έχουν 24 μήνες προϋπηρεσία και θα "πετάγονταν" έξω από το νέο πίνακα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182738
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 616
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)