0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε βάζω πάνω από όλα ούτε το σύνταγμα ούτε το νόμο.και οι γερμανοί του χίτλερ ήταν νομικά κατοχυρωμένοι και διεκδικούσαν το δικαίωμα του ζωτικού χώρου.για όλους αυτούς που επιβάλουν νομοσχέδια αντιλαϊκά έχω την άποψη ότι οι μισοί είναι για τα σίδερα και οι άλλοι μισοί για το φρενοκομείο. είμαι πάνω απ όλα άνθρωπος, όχι εργαζόμενος, ούτε καθηγητής . κρίνω επομένως ως άνθρωπος πρώτα, και όχι ως χαζοκουλτουριάρης καθηγητής της διαμαντοπούλου ή ψωροσυνδικαλιστάκος εργαζόμενος.rozy4 και τον Σωκράτη η δημοκρατία τον καταδίκασε, για να μη πω για τον Χριστό...ούτε ο Πλάτωνας, ούτε Αριστοτέλης ήταν και τόσο fun αυτού που ονομάζεις δημοκρατία.πές το δικτατορία του προλεταριάτου να συνεννοηθούμε.rorygr και τον Χίτλερ με ψήφο τον έβγαλαν οι γερμανοί.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Απριλίου 17, 2010, 10:32:46 pmδε βάζω πάνω από όλα ούτε το σύνταγμα ούτε το νόμο.και οι γερμανοί του χίτλερ ήταν νομικά κατοχυρωμένοι και διεκδικούσαν το δικαίωμα του ζωτικού χώρου.για όλους αυτούς που επιβάλουν νομοσχέδια αντιλαϊκά έχω την άποψη ότι οι μισοί είναι για τα σίδερα και οι άλλοι μισοί για το φρενοκομείο. είμαι πάνω απ όλα άνθρωπος, όχι εργαζόμενος, ούτε καθηγητής . κρίνω επομένως ως άνθρωπος πρώτα, και όχι ως χαζοκουλτουριάρης καθηγητής της διαμαντοπούλου ή ψωροσυνδικαλιστάκος εργαζόμενος.rozy4 και τον Σωκράτη η δημοκρατία τον καταδίκασε, για να μη πω για τον Χριστό...ούτε ο Πλάτωνας, ούτε Αριστοτέλης ήταν και τόσο fun αυτού που ονομάζεις δημοκρατία.πές το δικτατορία του προλεταριάτου να συνεννοηθούμε.rorygr και τον Χίτλερ με ψήφο τον έβγαλαν οι γερμανοί.Αχ, που είστε καημένοι ψωροσυνδικαλιστές της 1ης Μάη 1886 να δείτε την κατάντια της εργατικής τάξης σήμερα. Ίσως αν ξέρατε πως θα κατέληγαν οι μελλοντικοί εργαζόμενοι να μη δίνατε τόσο απλόχερα τη ζωή σας ...Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει απόψεις. Αλλά για τους αγώνες των εργαζομένων που μας έδωσαν δικαιώματα που σήμερα μας τα παίρνουν πίσω εν ριπή οφθαλμού, πρέπει να μιλάμε τουλάχιστον με σεβασμό. Αυτός ο ψωροσυνδικαλισμός έδωσε το 8ωρο, τη δημόσια παιδεία και υγεία, τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Σε 2 χρόνια όμως που δε θα υπάρχει σχεδόν τίποτα από αυτά, να δω τι θα κάνετε ορισμένοι που τώρα πλασάρετε τις απόψεις του συστήματος ως δικές σας.
Παράθεση από: jimy100 στις Απριλίου 17, 2010, 11:17:19 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Απριλίου 17, 2010, 10:32:46 pmδε βάζω πάνω από όλα ούτε το σύνταγμα ούτε το νόμο.και οι γερμανοί του χίτλερ ήταν νομικά κατοχυρωμένοι και διεκδικούσαν το δικαίωμα του ζωτικού χώρου.για όλους αυτούς που επιβάλουν νομοσχέδια αντιλαϊκά έχω την άποψη ότι οι μισοί είναι για τα σίδερα και οι άλλοι μισοί για το φρενοκομείο. είμαι πάνω απ όλα άνθρωπος, όχι εργαζόμενος, ούτε καθηγητής . κρίνω επομένως ως άνθρωπος πρώτα, και όχι ως χαζοκουλτουριάρης καθηγητής της διαμαντοπούλου ή ψωροσυνδικαλιστάκος εργαζόμενος.rozy4 και τον Σωκράτη η δημοκρατία τον καταδίκασε, για να μη πω για τον Χριστό...ούτε ο Πλάτωνας, ούτε Αριστοτέλης ήταν και τόσο fun αυτού που ονομάζεις δημοκρατία.πές το δικτατορία του προλεταριάτου να συνεννοηθούμε.rorygr και τον Χίτλερ με ψήφο τον έβγαλαν οι γερμανοί.Αχ, που είστε καημένοι ψωροσυνδικαλιστές της 1ης Μάη 1886 να δείτε την κατάντια της εργατικής τάξης σήμερα. Ίσως αν ξέρατε πως θα κατέληγαν οι μελλοντικοί εργαζόμενοι να μη δίνατε τόσο απλόχερα τη ζωή σας ...Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει απόψεις. Αλλά για τους αγώνες των εργαζομένων που μας έδωσαν δικαιώματα που σήμερα μας τα παίρνουν πίσω εν ριπή οφθαλμού, πρέπει να μιλάμε τουλάχιστον με σεβασμό. Αυτός ο ψωροσυνδικαλισμός έδωσε το 8ωρο, τη δημόσια παιδεία και υγεία, τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Σε 2 χρόνια όμως που δε θα υπάρχει σχεδόν τίποτα από αυτά, να δω τι θα κάνετε ορισμένοι που τώρα πλασάρετε τις απόψεις του συστήματος ως δικές σας.Ελπίζουν να τη βολέψουν, δε καταλαβαίνεις? Νομίζουν οτι οι ίδιοι, μέσω γνωριμιών κλπ θα τη γλυτώσουν.
Παράθεση από: GiannisV στις Απριλίου 17, 2010, 11:18:45 pmΠαράθεση από: jimy100 στις Απριλίου 17, 2010, 11:17:19 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Απριλίου 17, 2010, 10:32:46 pmδε βάζω πάνω από όλα ούτε το σύνταγμα ούτε το νόμο.και οι γερμανοί του χίτλερ ήταν νομικά κατοχυρωμένοι και διεκδικούσαν το δικαίωμα του ζωτικού χώρου.για όλους αυτούς που επιβάλουν νομοσχέδια αντιλαϊκά έχω την άποψη ότι οι μισοί είναι για τα σίδερα και οι άλλοι μισοί για το φρενοκομείο. είμαι πάνω απ όλα άνθρωπος, όχι εργαζόμενος, ούτε καθηγητής . κρίνω επομένως ως άνθρωπος πρώτα, και όχι ως χαζοκουλτουριάρης καθηγητής της διαμαντοπούλου ή ψωροσυνδικαλιστάκος εργαζόμενος.rozy4 και τον Σωκράτη η δημοκρατία τον καταδίκασε, για να μη πω για τον Χριστό...ούτε ο Πλάτωνας, ούτε Αριστοτέλης ήταν και τόσο fun αυτού που ονομάζεις δημοκρατία.πές το δικτατορία του προλεταριάτου να συνεννοηθούμε.rorygr και τον Χίτλερ με ψήφο τον έβγαλαν οι γερμανοί.Αχ, που είστε καημένοι ψωροσυνδικαλιστές της 1ης Μάη 1886 να δείτε την κατάντια της εργατικής τάξης σήμερα. Ίσως αν ξέρατε πως θα κατέληγαν οι μελλοντικοί εργαζόμενοι να μη δίνατε τόσο απλόχερα τη ζωή σας ...Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει απόψεις. Αλλά για τους αγώνες των εργαζομένων που μας έδωσαν δικαιώματα που σήμερα μας τα παίρνουν πίσω εν ριπή οφθαλμού, πρέπει να μιλάμε τουλάχιστον με σεβασμό. Αυτός ο ψωροσυνδικαλισμός έδωσε το 8ωρο, τη δημόσια παιδεία και υγεία, τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Σε 2 χρόνια όμως που δε θα υπάρχει σχεδόν τίποτα από αυτά, να δω τι θα κάνετε ορισμένοι που τώρα πλασάρετε τις απόψεις του συστήματος ως δικές σας.Ελπίζουν να τη βολέψουν, δε καταλαβαίνεις? Νομίζουν οτι οι ίδιοι, μέσω γνωριμιών κλπ θα τη γλυτώσουν.Μην είσαι τόσο αυστηρός.Υπάρχει και η απλή τρικυμία εν κρανίω...
Ελπίζουν να τη βολέψουν, δε καταλαβαίνεις? Νομίζουν οτι οι ίδιοι, μέσω γνωριμιών κλπ θα τη γλυτώσουν.
ή τα κλειστα ωταhttp://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_3110.html
υπαρχει και forum μαθητων που συζητειται το θεμα..http://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=59491
Παράθεση από: rorygr στις Απριλίου 17, 2010, 11:36:47 pmυπαρχει και forum μαθητων που συζητειται το θεμα..http://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=59491Το είδα και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τα πρωτα (και περισσότερα μηνύματα) που σαφως ήταν εναντιον των εκπαιδευτικών ήταν από φοιτητές..κατα τη γνώμη μου πολιτικοποιημένους.Από φοιτητή ξεκίνησε και η κουβέντα που μόνο στόχο είχε να στρέψει τους μαθητές εναντίον των καθηγητών.
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 17, 2010, 11:47:03 pmΠαράθεση από: rorygr στις Απριλίου 17, 2010, 11:36:47 pmυπαρχει και forum μαθητων που συζητειται το θεμα..http://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=59491Το είδα και αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τα πρωτα (και περισσότερα μηνύματα) που σαφως ήταν εναντιον των εκπαιδευτικών ήταν από φοιτητές..κατα τη γνώμη μου πολιτικοποιημένους.Από φοιτητή ξεκίνησε και η κουβέντα που μόνο στόχο είχε να στρέψει τους μαθητές εναντίον των καθηγητών.δηλαδη εσυ πιστευεις οτι υπαρχει σημερα μαθητης της Γ λυκειου που εχει σοβαρους στοχους που θα χαρει αν γινει απεργια στις πανελλαδικες ; θα ειναι παιδι σιγουρα του εργαζομενου που βρηκε ο παπανδρεου στο δρομο και του χαρισε το μισθο του υπερ της χωρας...