0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εισήγηση της ΟΛΜΕ προς τις τοπικές ΕΛΜΕ κινείται σε άλλο μήκος κύματος.δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς πως με τέτοια κείμενα μπορεί κάποιος να πάρει στα σοβαρά εμάς τους εκπαιδευτικούς
Είμαι υπερ της απεργίας και των κινητοποιήσεων και το κείμενο δεν θα με εμποδίσει από το να συμμετέχω κι εγώ.Αλλά θα συμφωνήσω ότι το κείμενο όχι μόνο δε μπορεί να κερδίσει την κοινή γνώμη αλλά ούτε και να εκφράσει όλους τους εκπαιδευτικούς γιατί η συνθηματολία στην οποία στηρίζεται είναι συρραφή αποσπασμάτων και συνθημάτων συγκεκριμένου πολιτικού φορέα...Αυτό θα προσφέρει το άλλοθι σε πολλούς που δε βλέπουν ότι τα χειρότερα είναι προ των πυλών να αποστασιοποιηθούν.
Παράθεση από: sirea στις Απριλίου 20, 2010, 07:08:55 pmΕίμαι υπερ της απεργίας και των κινητοποιήσεων και το κείμενο δεν θα με εμποδίσει από το να συμμετέχω κι εγώ.Αλλά θα συμφωνήσω ότι το κείμενο όχι μόνο δε μπορεί να κερδίσει την κοινή γνώμη αλλά ούτε και να εκφράσει όλους τους εκπαιδευτικούς γιατί η συνθηματολία στην οποία στηρίζεται είναι συρραφή αποσπασμάτων και συνθημάτων συγκεκριμένου πολιτικού φορέα...Αυτό θα προσφέρει το άλλοθι σε πολλούς που δε βλέπουν ότι τα χειρότερα είναι προ των πυλών να αποστασιοποιηθούν.όταν δίνεις μία μάχη και οι μπροστάρηδες είναι αλλού γι αλλού τότε το αποτέλεσμα της μάχης είναι γνωστό.ΗΤΤΑ δυστυχώς.ανασύνταξη είναι η καλύτερη λύση
Οι κινητοποιήσεις είναι ουσιαστικά παζάρια, και όταν παζαρεύει κανείς και θέλει ν' ανεβάσει τη τιμή ξεκινάει πιο ψηλά από εκεί που στοχεύει.