0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα συνάδελφοι, από σεπτέμβριο θα μετακομίσω στην περιοχή διορισμού μου (δυσπρόσιτο νησί0 μαζί με τον γιο μου που θα είναι τότε 2,5 χρονών (φέτος έχω άδεια ανατροφής)εχω το εξής πρόβλημα και θέλω να μου πείτε τι κάνατε κάποιες από σας που ήσασταν σε παρόμοια θέση με μεναο σύζυγος δεν μπορεί να με ακολουθήσει λόγω δουλειάς ουτε και κανένας άλλος (παπούδες) ούτε και μπορώ να το αφήσω πίσωκαι αναρωτιέμαι που θα αφήνω το παιδί όσο θα εργάζομαι;;;;παιδικο σταθμό αποκλείω να έχει στο νησί ( είναι 300 κατοίκων)γίνεται αραγε να το κανουν δεκτό στο νηπιαγωγείο παρόλο που είναι τόσο μικρό;;; όλο το σχολείο απο νήπια ως λυκειο εχει 17 παιδιάθα πρέπει βέβαια να τηλεφων'ησω για να ρωτήσω αλλά θέλω να δω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο σε περίπτωση σαν τη δικιά μου
Συνάδελφε νομίζω πως το παιδί θα είναι πολύ μικρό και θα είναι δύσκολο για σένα να δουλέψεις στην τάξη, δύσκολο για το παιδί σου, αλλά και για τα υπόλοιπα (ακόμα και αν σου το επιτρέψουν, που απ'ότι γνωρίζω αυτό δεν γίνεται). Το να έχεις το παιδί σου μέσα στην τάξη σου δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και αν είναι προνήπιο, γι'αυτό αν υπάρχει η δυνατότητα, αποφεύγουμε να τα έχουμε στο τμήμα μας.
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σαςφιλολογος ειμαι οποτε λογικα δεν θα το εχω στην ταξη αλλα θελω να το βαλω στα νηπια. για να βρω μια ξενη κυρια να το προσεχει οντως μου φαινεται αρκετα δυσκολο να εμπιστευτω σε ξενο ατομο το παιδι μου δεν ξερω συναδελφοιθα επικοινωνησω αυτες τις μερες με το σχολειο να δω τι θα μου πουνγια να δουμε απλα αγχωνομαι...............