*

Αποστολέας Θέμα: Απαραίτητο Πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης για τις εξετάσεις ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 26729 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apostolis_veria

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Έλα μου ντε! τι πίνει και δε μας δίνει!!!!
Παιδαγωγός είσαι και εσύ από την μεγάλη του γένους σχολή;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 24, 2010, 12:35:29 am από apostolis_veria »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος mpi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • nothing
    • Προφίλ
Στρέψτε λοιπόν το βλέμμα σας εκεί που πρέπει και όχι στον διπλανό σας.

Σωστός.
Κουτάκι

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης Κ.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ακομα δεν μπορω να καταλάβω το νομοσχέδιο... πρεπει να ειμαι τουβλο... με βαθμό πτυχίου...

Αποσυνδεδεμένος Erlang

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
"Αποστόλη" τι παίρνεις και δεν μας δίνεις?  :)
Αμα επαιρνες αυτό που παίρνω εγώ  τότε θα χες αξιοπρέπεια και δεν θα χόρευες στον ρυθμό που σου βάραγε τόσα χρόνια το υπουργείο... Φίλε μου έκανες 4 χρόνια σπουδές επιπλέον για να χεις δικαίωμα να δώσεις ασεπ και να διεκδικήσεις την 0,00001 πιθανότητα να διοριστείς...Περαστικά σου...Ετσι είναι η ζωή...Ρόδα... Μην αγχώνεσαι για τα σεμινάρια ,ειναι για να δώσουμε όλοι ασεπ...Εσύ από την ασπαίτε έμαθες τόσα πολλα που θα γράψεις καλύτερα από εμάς που θα πληρώσουμε...Δεν πιστευω να χεις πρόβλημα...Είπαμε,όπως ειναι το ίδιο ενας πληροφορικός με 5 μαθηματα πληροφορικής με έναν άλλον που έχει κάνει 50 μαθήματα έτσι θα ειναι το ίδιο και η ασπαίτε με το σεμινάριο...Χαρτάκια είναι για να περάσεις την πόρτα του εξεταστικού κέντρου...Εκει θα δούμε τι  ψάρια ξέρει ο καθένας...Ετσι είναι το δίκαιο...Δεν χρειαζεται αναλυση για το πιο πτυχιο πληροφορικής και πιο παιδαγωγικό θεωρείται καλύτερο...Στο θρανίο όλοι...
& αν τελικά δεν διοριστείς να ξέρεις ότι στον ιδιωτικό τομέα δεν μετραει η εκπαιδευτική σου προυπηρεσία ούτε το παιδαγωγικό που έχεις...Στα λέω γιατί όλα ειναι πιθανά...Αυτή η περίφημη ασπαίτε που εκθείαζες τόσο καιρό έξω δεν υπάρχει καν...
Εγώ το γνώριζα ότι όποιος δεν έχει παιδαγωγικό ειναι αναλώσιμος για το υπουργείο...ΕΣΥ όμως δεν γνώριζες ότι και εσύ με το παιδαγωγικό είσαι το ίδιο αναλώσιμος...Δεν περίμενες ότι θα αυξηθουν οι ώρες των μονίμων...Δεν περίμενες ότι θα κοπούν οι αποσπασεις & τα γραφεία...Δεν περίμενες ότι οι μόνιμοι θα κάνουν 30 ώρες μάθημα...Να σου κάνω και μια πρόβλεψη για να μαθαίνεις;Οι καθηγητες το καλοκαίρι έτσι όπως πανε τα πράγματα ή δεν θα πληρώνονται ή θα χρησιμοποιουνται σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες...Πίστεψες ότι λύθηκε το προβλημα σου...Φίλε μου ούτε εμένα με έχει ανάγκη το υπουργείο ουτε εσένα...Από την στιγμη που υπαρχουν υπεράριθμοι μόνιμοι...Δεν μετράει το παιδαγωγικό που έχεις γιατί πολύ απλά δεν σε χρειάζεται πλέον ουτε και εσένα το σύστημα...
Για να σε βοήθησω να σου πω ότι τα 2 επόμενα μέτρα θα είναι:
α)άνοιγμα των κλειστώ επαγγελμάτων(ταξι κλπ)
β)άρση μονιμότητας
Στα λέω για να ξέρεις τι σε περιμένει...
Εγώ φίλε μου προσπαθώ σε κάποιους εδώ μέσα να δουν την πραγματικότητα...Εσύ πες πως θα αποκτησουν το παιδαγωγκο μεσω των μεταπτυχιακων της ειδικής αγωγής...
Το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι να διοριστώ...& να ξέρεις και κάτι άλλο που δεν σου έμαθαν στην μεγάλη ασπαίτε:η εκπαίδευση δεν ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ!& να στο εξηγήσω δεν θα καταλάβεις.... Σε δικαιολογώ όμως για΄τι εκεί που πήγες αυτό σου είπαν πρωτα πρωτα....Οτι εδώ θα σου δώσουμε το πολυπόθητο τίτλο διορισμού...Εσυ το είδες σαν δουλειά γι αυτό μάζεψες τα χαρτάκια που σου είπαν και χόρεψες στον ρυθμό τους...
Το παιδαγωγικο που λιβανίζεις τόσο καιρό εγώ αν το ειχα τόσο καημο θα το παιρνα από την βουλγαρια...Πολυ ευκολα φίλε μου...Πηγαινοντας 3 φορές εκδρομή...Αλλα στο ξαναλέω...Οταν πουλιόμαστε δεν είμαστε μετα άξιοι να μπούμε στην τάξη να κάνουμε μάθημα και να κοιτάξουμε στα μάτια τους μαθητές....Καποιοι έχουν τόσο πολυ ανάγκη τα 1000 ευρώ στην Λέρο και το κάνουν...Εγω δεν μπορώ να το κάνω...Αν είχα αυτοσκοπο έναν διορισμο θα είχα διοριστεί απο τα 18....
Εχουμε ενα κοινό:γνωρίζουμε και οι 2 καλά τις τρύπες του συστηματος μονο που εσυ τις έμαθες για να τις χρησιμοποιήσεις και εγω τις έμαθα για να τις αποφύγω...

Σε βλέπω να φωνάζεις σε κανα μήνα για τοπόσο ευκολο θα ναι για κάποιον να αποκτήσει το παιδαγωγικό!!!!!!Αλλα στο ξαναλέω,μην φοβάσαι...Αφησε και έμας να δώσουμε ασεπ...Εσυ απο την ασπαίτε με τις πολλες γνώσεις που σου έδωσαν δεν θα πρέπει να φοβάσαι...
Να σε ρωτήσω:αν είχες καφετέρια και χρειαζόσουν 2 υπαλληλους θα πλήρωνες 5;;;;ΟΧΙ!Αρα μην έχεις απαίτηση για διορισμό όταν υπάρχουν τόσοι μόνιμοι και κάθονται...Εγω δεν έχω απαίτηση...Δεχομαι ότι είναι καλυμένοι...Τωρα για το τι γινόταν τόσα χρόνια;;;Αν δεν γινόταν αυτα τα αίσχη τόσα χρόνια δεν θα φταναμε στο σημείο να σου φορολογει το κρατος και τον αέρα που αναπνεεις...Διαλέξε τι θέλεις...
Τωρα μπορείς να συνεχίσεις να βοηθάς εδώ μέσα τους νέους συναδέλφους στα περί εκπαίδευσης...Μαθε και κανα αλλο μεταπτυχιακό που δινει παιδαγωγικό να μας το πεις  για να πάμε να κάνουμε αίτηση...

Σε ρωτάω τοσο καιρό ένα απλό πραγμα και δεν μου έχεις απαντησει!!!Γνωρίζεις κάποιον που μπήκε στην ασπαίτε και δεν πήρε την παιδαγωγική επάρκεια;;;Να κρίθηκε ακατάλληλος βρε παιδί μου!!!Ολοι όσοι μπαίνουν είναι κατάλληλοι να κάνουν μάθημα στα παιδιά μας;;;;Περίεργο μου φαίνεται αυτό...Τι σόι παιδαγωγικο είναι αυτο που θεωρείται τόσο σημαντικο αλλα όποιος μπαίνει το παίρνει;;;Οποιος ξέρει γαλλικά θα πρέπει να τον κάνουμε εκπαιδευτικό;;;Για να μαθω και εγώ αν αξίζει με αυτό να έχετε το προβάδισμα έναντι των υπολοίπων...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ;;;
Εγώ είμαι από τους τυχερούς που θα φύγω απο την εκπαίδευση χωρις να έχω χάσει την αξιοπρεπειά μου...Σε αντίθεση με κάποιους άλλους...Που την πουλησαν και αυτή και τελικα διορισμό δεν θα δουν...Τσάμπα οι βοήθειες(ξερετε....)
geok πως έλεγες το καλοκαίρι;;;Δεν γίνεται όλοι να αποκτήσουν παιδαγωγική επάρκεια;;;Γιατί φίλε μου;Γιατί η ασπαίτε έπαιρνε επίτηδες λίγους κάθε χρόνο για να έχει τους υπόλοιπους να κυνηγάνε χαρτιά;Σε 1 χρονιά γίνεται πολύ ευκολα να αποκτησουν όλοι παιδαγωγικο.Οπως αποκτούσαν και κάποιοι μόνιμοι που μόλις διορίζονταν τους περνούσε το υπουργείο ΠΕΚ!!!Γίνεται όλοι με τα σεμινάρια...Το ξέρω σε πονάει αλλα δεν είναι σωστο σαν παιδαγωγός που είσαι να μην επιθυμείς και οι άλλοι συναδελφοί σου να μάθουν τις συγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους που έμαθες εσυ...Πρέπει όλοι να επιμορφωθούμε,έτσι δεν είναι;;;

απλη παρατηρηση αποστολη,ο λογος σου μοιαζει σαν να τελεις τρικυμια εν κρανιω και εχεις πολυ οργη μεσα σου.δε πιστευω να σε ωφελει αυτου του ειδους ο παραληρηματικος λογος,διοτι δν σε παιρνουν στα πολυ σοβαρα οπως ειδες.σιγουρα εχεις δικιο σε αρκετα αλλα χανεις λογω της εκφρασης σου.

φιλικα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Εγω με αυτα που εγραψα δεν καταφέρομαι εναντιων των συναδελφων.Να σου τονίσω οτι δεν θεωρω συναδελφους μου εκείνους:
1. που έγλειψαν τον προισταμενο για 1 ωρα ενισχυτικη
2. εκείνους που μπηκαν στην ασπαίτε σαν δωρο(στα 5 ατομα  +1 με την ενσταση)
3.εκείνους που εγλειψαν καποιους καθηγητες για να κανουν μεταπτυχιακο
4. εκείνους(παιδαγωγους) που το καλοκαιρι εκαναν μουγκα για το θεμα του Λυκουρεντζου και μας ελεγαν ότι δεν ειναι δυνατον να εχουν ολοι παιδαγωγικο...Μπα τι λετε;Δεν είναι δυνατον ή δεν σας συμφέρει;
5. Εκείνους που επέλεξαν το επάγγελμα για να κάθονται το καλοκαίρι

Δεν γίνεται για όλα να φταίνε πάντα οι άλλοι και εμεις να χρησιμοποιουμε τα κονε μας...Φταίμε και εμείς...Εμείς πήγαμε και ζητήσαμε...& καθίστε κάποιοι εδώ μέσα να κάνετε την αυτοκριτική σας  απέναντι στους υπολοιπους...Κάποιοι εδώ μέσα χρησιμοποίησαν τα παραθυρα και έχουν και το θράσος να πουλάνε και πνευμα...Δίνουν και συμβουλες κιόλας πως θα μπεις και στα μεταπτυχιακά ειδικής αγωγής...Δεν είδα κανέναν να ξερει ποιος είναι ο ρόλος της ειδικης αγωγής αλλα ενδιαφέρει μόνο το χαρτί...Αν αυτό δεν είναι κατάντια με συγχωρείς αλλα εγω ειμαι από αλλον πλανήτη και τα βλέπω διαφορετικα τα πραγματα...
Δεν σκάω αν δεν με πάρουν και σοβαρα οι προαναφερθέντες...Ούτε θα σκάσω αν δεν διοριστούν...Η αλαζονεια σε εκπαιδευτικους δεν ταιριάζει...Περίμενα να με παρει σοβαρα ο κύριος που το καλοκαίρι με την βάπτιση τους παπει έλεγε τι να κάνουμε ελλάδα είναι;;;Δεν σας πείραξε το καλοκαίρι η βάπτιση και τώρα τα σεμινάρια θα σας πειράξουν;Δεν σας πείραξε η βάπτιση που έγινε για λίγους και σας πειράζουν τα σεμινάρια που θα γίνουν για όλους;;;Να με πάρουν σοβαρα οι δήθεν εκπαιδευτικοι που το μόνο που τους νοιάζει κάθε χρόνο είναι ποσες θέσεις ανέβηκαν στον πίνακα;Περίμενα να με πάρουν σοβαρα άνθρωποι που εξεταζουν μια απόφαση όχι από την ηθική πλευρά αλλα ανάλογα για το τι επιπτώσεις έχει στην θεσούλα τους;;;
Κύριοι,τα σεμινάρια και να γίνουν θα είναι σταγόνα μπροστα σε αυτό που έγινε το καλοκαίρι...Γιατί τα σεμινάρια θα είναι για όλους και έτσι όλοι θα ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία...Δεν θα υπάρχει αδικία...Αδίκια υπαρχει όταν ευνοούνται λίγοι και αυτοί φωναζουν μην τυχόν χάσουν το πλεονέκτημα που νομίζουν ότι έχουν...
Α) Οπως το τμήμα πληροφορικής  με 5 μαθήματα αντικειμένου ειναι ίσο με το τμ'ημα που έχει 50 έτσι και το σεμινάριο να είναι ίσο με την ασπαίτε.Που το βλέπετε το παράλογο;;;Στην 1 περίπτωση ειναι και στην άλλη δεν είναι;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 25, 2010, 12:51:28 am από apostolis_veria »

Αποσυνδεδεμένος derosi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
Συνάδελφε Αποστόλη με κάθε σεβασμό απέναντι σε όλους σας, εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι εδώ το χαβά σας με δικαστήρια

και ένα σωρό άλλες επιπολαιότητες. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε και με κάποιον άλλον εδώ στο forum, πρώτον γιατί δεν

γνωριζόμαστε και δεύτερον γιατί δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Κάθεστε και εστιάζετε στην παιδ. επάρκεια και πως θα την αποκτά κάποιος (με σεμινάρια, ασπαιτε κ.α) και δεν εστιάζετε στο

πραγματικό πρόβλημα, όπου εάν δεν αλλάξει η κατάσταση και δεν αυξηθούν οι ώρες στην

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Φίλε derosi και συ κάνεις λάθος όπως και οι υπόλοιποι. Η ρίζα του προβλήματος, και η οποία επιβάλλει όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν κατά της παιδείας, δηλαδή τη δραματική μείωση των διορισμών (σε όλους τους κλάδους), αύξηση ωρών εργασίας κτλ, είναι η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Αυτά επιβάλλουν τη γραμμή που θα ακολουθηθεί από τις κυβερνήσεις-πιόνια της Ελλάδας. Αν και τόσα χρόνια είχαμε ένα κάποιο δικαίωμα να προβάλλουμε αντίσταση, ως χώρα, στα θέλω της Ε.Ε. και των λοιπών, τώρα πλέον το χάνουμε και αυτό αφού ως άλλοι ζητιάνοι παρακαλάμε να μας δανείσουν μπας και καταφέρουμε και βγάλουμε κάνα μήνα ακόμα χωρίς να χρεοκοπήσουμε.

Οπότε ακόμα και αν πέρναν πίσω το νομοσχέδιο και δεν κάναν καμία αλλαγή ο αριθμός των διορισμών δε θα μεγάλωνε γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με της οδηγίες που μας έχουν δωθεί από την Ε.Ε., την οποία όπως όλοι ξέρετε, την έχουμε (?) πιο πολύ ανάγκη παρά ποτέ. Οπότε ξεκολλήστε από το νομοσχέδιο and see the bigger picture ...

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Οταν υπάρχουν πολλοι παιδαγωγοί δεν χρειαζονται αυτοί που δεν έχουν παιδαγωγικό.&Οταν υπάρχουν πολλοί μονιμοι που κάθονται και το ταμείο είναι μειον δεν χρειάζονται ούτε οι παιδαγωγοί ούτε οι μη παιδαγωγοί...Το έγκλημα του υπουργείου ήταν ότι τόσα χρόνια εδωσε ελπίδες σε πολλούς με το τυράκι της ωρομισθίας ...&Τωρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η κοροιδία...Την εκπαίδευση δεν έπρεπε να την πάρουμε και πολυ σοβαρά...Οποιος το έκανε έκανε μεγάλο λάθος...

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Οταν υπάρχουν πολλοι παιδαγωγοί δεν χρειαζονται αυτοί που δεν έχουν παιδαγωγικό.&Οταν υπάρχουν πολλοί μονιμοι που κάθονται και το ταμείο είναι μειον δεν χρειάζονται ούτε οι παιδαγωγοί ούτε οι μη παιδαγωγοί...Το έγκλημα του υπουργείου ήταν ότι τόσα χρόνια εδωσε ελπίδες σε πολλούς με το τυράκι της ωρομισθίας ...&Τωρα ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η κοροιδία...Την εκπαίδευση δεν έπρεπε να την πάρουμε και πολυ σοβαρά...Οποιος το έκανε έκανε μεγάλο λάθος...

Σωστός ο Αποστόλης και γι' αυτό νιώθω τυχερός στην ατυχία μου γιατί πρόλαβα και δούλεψα μόνο μια χρόνια ωρομίσθιος και μάλιστα κοντά στο σπίτι μου. Όσο για όσους τρέχαν ωρομίσθιοι τόσα χρόνια, λυπάμαι μόνο τις γυναίκες, γιατί οι περισσότερες δύσκολα θα βρουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα (εκτός ίσως από φροντιστήρια) όχι γιατί είναι λιγότερο άξιες από τους άντρες αλλά γιατί οι περισσότερες μπήκαν στις σχολές με όνειρο να διοριστούν καθηγήτριες με αποτέλεσμα πολλές να παραμελούν τα πιο "τεχνικά" μαθήματα. Όσο για τους άντρες, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου, οι περισσότεροι διαλέξαν την εκπαίδευση για το βόλεμα του δημοσίου, δηλαδή για τη σιγουριά και την ξεκούραστη ζωή που αυτό προσφέρει και όχι γιατί είχαν κάνα κόψιμο να διδάσκουν πράγματα σε μαθητές που στην πλειοψηφία τους δε δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για το μάθημα και απλά περιμένουν μισοκοιμισμένοι να τελειώσει η ώρα. Αυτή είναι η αλήθεια είτε θέλετε να την παραδεχτείτε είτε όχι .

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απο αυτα που διαβασα δεν καταλαβα εγω που ειμαι κατοχος μεταπτυχιακου τιτλου στο ΕΑΠ "ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" αν θα εχω παιδαγωγικη επαρκεια η οχι.
Δεν εντασσεται στις επιστημες της αγωγης το μεαπτυχιακο μου ή τουλάχιστον δεν εντασσοταν μεχρι τωρα. Θα μπορουσε να πει καποιος οτι εντασσεται στις επιστημες της εκπαιδευσης. Στην αρχη γαφαν οτι ισχυει και για τις επιστημες της εκπαιδευσης. Τωρα οχι... Τελικα?Huh?

Αποσυνδεδεμένος Metal Heart

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Οι ασάφειες με την παιδαγωγική επάρκεια συνεχίζονται. Δε νομίζω ότι μπορεί να απαντήσει κανείς με σιγουριά. Αν δεν το δεχτούν κάνε ένσταση.

Αποσυνδεδεμένος Lino

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Από πού προκύπτει οτι θα μπορούν όλοι πανεύκολα να παίρνουν το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας;;;

Εγώ απ' ότι κατάλαβα θα δίνεται με το ίδιο απαράδεκτο σύστημα των μεταπτυχιακών στις επιστήμες της αγωγής. Πράγμα ιδιαίτερα άδικο για όσους είναι μεγαλύτερης ηλικίας και πρέπει να παρατήσουν οικογένεια για να ξαναγίνουν φοιτητές στα 30+!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Φίλε derosi και συ κάνεις λάθος όπως και οι υπόλοιποι. Η ρίζα του προβλήματος, και η οποία επιβάλλει όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν κατά της παιδείας, δηλαδή τη δραματική μείωση των διορισμών (σε όλους τους κλάδους), αύξηση ωρών εργασίας κτλ, είναι η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Αυτά επιβάλλουν τη γραμμή που θα ακολουθηθεί από τις κυβερνήσεις-πιόνια της Ελλάδας. Αν και τόσα χρόνια είχαμε ένα κάποιο δικαίωμα να προβάλλουμε αντίσταση, ως χώρα, στα θέλω της Ε.Ε. και των λοιπών, τώρα πλέον το χάνουμε και αυτό αφού ως άλλοι ζητιάνοι παρακαλάμε να μας δανείσουν μπας και καταφέρουμε και βγάλουμε κάνα μήνα ακόμα χωρίς να χρεοκοπήσουμε.

Οπότε ακόμα και αν πέρναν πίσω το νομοσχέδιο και δεν κάναν καμία αλλαγή ο αριθμός των διορισμών δε θα μεγάλωνε γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με της οδηγίες που μας έχουν δωθεί από την Ε.Ε., την οποία όπως όλοι ξέρετε, την έχουμε (?) πιο πολύ ανάγκη παρά ποτέ. Οπότε ξεκολλήστε από το νομοσχέδιο and see the bigger picture ...
Έχεις πολύ δίκιο και το είπα και χθες αυτό! Το πρόβλημα είναι άλλο και είναι ΜΕΓΑΛΟ!! Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε ακόμη για τα πιστοποιητικά...βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...και γενικά τέτοιες νοοτροπίες και μυαλά που δεν πήγαιναν παραπέρα μας κάναν έναν απ'τους πιο παραπεταμένους κλάδους που χάνεται στη μιζέρια του και και στη μίρλα!!! Το πρόβλημα είναι καθολικό και πρόκειται γιο μια κονωνική διάλυση που βρίσκεται στα σκαριά!! Ανοίξτε τα μυαλά σας και αντιδράστε με άλλους τρόπους απ'το να σπαταλάτε ενέργεια να σκέφτεστε για πιστοποιητικά....ας βρούμε όλοι εναλλακτικές....!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος kostasMath

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Τελικά τι θα ισχύσει με το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επαρκείας για το ασεπ  των εκπαιδευτικών? Από πού μπορεί να το πάρει  κάποιος καθηγητής?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182728
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)