*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ02 Εκτίμηση πίνακα διορισμών  (Αναγνώστηκε 49434 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Gregoryy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΠΕ02 Εκτίμηση πίνακα διορισμών
« στις: Απριλίου 14, 2010, 10:14:59 pm »
Στο παρακάτω λινκ υπάρχει ένας ενημερωμένος πίνακας με τις φετινές περιοχές πρόσληψης αναπληρωτών, τις προσαυξήσεις μορίων , εκτίμηση συνολικών μορίων διορισμού 2010-2011,τους διοριστεους ΑΣΕΠ 2008 β΄φουρνιάς, επιτυχίες παλιότερων ΑΣΕΠ, εκτίμηση ΑΑ διοριμών 40% κ.α.Προφανώς δεν έχει γίνει εκτίμηση μορίων λόγω ωρομισθίας.
http://www.editgrid.com/explore/user/gregoryy/PE02_editgrid
Επιλέξτε Full View και κάνετε DOWNLOAD.Όποιος βρεί σφάλματα και ιδιαίτερα οι συνάδελφοι που έχουν ασχοληθεί με παρόμοιους πίνακες ας τα αναφέρουν για να γίνουν οι κατάλληλες διορθώσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 22, 2010, 09:33:47 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΠΕ02 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:14:17 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 15, 2010, 10:32:21 pm »
πολύ καλή δουλεια
Μπραβο!!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 15, 2010, 11:42:04 pm »
Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για τον κόπο που έκανε  :)

Μια ερώτηση: Στην δεξία στήλη της πρόβλεψης 40% είναι με κόκκινο οι αριθμοί μέχρι το 147 . Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκεί εκτιμάται ότι θα είναι οι διοριστέοι? Δε θα πρέπει κανονικά να είναι 160?
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:14:10 am »
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Είμαι στον πίνακα της πρόβλεψης γύρω στο 440 αριθμό με 3, 9 μόρια από οαεδ.¨ομως παρόλο που είμαι επιτυχούσα τρεις συνεχόμενες φορές στο διαγωνισμό δεν με εντάσσει στον πόνακα του 24μηνου.Γιατι?μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?Λογικά δεν θα έπρεπε να ήμουν?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:14:17 »

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:29:49 am »
Ευχαριστούμε :)

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:37:15 am »
Ελπίζω παιδιά να έχει γίνει λάθος στην περίπτωση μου..Αν μπορέι να μου πει κάποιος θα του ήμουν υπόχρεη....Ευχαριστώ και καλά ξεμπερδέματα να έχουμε....

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 16, 2010, 12:59:28 am »
Ελπίζω παιδιά να έχει γίνει λάθος στην περίπτωση μου..Αν μπορέι να μου πει κάποιος θα του ήμουν υπόχρεη....Ευχαριστώ και καλά ξεμπερδέματα να έχουμε....

Μάλλον θα αποτελεί παράλειψη (κι εμένα μ' έχει μ' ένα μόνο ασέπ ενώ έχω δύο..) Ο συνάδελφος έχει γράψει αν δούμε λάθη να του τα επισημάνουμε να τα διορθώσει. Πάντως αυτές οι παραλείψεις δεν επηρεάζουν τη σειρά μας στον πίνακα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2010, 01:01:28 am από tihea »

Αποσυνδεδεμένος VIR

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 16, 2010, 06:46:38 am »
Aπλά αν γίνεται θα ήθελα να διορθωθεί το λάθος για να δω ποια είναι η σειρά μου στον πίνακα του 24μηνου....Συγχαρητήρια και πάλι στο συνάδελφο για τη δουλειά του!!!

Αποσυνδεδεμένος Gregoryy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 16, 2010, 10:25:20 pm »

Μια ερώτηση: Στην δεξιά στήλη της πρόβλεψης 40% είναι με κόκκινο οι αριθμοί μέχρι το 147 . Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκεί εκτιμάται ότι θα είναι οι διοριστέοι? Δε θα πρέπει κανονικά να είναι 160?
:) Ναι έχεις δίκιο οι διοριστέοι του 40% θα είναι (?) μέχρι το 160 και όχι μέχρι το 147. Να ενημερώσω στο σημείο αυτό ότι η εκτιμώμενη σειρά  κατάταξης στήλη ΑΑ 40% προέκυψε αφού αφαίρεσα τους διοριστέους ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος Gregoryy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 16, 2010, 10:34:31 pm »
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Είμαι στον πίνακα της πρόβλεψης γύρω στο 440 αριθμό με 3, 9 μόρια από οαεδ.¨ομως παρόλο που είμαι επιτυχούσα τρεις συνεχόμενες φορές στο διαγωνισμό δεν με εντάσσει στον πόνακα του 24μηνου.Γιατι?μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?Λογικά δεν θα έπρεπε να ήμουν?
VIR λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά έκανα την εκτίμηση του 24μήνου σύμφωνα με την περσινή εγκύκλιο όπου λογαριάζεται η 24μηνη πραγματική προϋπηρεσία που αποκτήθηκε σε σχολεία αρμοδιότητας ΥΠΕΠΘ.Άρα  αν από τα εκτιμώμενα συνολικά μόρια αφαιρέσεις τα 3,9 πέφτεις στα  22,567 άρα δεν μπαίνεις στην κατηγορία 24μήνου.Ίσως αν αλλάξει κάτι στη φετινή εγκύκλιο.Θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 16, 2010, 10:37:22 pm »

Μια ερώτηση: Στην δεξιά στήλη της πρόβλεψης 40% είναι με κόκκινο οι αριθμοί μέχρι το 147 . Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκεί εκτιμάται ότι θα είναι οι διοριστέοι? Δε θα πρέπει κανονικά να είναι 160?
:) Ναι έχεις δίκιο οι διοριστέοι του 40% θα είναι (?) μέχρι το 160 και όχι μέχρι το 147. Να ενημερώσω στο σημείο αυτό ότι η εκτιμώμενη σειρά  κατάταξης στήλη ΑΑ 40% προέκυψε αφού αφαίρεσα τους διοριστέους ΑΣΕΠ.

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Μια ερώτηση ακόμη.. (τώρα θα σου γίνουμε τσιμπούρια , δε γλιτώνεις από μας..) : Επειδή η σειρά μου είναι ανάμεσα στο 150-160 ... από την όλη .. μελέτη που έχεις κάνει.. πιστεύεις πως μπορεί να είναι αρκετοί οαεδίτες που ίσως να έχουν ξεφύγει καταγραφής?

Αποσυνδεδεμένος Gregoryy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 16, 2010, 11:00:41 pm »
Στον πίνακα έχω εκτιμήσει περίπου 90 οαεδίτες.Όπως έχει αναφερθεί στο σύνολο πρέπει να είναι περίπου 96. Εκτίμησή μου είναι ότι οι υπόλοιποι πρέπει να έχουν μικρή προϋπηρεσία.
Όσο για τα τσιμπούρια.. μην ανησυχείς , αν είναι να βοηθηθούμε ευπρόσδεκτες οι ενοχλήσεις :)

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2010, 11:20:57 pm από Gregoryy »

Αποσυνδεδεμένος Gregoryy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 16, 2010, 11:17:14 pm »
Θα ήθελα να δώσω και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με απορίες και παρατηρήσεις που έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοι.
Η στήλη "Εκτίμηση ΑΑ Διορισμού" αναφέρεται στη συνολική εκτιμώμενη σειρά κατάταξης  για όλες τις κατηγορίες (30μηνο,24μηνο,40%,60%) σύμφωνα με τα συνολικά μόρια.
Στη πίνακα συμπεριέλαβα και αυτούς που έχουν προσληφθεί και σε ΣΜΕΑ και τον οποίων τα ονόματα βρίσκονται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και διορισμών.
Όποιος έχει κάποια διόρθωση ας μου την αναφέρει ( και σε προσωπικό μήνυμα) για να κάνω τις διορθώσεις.

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 16, 2010, 11:20:53 pm »
Θα ήθελα να δώσω και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με απορίες και παρατηρήσεις που έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοι.
Η στήλη "Εκτίμηση ΑΑ Διορισμού" αναφέρεται στη συνολική εκτιμώμενη σειρά κατάταξης  για όλες τις κατηγορίες (30μηνο,24μηνο,40%,60%) σύμφωνα με τα συνολικά μόρια.
Στη πίνακα συμπεριέλαβα και αυτούς που έχουν προσληφθεί και σε ΣΜΕΑ και τον οποίων τα ονόματα βρίσκονται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και διορισμών.
Όποιος έχει κάποια διόρθωση ας μου την αναφέρει ( και σε προσωπικό μήνυμα) για να κάνω τις διορθώσεις.

σε ευχαριστουμε απο καρδιας.καλη συνεχεια! :D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144