0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω παιδιά να έχει γίνει λάθος στην περίπτωση μου..Αν μπορέι να μου πει κάποιος θα του ήμουν υπόχρεη....Ευχαριστώ και καλά ξεμπερδέματα να έχουμε....
Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για τον κόπο που έκανε Μια ερώτηση: Στην δεξιά στήλη της πρόβλεψης 40% είναι με κόκκινο οι αριθμοί μέχρι το 147 . Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκεί εκτιμάται ότι θα είναι οι διοριστέοι? Δε θα πρέπει κανονικά να είναι 160?
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Είμαι στον πίνακα της πρόβλεψης γύρω στο 440 αριθμό με 3, 9 μόρια από οαεδ.¨ομως παρόλο που είμαι επιτυχούσα τρεις συνεχόμενες φορές στο διαγωνισμό δεν με εντάσσει στον πόνακα του 24μηνου.Γιατι?μήπως ξέρει να μου απαντήσει κάποιος?Λογικά δεν θα έπρεπε να ήμουν?
Παράθεση από: tihea στις Απριλίου 15, 2010, 11:42:04 pmΕυχαριστούμε τον συνάδελφο για τον κόπο που έκανε Μια ερώτηση: Στην δεξιά στήλη της πρόβλεψης 40% είναι με κόκκινο οι αριθμοί μέχρι το 147 . Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκεί εκτιμάται ότι θα είναι οι διοριστέοι? Δε θα πρέπει κανονικά να είναι 160? Ναι έχεις δίκιο οι διοριστέοι του 40% θα είναι (?) μέχρι το 160 και όχι μέχρι το 147. Να ενημερώσω στο σημείο αυτό ότι η εκτιμώμενη σειρά κατάταξης στήλη ΑΑ 40% προέκυψε αφού αφαίρεσα τους διοριστέους ΑΣΕΠ.
Θα ήθελα να δώσω και κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με απορίες και παρατηρήσεις που έχουν κάνει κάποιοι συνάδελφοι.Η στήλη "Εκτίμηση ΑΑ Διορισμού" αναφέρεται στη συνολική εκτιμώμενη σειρά κατάταξης για όλες τις κατηγορίες (30μηνο,24μηνο,40%,60%) σύμφωνα με τα συνολικά μόρια.Στη πίνακα συμπεριέλαβα και αυτούς που έχουν προσληφθεί και σε ΣΜΕΑ και τον οποίων τα ονόματα βρίσκονται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και διορισμών.Όποιος έχει κάποια διόρθωση ας μου την αναφέρει ( και σε προσωπικό μήνυμα) για να κάνω τις διορθώσεις.