0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ ΠΕ 34....τίποτε ακόμη, και ποιος ξερει πότε και ως τι?!!
Παράθεση από: anpa στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:47:56 pmΕδώ ΠΕ 34....τίποτε ακόμη, και ποιος ξερει πότε και ως τι?!! Στο γυμνάσιο που κάνω μάθημα μόλις χτες υπέβαλλαν αίτηση οι μαθητές σχετικά με τη δεύτερη γλώσσα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Και γι αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό πόσες διδακτικές ώρες ξενόγλωσσων μαθημάτων θα προκύψουν. Πάντως, στο σχολείο μου εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ιταλικά, κυρίως από παιδιά αλβανικής καταγωγής, επειδή η Αλβανία συνορεύει με την Ιταλία.
Παράθεση από: Tery στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 01:52:04 pmΠαράθεση από: anpa στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:47:56 pmΕδώ ΠΕ 34....τίποτε ακόμη, και ποιος ξερει πότε και ως τι?!! Στο γυμνάσιο που κάνω μάθημα μόλις χτες υπέβαλλαν αίτηση οι μαθητές σχετικά με τη δεύτερη γλώσσα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Και γι αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό πόσες διδακτικές ώρες ξενόγλωσσων μαθημάτων θα προκύψουν. Πάντως, στο σχολείο μου εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ιταλικά, κυρίως από παιδιά αλβανικής καταγωγής, επειδή η Αλβανία συνορεύει με την Ιταλία.συγγνώμη αλλά αυτό είναι βλακεία του διευθυντή! αυτές οι διαδικασίες γίνονται πολύ νωρίτερα!
alfavita.gr: Τι προβλέπει η νομοθεσία για τους αναπληρωτές που δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης23/09/2010 - 11:59Από τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 4 του ν. 3391/2005 ορίζεται ότι προσωρινοί αναπληρωτές που προσλαμβάνονται στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τον πίνακα αναπληρωτών διαγράφονται για το σχολικό έτος πρόσληψης, εφόσον δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία για οποιονδήποτε λόγο εντός δέκα ημερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους. Εάν αρνηθούν για δεύτερη φορά, διαγράφονται για το σχολικό έτος που διανύεται και για τα δύο επόμενα έτη.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι ανωτέρω διατάξεις εφαρμόζονται και για όσους προσληφθούν ως αναπληρωτές με μειωμένο ωράριο διδασκαλίας. Δηλαδή έλα στου διαόλου τη μάνα για 6 ώρες και ξεφτίλα λεφτά και αν τολμήσεις και πεις όχι έχεις όλες τις κυρώσεις που θα είχες ως ΑΠΩ..Εεεε ρε ξεφτιλίκια...
Παράθεση από: marigen στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:54:34 pmΠαράθεση από: Tery στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 01:52:04 pmΠαράθεση από: anpa στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:47:56 pmΕδώ ΠΕ 34....τίποτε ακόμη, και ποιος ξερει πότε και ως τι?!! Στο γυμνάσιο που κάνω μάθημα μόλις χτες υπέβαλλαν αίτηση οι μαθητές σχετικά με τη δεύτερη γλώσσα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Και γι αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό πόσες διδακτικές ώρες ξενόγλωσσων μαθημάτων θα προκύψουν. Πάντως, στο σχολείο μου εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ιταλικά, κυρίως από παιδιά αλβανικής καταγωγής, επειδή η Αλβανία συνορεύει με την Ιταλία.απ΄οσο ξέρω οι αιτήσεις για ξένη γλώσσα γίνονται στο τέλος της προηγούμενης χρονιάςσυγγνώμη αλλά αυτό είναι βλακεία του διευθυντή! αυτές οι διαδικασίες γίνονται πολύ νωρίτερα!
Παράθεση από: Tery στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 01:52:04 pmΠαράθεση από: anpa στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 09:47:56 pmΕδώ ΠΕ 34....τίποτε ακόμη, και ποιος ξερει πότε και ως τι?!! Στο γυμνάσιο που κάνω μάθημα μόλις χτες υπέβαλλαν αίτηση οι μαθητές σχετικά με τη δεύτερη γλώσσα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Και γι αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό πόσες διδακτικές ώρες ξενόγλωσσων μαθημάτων θα προκύψουν. Πάντως, στο σχολείο μου εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα ιταλικά, κυρίως από παιδιά αλβανικής καταγωγής, επειδή η Αλβανία συνορεύει με την Ιταλία.απ΄οσο ξέρω οι αιτήσεις για ξένη γλώσσα γίνονται στο τέλος της προηγούμενης χρονιάςσυγγνώμη αλλά αυτό είναι βλακεία του διευθυντή! αυτές οι διαδικασίες γίνονται πολύ νωρίτερα!