0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: flair στις Ιουνίου 22, 2007, 09:34:41 pmΓια αναπληρωτής (ειδικά χωρίς προϋπηρεσία) οι πιθανότες είναι μηδαμινές. Για ωρομίσθιος όμως υπάρχουν πιθανότητες να σε πάρουν σε ολοήμερα δημοτικά, ανάλογα βέβαια και την περιοχή που βρίσκεσαι / δηλώσεις.Σε ποιες περιοχές δηλαδή μπορεί να ελπίζει κάποιος που δεν έχει καθόλου προϋπηρεσία;;
Για αναπληρωτής (ειδικά χωρίς προϋπηρεσία) οι πιθανότες είναι μηδαμινές. Για ωρομίσθιος όμως υπάρχουν πιθανότητες να σε πάρουν σε ολοήμερα δημοτικά, ανάλογα βέβαια και την περιοχή που βρίσκεσαι / δηλώσεις.
Καλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν έχουν δημοσιευθεί κάπου τα λειτουργικά κένα ΠΕ19-20; Η έστω μόνο σε κάποιους νομούς;Εγω είμαι περίπου στη θέση 500 του πίνακα αναπληρωτών με προυπηρεσία.Εάν πάρουν αρκετούς (όπως ακούγεται),λέτε να είμαι μέσα;
Παράθεση από: john-pe20 στις Σεπτεμβρίου 28, 2007, 10:39:57 pmΚαλησπέρα.Μήπως γνωρίζει κάποιος εαν έχουν δημοσιευθεί κάπου τα λειτουργικά κένα ΠΕ19-20; Η έστω μόνο σε κάποιους νομούς;Εγω είμαι περίπου στη θέση 500 του πίνακα αναπληρωτών με προυπηρεσία.Εάν πάρουν αρκετούς (όπως ακούγεται),λέτε να είμαι μέσα; που ακουσες οτι θα παρουν αναπληρωτες πολλους?